Martin 01.04.2002 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2002 Witam forumowiczów! Mam następujący problem. W którym miejscu powinien być umieszczony przepust na rurę kanalizacyjną: czy w stropie (w projekcie mam strop Terriva), czy w ścianie konstrukcyjnej? Projekt ścian nośnych mam przerobiony z Theromuru na "małego" maxa (24 cm)docieplonego styropianem. Czy można by nie dać w stropie np. jednego pustaka Terriva i w takiej wnęce umieścić rurę PCV o śred. 16 cm? Dzięki z góry za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 02.04.2002 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Na przebiegu ściany daj w ścianie konstrukcyjnej a w stropie daj w stropie tak jak piszesz inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts