oxa 09.01.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 . Jestes wielka oxa . Musze postawic Ci piwo haha, jestem 178 Z piwkiem kiedyś się przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 09.01.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 My tu gadu-gadu, a muratorowe towarzystwo wietrzy szafy (plizzzzzzzzzzz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 10.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dzięki Rrmi za przeklejenie. ale to mokka moze jakos ogarnie. Mloda jest i sprytna to da rade . Mów mi tak jeszcze ,to jutro sobie Tatry pod dom przeniosę My to sobie gadamy, a materiały do szycia wciąż potrzebne. Dla wielu psów w schronach nadciągające mrozy mogą być ostatnimi i ich życiu. W ubiegłym roku zamarzały między innymi asty, akcje ich wyciągnięcia ze schronów były w toku, psów w typie jest ogromna ilość i nie każdego psiaka da sie od razu zabrać. Czekały już domy tymczasowe, ludzie przyszli rano i zobaczyli tragiczny koniec tych psów. Pozostało rozgoryczenia, żal i uczucie, że można było coś zrobić. W tym roku fala mrozów nie ominie schronisk, mamy jeszcze czas, nie wszystko stracone, zdążymy, tylko musimy sprawnie działać. Szwaczki czekają na materiały do szycia, ludzie z całej Polski są w pełnej gotowości, akcja jest na najwyższych obrotach, liczy sie każdy dzień, każda minuta. Jedna stara kurtka może równać się życie. Straszna to , ale prawdziwe. Czekam na chętnych w dalszym ciągu, nikt nie ma starej kurtki itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 10.01.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że slecie do mokki pw o adresy? bo do mnie jakoś nie docierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 10.01.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mów mi tak jeszcze ,to jutro sobie Tatry pod dom przeniosę mokka jak będziesz niosła, to podrzuć trochę do wawki, bo mąż na narty się wybiera a ma robotę do wykonania w domu, będzie mu bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 10.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Tatry załatwię, nie ma sprawy . Już jedna o mnie znaczy się Rrmisia wygaduje, że ja południowo - wschodnia jestem , to na Tary się trochę łapię jakby nie było. Nie wiem czy jej chodzi o górala na Ukrainie czy na Ukraińca wśród górali, i tak źle i tak niedobrze . Mam nadzieję, że slecie do mokki pw o adresy? bo do mnie jakoś nie docierają Do mnie też niestety nie . Jednak czekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dajcie namiary gdzie wysylac , mam odzew z dobermaniego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 11.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No i brawo , super, jak widać "dobermaniarze" to bardzo dobrzy ludzie są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 a jak szukamy , szukamy wszyscy szukamy w szafach , zaraz po powrocie z Orkiestry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 13.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Jak tam dziewczęta macie zapchane skrzynki? Moja na tym forum jest pusta, zero odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.01.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Moja też pusta, Przykre to, szkoda, bo to tylko koszt wysyłki i fatyga dojścia na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja z dobermaniego forum juz podawalam adres . Jest zainteresowanie pomoca . Na zamknietych forach , gdzie doczytuje tez podawalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.01.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No, odetchnęłam rottki ruszyły na pomoc w ubieraniu psiurów Wiedziałam, że coś drgnie, wcześniej mobilizowaliśmy się do Orkiestry, jako, że Pomorska Fundacja Rottka brała w niej udział. W patrolach wolontariusze z rottkami, cudny widok, wieczorem padłam jak pies Pluto ale warto było (pucha pełna). Więc Owsiak odhaczony, teraz wysyłam naszym adresy Aha i prawdopodobnie jeszcze szwaczka się zgłosi Haloooo muratorowicze???????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 13.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 oxa super . Gdzie główny sztab zakładacie, bo mi Wawa jest potrzebna albo Wrocław Krzyki , bo mam chętnych na bezpośrednie przekazanie materiałów z ogrodniczego forum. Tam ludzie dzielą się tym co mają. W patrolach wolontariusze z rottkami, cudny widok, Nie ryczałaś, to takie wzruszające, jak te piechy tak ufnie do ludzi idą, jak się śmieją , gadają. Może tam wśród tych ludzi są ich Rodziny właśnie. W sumie co tu pisać, to trzeba zobaczyć, bo są ludzie dla których to tylko zamieszanie o nic. Nieważne to w sumie dla mnie jest zupełnie, każdy kiedyś będzie potrzebował pomocy i mam nadzieję, że los szybko nauczy jak to jest po tej drugiej stronie. Ja to za szeptuchę robię i tosię sprawdza zawsze. Bardzo się cieszę, że rottki do nas dołączyły, jak jest takie pospolite ruszenie to ja się bardzo cieszę. „Ty cos robisz, ja coś robię, ludzie są potrzebni sobie”. W przedszkolu się nauczyłam i mam już na całe życie, no ale to było wyjątkowe przedszkole, nie każdy miał tyle szczęścia w życiu co ja. Jestem przeszcześliwa że tyle ludzi weszło w tą akcje, bardzo się cieszę z rottkoweego, dobkowego, ogrodniczego wsparcia. Tyle już zrobiliśmy i zrobimy więcej , bo będzie z kim . Na cześć rottków hip, hip, hurra. Sama wznoszę okrzyk, ale za 10000, a sumie to ja mam w płucach wielką moc. Jak czytam jak oxa piszesz, ze coś rusza to zawsze tańczę taniec radości i zamawiam wiosnę. W sumie u mnie już jest wiosna i ciągły maj, to nie mrozy nas mrożą, to mrozi obojętność, ja wszystkich obok siebie i w realu i w necie mam roztopionych ,cieszę się, że wśród takich ludzie przebywam. Jestem bardzo szczęśliwa, że spotykam ludzi z którymi możemy o pasch godzinami nawijać , bo pozostałe kwestie nie są ważne. Kto się jeszcze przyłączy, nikt nie ma w domu starej , niemodnej, kurtki? Ta wizyta na poczcie to tylko chwila, koszt nadania przesyłki symboliczny, kto jeszcze sobie z tym poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Karen dala jeszcze na jamnicze forum Ciekawe co mowi listonosz , ktory donosi pod podane adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.01.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Wawa - zbiórka http://imgs3.ovh.org/204868DSCN8389.JPG http://imgs3.ovh.org/607373DSCN8395.JPG Katowice http://images32.fotosik.pl/434/5fdf689c3b9e5431med.jpg http://images31.fotosik.pl/435/348f43ded13afe3dmed.jpg Sopot http://www.rottka.pl/forum/files/dsc_0082_154.jpg Poznań http://imgs3.ovh.org/844846DSC07250.JPG To tylko garstka fotej, a teraz zazdraszczajcie I nie zapominajcie o szafach (Tralala następna rottka wysyła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 13.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 To super, że na jamnicze . Teraz na topie są kurteczki dla jamniczków . Specjalny model, specjalny krój. Tu jest wszystko opisane, co gada listonosz jak przychodzi , co gada krawcowa jak tnie oryginalne kurtki, co gadają pozostali, no i jak te kubraki wyglądają. Nie kopiuję samych zdjęć, bo tak bardzo wiele się ciekawego się dzieje , warto osobiście zobaczyć. Nawet dla poczytania warto wejść. http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/index60.html Jamniki będą odwalone najlepiej, bo sztaby krawcowych, obmyślają coraz ciekawsze wzornictwo. Ubranych psów przybywa , przy takiej temperaturze, mrozy mogą zostać roztopione zanim nadejdą. Takich rewelacji nie zobaczysz nigdzie na świcie, tylko tutaj, tylko teraz. To na jaki model przeznaczysz swoją kurtkę? Zobacz ile ludzi bierze udział w tej akcji, to dziej się naprawdę, te psy istnieją, nie zostały wymyślone na potrzeby tego wątku. Nie wierzysz, że jest ich aż tyle, a jednak to prawda. To tylko garstka fotej, a teraz zazdraszczajcie oxa zazdraszczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Z dobermanowego poszla paczka Calkiem duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 14.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Super, dla dobermanów hip, hip huraaaa . Dobre z Was ludzie są Dobki i rottki to cudne kotki , a ich właściciela są dobrzy nie tylko w niedziele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 14.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dziękuję bardzo za cheć pomocy! utonęłam w starych kurtkach, które docieraja do mnie z całego kraju. inne szyjace (zadeklarowało się juz do szycia kilkanaście osób!) też kurtki już ma i działamy.. Do tej pory wraz z dogomanią uszyto 53kubraki, ponad towcześniej- od lata do początku zimy zdązyłam samodzielnie podarować około 30 ubranek-głównie Fundacji AST, Warszawskiemu TOZowi, schronisku w Łodzi, schronisku w Gdyni.. dziś dzwoniła do mnie Pani, która chce zasponsorować belę ortalionu i mnóstwo guzików(jutro mają do mnie przyjechać) cieszę się, ze dobermanie forum też ruszyło do pomagania, niestety w sprawie dobka ze zdjecia nie jest ciekawie-dyrektorka schroniska...nie pozwoliła go nam ubrać! ma to związek z jakąś sprawą karną jego właściciela..ehhh..bidulek podobno cały czas biega po kojcu, by sie rozgrzać...czy wyobrażacie sobie kilkunastogodzinne bieganie tu i tam tylko po to, by zatrzymać choć trochę ciepła w wychudzonym ciałku? pozdrowienia dla jamniczego forum i wszystkich, którym los psów nie jest obojętny. obojętność to straszna plaga w naszym społeczeństwie....a szkoda-bo tu nie chodzi o zajecie sobie wieczoru-tylko o życie, które wspólnie możemy uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts