retrofood 10.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja- tam w domu nic robię -nie narzekam pierdzielisz! nawet nie sikasz?????? selimm, to co z ciebie za żądło, skoro ani żądlisz, ani nawet nie bzykasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ale: nie wolno mnie np kupić sobie motocykla ... kiedyś kupiłem, Harley'a ... przepiękny rumak był, ... przyprowadziłem go do domku i ... miałem tylko jeden dzień ... awantura była tak dzika i oczywiście płacze z lamentami, że rumaka oddałem ... i co ? ... nie jest to ciemiężenie w najczystszej ciemiężenia postaci ? oj Ty nieszczęśniku zza oceanu ja też Rejtana udawałam i lament czyniłam na wiesc ,ze H. motocykl chce kupić ...po moim trupie -krzyczałam , a H. kupił ..... nawet z nim po ten motor pojechałam i jak usłyszałam ten klang zapalonego silnika juz mi kolana zmiekły i wiedziałam ,żem stracona na wieki z wiosną juz mu głowe suszyłam ,że wiekszy trzeba kupic i ...kupił na mniejszym teraz ja sie ucze jedzdzić Jedyne co mojemu nie pozwoliłam i tu pozostałam nieugięta to ..polowanie ...kumple chcieli go do koła mysliwskiego ale tu postawiłam sprawe na ostrzu noża nigdy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja- tam w domu nic robię -nie narzekam pierdzielisz! nawet nie sikasz?????? selimm, to co z ciebie za żądło, skoro ani żądlisz, ani nawet nie bzykasz??? nie bzyka, nie sika na nic nie narzeka nic nie robi w domu nie pomaga nikomu małżonka pracuje dzieci wychowuje a on ego swoje za to pielęgnuje leży na kanapie po obiedzie chrapie a jak się mu znudzi to idzie do ludzi na forum rozmawia czasem się zabawia nie martwi się niczym cieszy się swym życiem żoneczka tymczasem pada ze zmęczenia chciałaby choć czasem ruszyć z łóżka lenia ale on jest uparty i nie reaguje stroi sobie żarty ona się stresuje i tak żyją sobie każde po swojemu on leży odłogiem ona służy jemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 10.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Renia genialne, pięknie go zrymowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 http://img254.imageshack.us/img254/5513/kobietywedlugswietycheuqg5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 1. Jesteśmy prości. 2. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają. Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem tez nie działają. Po prostu powiedz czego chcesz. 3. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw się, ze otrzymasz odpowiedz, której raczej nie chciałaś usłyszeć. 4. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli proszę o podanie mi chleba, to nie mam na myśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu. My jesteśmy naprawdę prości. 5. My jesteśmy PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie o czym myślę, bo przez 96.5% czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu nam się najbardziej podoba. Jesteśmy PROŚCI. 6. Czasem nie myślę o tobie. Nie szkodzi. Proszę przywyknij do tego. Nie pytaj o czym myślę, jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, piłki nożnej, picia, piersi, nóg czy fajnych samochodów. 7. Piątek/ sobota/ niedziela = żarcie = kumple = latanie i piwo = tragiczne maniery. To coś takiego jak księżyc w pełni. Nie do uniknięcia. 8. Zakupy nam się nie podobają, i ja nigdy nie będę ich lubić. 9. Gdy gdzieś idziemy, cokolwiek założysz, będziesz w tym wyglądać doskonale. Przysięgam. 10. Masz wystarczająco dużo ciuchów. Masz wystarczająco dużo butów. Płacz to szantaż. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony. 11. Większość mężczyzn posiada 3 pary butów. Powtarzam raz jeszcze, jesteśmy prości. Skąd ci przychodzi do głowy pomysł, ze pomogę ci wybrać z twoich 30 par, te która najlepiej pasują. 12. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE są doskonale akceptowane, bez znaczenia na jakie pytanie. 13. Jeżeli masz jakiś problem, przychodź do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu. Nie przychodź się użalać jakbym był jakąś twoją przyjaciółką. 14. Ból głowy, który trwa 17 miesięcy, to nie ból głowy. Idź do lekarza. 15. Jeżeli powiem coś, co może być zrozumiane w dwojaki sposób i jeden z nich spowoduje, ze będziesz nieszczęśliwa czy zmartwiona, wiedz ze mam na myśli to drugie. 16. Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorów. Śliwka to owoc a nie kolor!!! 17. I co to za pieprzony kolor ta fuksja? I poza tym jak się to pisze? 18. Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my również. 19. Jeżeli cię pytam co się stało a ty odpowiadasz "Nic", wtedy ci wierze i jestem przekonany ze wszystko jest w porządku. 20. Nie pytaj mnie "Kochasz mnie?" Możesz być pewna, ze gdybym cię nie kochał, nie byłbym z tobą. 21. Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek: Weź to co najprostsze. MY JESTEŚMY NAPRAWDĘ PROŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Moj taki biedny to nie jest, bo piwko tez moze sobie wypic kiedy chce i ile chce . Kiedys mu nawet kupowalam ale stwierdzilam, ze ja jego przyjemnosci nie bede dzwigac i teraz kupuje sobie sam skrzynke tyskiego coby za czesto nie musial jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Co do motocykli to moj sobie kupil mzete jakies 10 lat temu za swoje zaskorniaki i to bez mojej wiedzy ! Wscieklam sie, ze zrobil to potajemnie bez mojej wiedzy i w ciagu 3 dni motor sprzedalam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Moj taki biedny to nie jest, bo piwko tez moze sobie wypic kiedy chce i ile chce . Kiedys mu nawet kupowalam Ha ! A ja to nawet mojego nauczyłam pic piwo ! I tera pije pół. A ja drugie pół. Ha ! Jaki sukces ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Co do motocykli to moj sobie kupil mzete jakies 10 lat temu za swoje zaskorniaki i to bez mojej wiedzy ! Wscieklam sie, ze zrobil to potajemnie bez mojej wiedzy i w ciagu 3 dni motor sprzedalam dalej. i Ty jeszcze żyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Co do motocykli to moj sobie kupil mzete jakies 10 lat temu za swoje zaskorniaki i to bez mojej wiedzy ! Wscieklam sie, ze zrobil to potajemnie bez mojej wiedzy i w ciagu 3 dni motor sprzedalam dalej. i Ty jeszcze żyjesz ? Zyje, zyje ! Wiem, ze przegielam wtedy ale bylam tak wkurzona, ze nie potrafilam sie opanowac. Mielismy w tamtych czasie kruchy okres z kasa, a moj slubny z motorem mi tu wyjezdza nagle . Gdyby byl cwany to jakby zaczol mnie krecic ale przed zakupem to by mial ten motor (jestem do urobienia ale troche to trwa ). Jestesmy malzenstwem i nie cierpie jak robi cos bez wczesniejszego uzgodnienia ze mna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.01.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ale to za zaskórniaki było !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ale to za zaskórniaki było !!! No wlasnie te zaskorniaki mnie wyprowadzily z rownowagi, bo ja swoje zaskorniaki przeznaczylam na platnsci, a pan sobie motor kupil nie martwiac sie, ze np. rate trzeba zaplacic, wiedzial ze i tak cos wykombinuje i sobie poradze (i do dzisiaj wychodzi z takiego zalozenia, bo platnosci sa na mojej glowie), a ja bylam wtedy juz zmeczona ta ciezka sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 10.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mój mąż powiedział, ze jego skarpetki same się z suszarki zwijają i mają takie malutkie, maciupeńkie nóżki na których pomykają do góry do jego kosza ze skarpetami w szafie Normalnie krasnoludki mój tak samo mysli Nieprawda... sam sobie kupuje nowe jak wszystkie mam brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mój mąż powiedział, ze jego skarpetki same się z suszarki zwijają i mają takie malutkie, maciupeńkie nóżki na których pomykają do góry do jego kosza ze skarpetami w szafie Normalnie krasnoludki mój tak samo mysli Nieprawda... sam sobie kupuje nowe jak wszystkie mam brudne niom.... blizej do sklepu jak do pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Sikanie na stojąco - jeśli stwórca chciałby, żeby mężczyźni sikali na siedząco to zaprojektował by nas z pisiorem na d***ie. Jakakolwiek forma tresury może mieć fatalne skutki - np mutacja w Jacykowa Motocykle - nie dotykać, podziwiać. Chociaż swojego aktualnego sprzęta kupiłem zanim nawet moja ślubna dostała status narzeczonej Za to ojciec się do mnie przez pewien czas nie odzywał, bo akurat się zrosłem po rozbiciu poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Sikanie na stojąco - jeśli stwórca chciałby, żeby mężczyźni sikali na siedząco to zaprojektował by nas z pisiorem na d***ie. Ale byście akrobacje musieli uprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Sikanie na stojąco - jeśli stwórca chciałby, żeby mężczyźni sikali na siedząco to zaprojektował by nas z pisiorem na d***ie. Ale byście akrobacje musieli uprawiac znowu ciemiężenie ... toż to nie tylko my ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ale najlepiej wszystko na chłopów zgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Sikanie na stojąco - jeśli stwórca chciałby, żeby mężczyźni sikali na siedząco to zaprojektował by nas z pisiorem na d***ie. Ale byście akrobacje musieli uprawiac od razu akrobacje - położyć się na brzuchu i działaj kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts