Ew-ka 16.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 " jeszcze nikt sie dobrze nie ozenil i dobrze domu nie zbudował" mój mąż sie dobrze ożenił a ja dobrze wybudowałam dom ...i tej wersji bedę sie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Idę się odlać do umywalki... zakładowejcoś długo to trwa Czyżby prostata nawalała A może zbyt wczesny SKS?Boże.......... Szkoda chłopa, on młody przecież A moze on nie wiem ze nie maja w zakladzie umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 " jeszcze nikt sie dobrze nie ozenil i dobrze domu nie zbudował" mój mąż sie dobrze ożenił a ja dobrze wybudowałam dom ...i tej wersji bedę sie trzymać ale tak czy siak tego nie dokonala jedna osoba tylko dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 " jeszcze nikt sie dobrze nie ozenil i dobrze domu nie zbudował" mój mąż sie dobrze ożenił a ja dobrze wybudowałam dom ...i tej wersji bedę sie trzymać Ot co!! Mądrej to miło posłuchać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Housik - a Ty aparat trzymałes tylko jedną ręką nad tą umywalką czy miałeś asystę do trzymania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Housik - a Ty aparat trzymałes tylko jedną ręką nad tą umywalką czy miałeś asystę do trzymania? A zęby od czego Słuchajcie uciemiężeni, a jakbyście wrócili do domu po 5-ciu miesiącach, to co wolelibyście zrobić najpierw: zamontować nowe listwy przypodłogowe czy pomalować ściany w dwóch pokojach??? To ważne, niech mój ucięmiężony ma jakiś wybór, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Housik - a Ty aparat trzymałes tylko jedną ręką nad tą umywalką czy miałeś asystę do trzymania? A zęby od czego Słuchajcie uciemiężeni, a jakbyście wrócili do domu po 5-ciu miesiącach, to co wolelibyście zrobić najpierw: zamontować nowe listwy przypodłogowe czy pomalować ściany w dwóch pokojach??? To ważne, niech mój ucięmiężony ma jakiś wybór, a co!!!! wraca marynarz po 5-ciu miesiącach do domu żona słyszy pukanie w drzwi -kto puka -pyta kobieta -nie pytaj KTO puka tylko.... CZYM puka -odpowiada mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 DApbre, pasuje do pytania brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Dawno takich bzdur nie czytałem http://facet.wp.pl/gid,9120900,img,9120907,kat,,galeriazdjecie.html?T=1&ticaid=1755d&_ticrsn=3 tak się rodzą ciemiężycielki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Housik - a Ty aparat trzymałes tylko jedną ręką nad tą umywalką czy miałeś asystę do trzymania? A zęby od czego Słuchajcie uciemiężeni, a jakbyście wrócili do domu po 5-ciu miesiącach, to co wolelibyście zrobić najpierw: zamontować nowe listwy przypodłogowe czy pomalować ściany w dwóch pokojach??? To ważne, niech mój ucięmiężony ma jakiś wybór, a co!!!! wraca marynarz po 5-ciu miesiącach do domu żona słyszy pukanie w drzwi -kto puka -pyta kobieta -nie pytaj KTO puka tylko.... CZYM puka -odpowiada mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 z racji że tren wątek również śledzą szanowne panie ciemiężycielki to skorzystam z okazji i zadam takie pytania 1 - dlaczego cały czas mamy wam powtarzać że was kochamy?? Jeśli kiedyś coś takiego się powiedziało i od tego czasu nie odwołało, to znaczy że cały czas tak jest, więc w czym problem?? 2 - dlaczego nie możecie się zdecydować czego chcecie (chyba że jak mam jakiś wadliwy egzemplarz). taka sytuacja - gdy siedzę na budowie i ciężko haruje to cały czas wysłuchuję " dlaczego spędzasz tak mało czasu ze mną?" jak jestem w domu (w zasadzie tylko niedziela) to słyszę "kiedy się przeprowadzimy?". I gdzie tu logika. Przecież się nie rozdwoję - świat nie jest gotowy na dwie takie istoty jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 z racji że tren wątek również śledzą szanowne panie ciemiężycielki to skorzystam z okazji i zadam takie pytania 1 - dlaczego cały czas mamy wam powtarzać że was kochamy?? Jeśli kiedyś coś takiego się powiedziało i od tego czasu nie odwołało, to znaczy że cały czas tak jest, więc w czym problem?? 2 - dlaczego nie możecie się zdecydować czego chcecie (chyba że jak mam jakiś wadliwy egzemplarz). taka sytuacja - gdy siedzę na budowie i ciężko haruje to cały czas wysłuchuję " dlaczego spędzasz tak mało czasu ze mną?" jak jestem w domu (w zasadzie tylko niedziela) to słyszę "kiedy się przeprowadzimy?". I gdzie tu logika. Przecież się nie rozdwoję - świat nie jest gotowy na dwie takie istoty jak ja Ja tez mam taki "wadliwy egzemplarz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 19.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 1. Potrzebujemy "Kocham Cię" słyszeć często, bo dla nas mowa jest głównym środkiem wyrazu, dlatego to, co się mówi, wydaje się dla nas najpewniejsze, bo same dużo mówimy i wyrażamy swoje uczucia... 2. Hmmm... Myślę, że powodem jest to, że my, kobiety lubimy mieć czasem jakiś problem, coś do rozmyślania... Czasem same sobie go stwarzamy, a czasem go poszukujemy... Lubimy sobie po prostu ponarzekać... Tego nie rozumiem, choć sama czasem tak robię... Może jakaś inna pani będzie umiała to wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 1. Potrzebujemy "Kocham Cię" słyszeć często, bo dla nas mowa jest głównym środkiem wyrazu, dlatego to, co się mówi, wydaje się dla nas najpewniejsze, bo same dużo mówimy i wyrażamy swoje uczucia... 2. Hmmm... Myślę, że powodem jest to, że my, kobiety lubimy mieć czasem jakiś problem, coś do rozmyślania... Czasem same sobie go stwarzamy, a czasem go poszukujemy... Lubimy sobie po prostu ponarzekać... Tego nie rozumiem, choć sama czasem tak robię... Może jakaś inna pani będzie umiała to wytłumaczyć No ale ile razy, na miłośc boską, można to samo gadać? Punktu drugiego nie pojmuję... masochizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 19.01.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ile? Mi wystarcza kilka razy dziennie Masochizm. W pewnym stopniu na pewno... Faceci z reguły nie lubią problemów i od nich uciekają, a babki właśnie na odwrót, lubią się czasem pomęczyć jakimś problemem... A myślicie, że skąd te wieczne "Myślisz, że przytyłam?", "Myślisz, że mam zmarszczki?", "Tamta, co idzie, podoba Ci się bardziej niż ja?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 19.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Masochizm. W pewnym stopniu na pewno... Faceci z reguły nie lubią problemów i od nich uciekają, a babki właśnie na odwrót, lubią się czasem pomęczyć jakimś problemem... Problemem jest to, że jak nie ma problemu, to go stwarzają Ale i tak Kocham Kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 19.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 zadam takie pytania 1 - dlaczego cały czas mamy wam powtarzać że was kochamy?? Jeśli kiedyś coś takiego się powiedziało i od tego czasu nie odwołało, to znaczy że cały czas tak jest, więc w czym problem?? 2 - dlaczego nie możecie się zdecydować czego chcecie 1. Bo czasem odwołujecie to po cichu i nie mówicie nam o tym, po prostu któregos dnia (jako ostatnie) dowiadujemy sie, że jakaś 20 lat młodsza zajęła nasze miejsce, w sercu i w łóżku, albo tylko w łóżku (częściej), albo tylko w sercu (rzadziej) ... 2. Ależ możemy, możemy, te sprzeczności i brak logiki o których piszesz to tylko pretekst. Brak powyższych świadczyłby tylko o tym, że mamy Was w doopie ... Wyobraz sobie, że siedzisz na tej budowie i harujesz, harujesz i nie ma Cie w domu nigdy, a żona NIC ... ? No co bys sobie pomyslał, no co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Masochizm. W pewnym stopniu na pewno... Faceci z reguły nie lubią problemów i od nich uciekają, a babki właśnie na odwrót, lubią się czasem pomęczyć jakimś problemem... Problemem jest to, że jak nie ma problemu, to go stwarzają Ale i tak Kocham Kobiety Wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 I to jest kolejny akt ciemiężenia . Chciałbym zauważyć że w myśl nowego kodeksu pracy (dziś w gazecie p.) gdyby coś takiego miałoby miejsce w pracy to nazywano by to po imieniu MOBBING. Ja jestem ciemiężony na trzy sposoby: po pierwsze primo - fizycznie - najpierw się skrada żeby potem znienacka "buzi" albo co gorsza "przytulić" - człowiek se myśli za co ? przecież byłem grzeczny ! po drugie primo - pytanie pułapka - czy ja jestem gruba ? - no jasne dzwonili dzisiaj z greenpeacu ze nie dają rady uratować wszystkich waleni i przetransportować cię nad najbliższe morze po trzecie primo - czy ty mnie kochasz lub ewentualnie kochasz mnie jeszcze ? nie no poprostu ręce opadają ... http://www.thegsmart.com/artpapers/3D/Fall_Ring.jpg Co do martylo/urologii babskiej mam święty spokój . Moja wie że każdy pensjonaRiusz wczasów nad morzem na koszt państwa ma pełne prawo powiedzieć swojej kobiecie " Co ty kulfa wiesz o sprzątaniu męskich kibli " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.01.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No to faktycznie masz przewalone Normalnie chyba już Ci się nerwica jakaś rozwinęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts