bodzio_g 08.01.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dalej jednak ubolewam nad tym że ... nie ma już tak jak było kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Znaczy się, że jaj takich już nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie da sie ukryć że bez jaj nie da sie żyć ( cokolwiek ktokolwiek jakkolwiek by to interpretował ) Jajcarz, ale ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Znaczy się, że jaj takich już nie ma? Albo Cyganów prawdziwych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 zobaczyłam bodzia, w stringach, jak zmywarkę ładuje... A co, psuje się, jak się ją ładuje w stringach? Chyba nie, ale sznurkiem od stringów może zahaczyć o coś wystającego A to zmywarce wystaje, nie jemu? mojej zmywarce nic nie wystaje ... musze tylko uważać przy ...zamykaniu Żeby sobie nie przytrzasnąć i uważaj na stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Znaczy się, że jaj takich już nie ma? jaja są, zbójów nie ma - tych co spiewali o nich kiedyś pieśni. "Dawniej były dobre czasy drogi wiodły poprzez lasy A w tych lasach żyli zbóje Po kolana mieli..............noże" O jajach w każdym razie nie śpiewano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Chyba udam się do sołtysa po informację w kwestii jaj. Ta sprawa dla mnie bardzo ważna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Chyba udam się do sołtysa po informację w kwestii jaj. Ta sprawa dla mnie bardzo ważna jest. jeśli On też taki załamany jak ja to ... z tego jajecznicy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dalej jednak ubolewam nad tym że ... nie ma już tak jak było kiedyś ... np zawsze po wypłacie były czułe słówka , przytulanki a teraz ...waciki już za swoje kupuje a do karty debetowej to już nawet pinu nie pamiętam ( kurcze ...a co to właściwie jest i jak wygląda ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Znaczy się, że jaj takich już nie ma? jaja są, zbójów nie ma - tych co spiewali o nich kiedyś pieśni. "Dawniej były dobre czasy drogi wiodły poprzez lasy A w tych lasach żyli zbóje Po kolana mieli..............noże" O jajach w każdym razie nie śpiewano Ale śpiewano tak: dawniej były jak kobyły nadworne dziewice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nie da sie ukryć że bez jaj nie da sie żyć ( cokolwiek ktokolwiek jakkolwiek by to interpretował ) Jajcarz, ale ma rację zaniemówiłem ale ... urosłem aż pod sufit ( rośnie jak na drożdżach albo jak na jajach... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Po wielu przemyśleniach powiem tak : jestem nie tylko załamany ale i ...uciemiężonyteraz Ona żąda ode mnie prawie wszystkiego a ja od Niej tylko jednego .... "podaj mi piwo kobieto ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Rzeczywiście tragedia ogromna Cię spotkała i niesprawiedliwość wielka. Jak z tym będziesz żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.01.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Rzeczywiście tragedia ogromna Cię spotkała i niesprawiedliwość wielka. Jak z tym będziesz żył tylko dwie rzeczy utrzymują mnie przy życiu ... piwo oraz możliwość czytania i rozmawiania z forumowiczami i niektórymi forumowiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 11.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 bodzio_g widzę że chłop potęgą jest i basta a nam, mężczyzną się marzy takie cesarskie życie jak w piosence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Po wielu przemyśleniach powiem tak : jestem nie tylko załamany ale i ...uciemiężony teraz Ona żąda ode mnie prawie wszystkiego a ja od Niej tylko jednego .... "podaj mi piwo kobieto ..." Dobrze, że te forumowe kobiety się nie buntują http://www.postawpiwo.pl/I/kufel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Po wielu przemyśleniach powiem tak : jestem nie tylko załamany ale i ...uciemiężony teraz Ona żąda ode mnie prawie wszystkiego a ja od Niej tylko jednego .... "podaj mi piwo kobieto ..." Dobrze, że te forumowe kobiety się nie buntują http://www.postawpiwo.pl/I/kufel.jpg a przeciwko czemu mamy się buntować ??? sorry, ale nie załapuję wątku głowa mi pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 że sie spytom, Bodzio coś dzisioj upichcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No właśnie, może zaczerpniemy pomysł, jeśli tylko Bodzio zechce się podzielić kolejnymi etapami swojej tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Po wielu przemyśleniach powiem tak : jestem nie tylko załamany ale i ...uciemiężony teraz Ona żąda ode mnie prawie wszystkiego a ja od Niej tylko jednego .... "podaj mi piwo kobieto ..." Dobrze, że te forumowe kobiety się nie buntują a przeciwko czemu mamy się buntować ??? sorry, ale nie załapuję wątku głowa mi pęka Anetinko, to był żart Marian, to co dzisiaj na kolację ugotowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts