bansz 07.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 wpadłam na pomysł, by szafki na górze zrobić z białego szkła a dół z mdf foliowanego, ma ktoś z Was takie kombinacje Ciągle mam w głowie białe górne szafki, a na dół nie mogę się zdecydować, poradźcie coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 07.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wszystko zależy od tego, co Tobie się podoba, jaki styl, jakie kolory. Wybór ogranicza tylko wyobraźnia , no i czasem pieniążki . Obejrzyj wątki: POCHWALCIE SIĘ SWOIMI KUCHNIAMI oraz GALERIĘ ZDJĘĆ DOMÓW FORUMOWICZÓW, a przekonasz się jakie cudeńka można stworzyć. Na pewno znajdziesz tam inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Do białego prawie wszystko pasuje, najpopularniejsze chyba (tak z tego co widać na FM) jest połączenie białego z drewnem/fornirem albo z brązem. Podobno teraz modne jest białe+białe albo białe+czarne. Masz nieograniczone możliwości. Tak odpowiedzi na swoje pytania nie znajdziesz. Idź do salonów i pomacaj. Jak Ci się nie chce to szukaj w necie inspiracji. Jest tego trylion PS Ja tam się nie znam, ale folia podobno lubi odłazić z mdf-u. Lepszy ponoć lakier albo fornir, jeśli nie pełne drewno. Albo jak szkło, to już szkło wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts