Gość kkrzys 25.10.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 jaką wełnę kupić jakiego producenta i czy mineralną czy szklana na oceplenie poddasza użytkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 09.12.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 A jaka jest wogóle różnica między wełną mineralna i wełna szklana i która z nich jest leprza- czym one sie różnią??? bo szczerze mówiąc wogóle się nad tym jeszcze nie zastanawiałem a też będe musiał stanąć przed takim wyborem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daruś 11.12.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Kupiłem ROCWOOL miała dobrą cenę a parametry ma podobne.Znajomi mają GULIFIBER i jest im ciepło . Ja więcej będę mógł powiedzieć w przyszłym roku . Do Siego Roku I jeszcze jedno. Jak wstawiać Uśmieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 11.12.2003 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Kupiłem wełnę URSA, ale nie tą ogólnie sprzedawaną DF 40, tylko na zamówienie DF 35. Ma lepsze parametry i lepiej się ją układa. Ma formę sprężystego filcu, a nie zbitej waty (jak DF 40). POLECAM!!! I jeszcze jedno. Jak wstawiać Uśmieszki Pisząc tekst klikasz na daną mordkę i już masz wstawiony skrót do danej mordki (wyświetlana jest dopiero na forum, albo w podglądzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanu 03.02.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 jaką wełnę kupić jakiego producenta i czy mineralną czy szklana na oceplenie poddasza użytkowego. APROBATA TECHNICZNA ITB AT-15-2362/2000 ZASTOSOWANIE Niepalne ocieplenie i izolacja akustyczna: - stopodachów, wentylowanych i poddaszy, - drewnianych stropów belkowych, - sufitów podwieszanych, - ścian zewnętrznych warstwowych, ścian szkieletowych oraz lekkich ścian osłonowych, kasetowych hal i ścian działowych, - podłóg na legarach. PARAMETRY TECHNICZNE współczynnik przewodzenia ciepła 0,035 W/m×K obciążenie charakterystyczne ciężarem własnym 0,35 kN/m3 krótkotrwała nasiąkliwość wodą <0,3 kg/m2 klasyfikacja ogniowa wyrób niepalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts