anetina 13.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no ja nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.01.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 że sie spytom, Bodzio coś dzisioj upichcioł krokieciki bez barszczyku bo braknęło ... ryba po grecku (prawie bo trocha zmutowana wersja) ale wszytko dzień wcześniej lepiej smakowało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 bodzio_g widzę że chłop potęgą jest i basta a nam, mężczyzną się marzy takie cesarskie życie jak w piosence żeby mnie tyż tak przynosili cysarzowo na tacy ... tfu ... w lektyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.01.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ... Marian, to co dzisiaj na kolację ugotowałeś? wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.01.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No właśnie, może zaczerpniemy pomysł, jeśli tylko Bodzio zechce się podzielić kolejnymi etapami swojej tragedii nooo wczoraj np nie zapłaciłem za prądy ... a niby jak to miałem zrobić skoro dzieci muszą nasza klasa sprawdzić i na gadziu gadziu pogadzinować a dziś w teren i na zakupy pojechałem bez kasy i bez karty , dobrze że choć dokumenty od auta miałem bo inaczej to zupełny sorvayver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ... Marian, to co dzisiaj na kolację ugotowałeś? wodę zgapiłeś ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No właśnie, może zaczerpniemy pomysł, jeśli tylko Bodzio zechce się podzielić kolejnymi etapami swojej tragedii nooo wczoraj np nie zapłaciłem za prądy ... a niby jak to miałem zrobić skoro dzieci muszą nasza klasa sprawdzić i na gadziu gadziu pogadzinować a dziś w teren i na zakupy pojechałem bez kasy i bez karty , dobrze że choć dokumenty od auta miałem bo inaczej to zupełny sorvayver I co Zapłaciłeś za zakupy w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ... Marian, to co dzisiaj na kolację ugotowałeś? wodę Mam nadzieję, że nie przypaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ... Marian, to co dzisiaj na kolację ugotowałeś? wodę Mam nadzieję, że nie przypaliłeś na pewno zapomnioł naloć do imbryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ... Marian, to co dzisiaj na kolację ugotowałeś? wodę zgapiłeś ode mnie jo po prostu zdolny jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No właśnie, może zaczerpniemy pomysł, jeśli tylko Bodzio zechce się podzielić kolejnymi etapami swojej tragedii nooo wczoraj np nie zapłaciłem za prądy ... a niby jak to miałem zrobić skoro dzieci muszą nasza klasa sprawdzić i na gadziu gadziu pogadzinować a dziś w teren i na zakupy pojechałem bez kasy i bez karty , dobrze że choć dokumenty od auta miałem bo inaczej to zupełny sorvayver I co Zapłaciłeś za zakupy w naturze wybrołem ta trzecio wersja ... oglądałem i ...macałem , ale żodyn nie chcioł mi dać macanygo towaru ( dobrze, że przy tym po pysku nie oberwołem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ... Marian, to co dzisiaj na kolację ugotowałeś? wodę Mam nadzieję, że nie przypaliłeś na pewno zapomnioł naloć do imbryka teroski sie godo, że był taki zapieprz, że nie było czasu naloć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 co dzisioj odgrzywosz , jo sie mom nudle uwarzyć coby na mitagszychta nie iść z pustym basem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 co dzisioj odgrzywosz , jo sie mom nudle uwarzyć coby na mitagszychta nie iść z pustym basem dziś ogórkowo i karbinadle a nudle ala pasta bydą we piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ogórkowa, mniam, gotujesz, czy odgrzewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ogórkowa, mniam, gotujesz, czy odgrzewasz? nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ogórkowa, mniam, gotujesz, czy odgrzewasz? nie rozumiem pytania no tak, beznadziejne jest gg mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 obiad już odgrzany ... a wiecie że w tym całym za(k)łamaniu to przedwczoraj czekałem załamany ponad godzinę kiedy żonka przyjedzie a ona sobie norrmalnie do przychodni poszła ... ciekawe czy Ona też tak na mnie czekała i wyglądała przez okno kiedy z knajpy wracałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Co Ty powiesz, do przychodni To normalne oburzające jest, jak mogła tak postąpić wobec Ciebie Knajpa, wiadomo, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Co Ty powiesz, do przychodni To normalne oburzające jest, jak mogła tak postąpić wobec Ciebie Knajpa, wiadomo, to co innego mów mi jeszcze bo ...już mam dreszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts