anetina 08.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Weź się w garść!!! Przynosisz wstyd męskiej części świata!!! Powinieneś być dumny z zony, ze do roboty poszła a nie marudzić. Kotlownia to chyba najlepsze miejsce spędzania wolnego czasu jak sie jest wdomu... Można rżnąć ile wlezie i żona jeszcze będzie z tego zadowolona... a co rżnąć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No więc ja proponuję zamiast odgrzewania wczorajszych potraw - przygotowanie świeżych posiłków dla wszystkich - mogą być jednodaniowe, ale z suróweczką. Ponadto wskazane uzupełnienie zabaw ze zmywarką o ładowanie, gimnastykę przy myciu okien, oraz filcowe kapcie ala Pipi Langstrupf- coby podłoga na wejście rodziny lśniła po twych ewolucjach. Acha, zakupy możesz zawsze zrobić wracając z nocnej zmiany. Świeżutkie będzie. A jak masz na popołudnie - to zwal na żonę. Podźwignie. tak bydzie jak pódzie na pynzyjo, wiela mu nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Weź się w garść!!! Przynosisz wstyd męskiej części świata!!! Powinieneś być dumny z zony, ze do roboty poszła a nie marudzić. Kotlownia to chyba najlepsze miejsce spędzania wolnego czasu jak sie jest wdomu... Można rżnąć ile wlezie i żona jeszcze będzie z tego zadowolona... a co rżnąć ??? klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kotlownia to chyba najlepsze miejsce spędzania wolnego czasu jak sie jest wdomu.... no , wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dziękuje wszystkim bratnim duszom ( obojga płci ) za wsparcie i prosze o więcej ... te stringi i kapcie to jest myśl tylko ...czasem teściowa do mnie zagląda ( mieszka przez ścianę ) to o rżnięciu to też mi sie podoba natomiast wszystko co z gastro jest związane to z emerytem mi sie kojarzy a rozładować stresa to ...może poszukam jakiś lalek albo kukiełek przemyślę to przy ...strongu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 te stringi i kapcie to jest myśl tylko ...czasem teściowa do mnie zagląda ( mieszka przez ścianę ) to o rżnięciu to też mi sie podoba bodzio... a czy w sumie własnie nie o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja mam krajzygę i piłe tarczową el. więc lubie sobie cóś tam coś tam ... porżnąć teściowa do piwnicy nie schodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bodzio, zacznij obiod rychtować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Leszek - w ostatniej chwili zdążyłem ... przed przypaleniem odgrzewanego obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... no tak sobie poczytałem i widzę Bodzio, że Ciemężycielka Twa umiaru żadnego ni wstydu ni mo ... ja tam zamiast odgrzewać, to wolę jednak coś nowego zrobić, z tego co zostanie z dnia poprzedniego z klubowemi pozdrówkami ps - pyrków też nie lubię obierać (warto gotować w łupinkach, ... sama sobie na półmisku obierze ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 zobaczyłam bodzia, w stringach, jak zmywarkę ładuje... A co, psuje się, jak się ją ładuje w stringach? Chyba nie, ale sznurkiem od stringów może zahaczyć o coś wystającego A to zmywarce wystaje, nie jemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bodziulek , jaja se robisz , co nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 zobaczyłam bodzia, w stringach, jak zmywarkę ładuje... A co, psuje się, jak się ją ładuje w stringach? Chyba nie, ale sznurkiem od stringów może zahaczyć o coś wystającego A to zmywarce wystaje, nie jemu? mojej zmywarce nic nie wystaje ... musze tylko uważać przy ...zamykaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bodziulek , jaja se robisz , co nie ???? kobietom to tylko nabiał w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 zobaczyłam bodzia, w stringach, jak zmywarkę ładuje... A co, psuje się, jak się ją ładuje w stringach? Chyba nie, ale sznurkiem od stringów może zahaczyć o coś wystającego A to zmywarce wystaje, nie jemu? mojej zmywarce nic nie wystaje ... musze tylko uważać przy ...zamykaniu Żeby sobie nie przytrzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Palców.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 zobaczyłam bodzia, w stringach, jak zmywarkę ładuje... A co, psuje się, jak się ją ładuje w stringach? Chyba nie, ale sznurkiem od stringów może zahaczyć o coś wystającego A to zmywarce wystaje, nie jemu? mojej zmywarce nic nie wystaje ... musze tylko uważać przy ...zamykaniu A stringi w tym nie przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 zobaczyłam bodzia, w stringach, jak zmywarkę ładuje... A co, psuje się, jak się ją ładuje w stringach? Chyba nie, ale sznurkiem od stringów może zahaczyć o coś wystającego A to zmywarce wystaje, nie jemu? mojej zmywarce nic nie wystaje ... musze tylko uważać przy ...zamykaniu A stringi w tym nie przeszkadzają? no chyba że je wcześniej ściągnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bodziulek , jaja se robisz , co nie ???? kobietom to tylko nabiał w głowie nie gardze ...jajami depeesia co tak wnikasz w te stringi ??? chcesz odziac P. w takowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie da sie ukryć że bez jaj nie da sie żyć ( cokolwiek ktokolwiek jakkolwiek by to interpretował ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts