Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale: nie wolno mnie np kupić sobie motocykla :evil: ... kiedyś kupiłem, Harley'a ... przepiękny rumak był, ... przyprowadziłem go do domku i ... miałem tylko jeden dzień ... awantura była tak dzika i oczywiście płacze z lamentami, że rumaka oddałem :roll: ... i co ? ... nie jest to ciemiężenie w najczystszej ciemiężenia postaci ?:roll:

oj Ty nieszczęśniku zza oceanu :D ja też Rejtana udawałam i lament czyniłam na wiesc ,ze H. motocykl chce kupić ...po moim trupie -krzyczałam , a H. kupił ..... nawet z nim po ten motor pojechałam i jak usłyszałam ten klang zapalonego silnika juz mi kolana zmiekły i wiedziałam ,żem stracona na wieki :lol: z wiosną juz mu głowe suszyłam ,że wiekszy trzeba kupic i ...kupił :D na mniejszym teraz ja sie ucze jedzdzić :wink:

Jedyne co mojemu nie pozwoliłam i tu pozostałam nieugięta to ..polowanie ...kumple chcieli go do koła mysliwskiego ale tu postawiłam sprawe na ostrzu noża 8) :evil: nigdy !!!

Ja- tam w domu nic robię

-nie narzekam

pierdzielisz! nawet nie sikasz?????? :o :o :o :o :o :o :o :o

selimm, to co z ciebie za żądło, skoro ani żądlisz, ani nawet nie bzykasz???

nie bzyka, nie sika

na nic nie narzeka

nic nie robi w domu

nie pomaga nikomu

małżonka pracuje

dzieci wychowuje

a on ego swoje

za to pielęgnuje

leży na kanapie

po obiedzie chrapie

a jak się mu znudzi

to idzie do ludzi

na forum rozmawia

czasem się zabawia

nie martwi się niczym

cieszy się swym życiem

żoneczka tymczasem

pada ze zmęczenia

chciałaby choć czasem

ruszyć z łóżka lenia

ale on jest uparty

i nie reaguje

stroi sobie żarty

ona się stresuje

i tak żyją sobie

każde po swojemu

on leży odłogiem

ona służy jemu

1. Jesteśmy prości.

2. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają. Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem tez nie działają. Po prostu powiedz czego chcesz.

3. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw się, ze otrzymasz odpowiedz, której raczej nie chciałaś usłyszeć.

4. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli proszę o podanie mi chleba, to nie mam na myśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu. My jesteśmy naprawdę prości.

5. My jesteśmy PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie o czym myślę, bo przez 96.5% czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu nam się najbardziej podoba. Jesteśmy PROŚCI.

6. Czasem nie myślę o tobie. Nie szkodzi. Proszę przywyknij do tego. Nie pytaj o czym myślę, jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, piłki nożnej, picia, piersi, nóg czy fajnych samochodów.

7. Piątek/ sobota/ niedziela = żarcie = kumple = latanie i piwo = tragiczne maniery. To coś takiego jak księżyc w pełni. Nie do uniknięcia.

8. Zakupy nam się nie podobają, i ja nigdy nie będę ich lubić.

9. Gdy gdzieś idziemy, cokolwiek założysz, będziesz w tym wyglądać doskonale. Przysięgam.

10. Masz wystarczająco dużo ciuchów. Masz wystarczająco dużo butów. Płacz to szantaż. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony.

11. Większość mężczyzn posiada 3 pary butów. Powtarzam raz jeszcze, jesteśmy prości. Skąd ci przychodzi do głowy pomysł, ze pomogę ci wybrać z twoich 30 par, te która najlepiej pasują.

12. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE są doskonale akceptowane, bez znaczenia na jakie pytanie.

13. Jeżeli masz jakiś problem, przychodź do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu. Nie przychodź się użalać jakbym był jakąś twoją przyjaciółką.

14. Ból głowy, który trwa 17 miesięcy, to nie ból głowy. Idź do lekarza.

15. Jeżeli powiem coś, co może być zrozumiane w dwojaki sposób i jeden z nich spowoduje, ze będziesz nieszczęśliwa czy zmartwiona, wiedz ze mam na myśli to drugie.

16. Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorów. Śliwka to owoc a nie kolor!!!

17. I co to za pieprzony kolor ta fuksja? I poza tym jak się to pisze?

18. Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my również.

19. Jeżeli cię pytam co się stało a ty odpowiadasz "Nic", wtedy ci wierze i jestem przekonany ze wszystko jest w porządku.

20. Nie pytaj mnie "Kochasz mnie?" Możesz być pewna, ze gdybym cię nie kochał, nie byłbym z tobą.

21. Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek: Weź to co najprostsze.

MY JESTEŚMY NAPRAWDĘ PROŚCI

Moj taki biedny to nie jest, bo piwko tez moze sobie wypic kiedy chce i ile chce :) . Kiedys mu nawet kupowalam ale stwierdzilam, ze ja jego przyjemnosci nie bede dzwigac i teraz kupuje sobie sam skrzynke tyskiego coby za czesto nie musial jezdzic.

Co do motocykli to moj sobie kupil mzete jakies 10 lat temu za swoje zaskorniaki i to bez mojej wiedzy :evil: ! Wscieklam sie, ze zrobil to potajemnie bez mojej wiedzy i w ciagu 3 dni motor sprzedalam dalej.

i Ty jeszcze żyjesz ? :roll:

Zyje, zyje :p !

Wiem, ze przegielam wtedy ale bylam tak wkurzona, ze nie potrafilam sie opanowac. Mielismy w tamtych czasie kruchy okres z kasa, a moj slubny z motorem mi tu wyjezdza nagle :roll: . Gdyby byl cwany to jakby zaczol mnie krecic ale przed zakupem to by mial ten motor (jestem do urobienia ale troche to trwa :) ).

Jestesmy malzenstwem i nie cierpie jak robi cos bez wczesniejszego uzgodnienia ze mna!!!

ale to za zaskórniaki było !!! :D :D :D

No wlasnie te zaskorniaki mnie wyprowadzily z rownowagi, bo ja swoje zaskorniaki przeznaczylam na platnsci, a pan sobie motor kupil nie martwiac sie, ze np. rate trzeba zaplacic, wiedzial ze i tak cos wykombinuje i sobie poradze (i do dzisiaj wychodzi z takiego zalozenia, bo platnosci sa na mojej glowie), a ja bylam wtedy juz zmeczona ta ciezka sytuacja.

Mój mąż powiedział, ze jego skarpetki same się z suszarki zwijają i mają takie malutkie, maciupeńkie nóżki na których pomykają do góry do jego kosza ze skarpetami w szafie :wink: :lol: Normalnie krasnoludki :wink:

mój tak samo mysli 8) :roll:

Nieprawda... sam sobie kupuje nowe jak wszystkie mam brudne :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

niom.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

blizej do sklepu jak do pralki :roll:

Sikanie na stojąco - jeśli stwórca chciałby, żeby mężczyźni sikali na siedząco to zaprojektował by nas z pisiorem na d***ie. Jakakolwiek forma tresury może mieć fatalne skutki - np mutacja w Jacykowa

Motocykle - nie dotykać, podziwiać. Chociaż swojego aktualnego sprzęta kupiłem zanim nawet moja ślubna dostała status narzeczonej :) Za to ojciec się do mnie przez pewien czas nie odzywał, bo akurat się zrosłem po rozbiciu poprzedniego :)