Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

" jeszcze nikt sie dobrze nie ozenil i dobrze domu nie zbudował"

mój mąż sie dobrze ożenił :D a ja dobrze wybudowałam dom :D

...i tej wersji bedę sie trzymać :lol:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Idę się odlać do umywalki... zakładowej
coś długo to trwa :roll: Czyżby prostata nawalała :-?

A może zbyt wczesny SKS?

Boże.......... :-? :-? :-? Szkoda chłopa, on młody przecież

A moze on nie wiem ze nie maja w zakladzie umywalki?

ale tak czy siak tego nie dokonala jedna osoba tylko dwie

Ot co!! Mądrej to miło posłuchać!!!! :) :)
Housik - a Ty aparat trzymałes tylko jedną ręką nad tą umywalką czy miałeś asystę do trzymania? :D :lol:
Housik - a Ty aparat trzymałes tylko jedną ręką nad tą umywalką czy miałeś asystę do trzymania? :D :lol:

A zęby od czego :roll: :wink:

Słuchajcie uciemiężeni, a jakbyście wrócili do domu po 5-ciu miesiącach, to co wolelibyście zrobić najpierw: zamontować nowe listwy przypodłogowe czy pomalować ściany w dwóch pokojach??? To ważne, niech mój ucięmiężony ma jakiś wybór, a co!!!!

Słuchajcie uciemiężeni, a jakbyście wrócili do domu po 5-ciu miesiącach, to co wolelibyście zrobić najpierw: zamontować nowe listwy przypodłogowe czy pomalować ściany w dwóch pokojach??? To ważne, niech mój ucięmiężony ma jakiś wybór, a co!!!!

wraca marynarz po 5-ciu miesiącach do domu

:wink:

żona słyszy pukanie w drzwi

-kto puka -pyta kobieta

-nie pytaj KTO puka tylko.... CZYM puka -odpowiada mąż :D

wraca marynarz po 5-ciu miesiącach do domu

:wink:

żona słyszy pukanie w drzwi

-kto puka -pyta kobieta

-nie pytaj KTO puka tylko.... CZYM puka -odpowiada mąż :D

:D :D :D

z racji że tren wątek również śledzą szanowne panie ciemiężycielki to skorzystam z okazji i zadam takie pytania

1 - dlaczego cały czas mamy wam powtarzać że was kochamy?? Jeśli kiedyś coś takiego się powiedziało i od tego czasu nie odwołało, to znaczy że cały czas tak jest, więc w czym problem?? :D

2 - dlaczego nie możecie się zdecydować czego chcecie (chyba że jak mam jakiś wadliwy egzemplarz). taka sytuacja - gdy siedzę na budowie i ciężko haruje to cały czas wysłuchuję " dlaczego spędzasz tak mało czasu ze mną?" jak jestem w domu (w zasadzie tylko niedziela) to słyszę "kiedy się przeprowadzimy?". I gdzie tu logika. Przecież się nie rozdwoję - świat nie jest gotowy na dwie takie istoty jak ja :D

z racji że tren wątek również śledzą szanowne panie ciemiężycielki to skorzystam z okazji i zadam takie pytania

1 - dlaczego cały czas mamy wam powtarzać że was kochamy?? Jeśli kiedyś coś takiego się powiedziało i od tego czasu nie odwołało, to znaczy że cały czas tak jest, więc w czym problem?? :D

2 - dlaczego nie możecie się zdecydować czego chcecie (chyba że jak mam jakiś wadliwy egzemplarz). taka sytuacja - gdy siedzę na budowie i ciężko haruje to cały czas wysłuchuję " dlaczego spędzasz tak mało czasu ze mną?" jak jestem w domu (w zasadzie tylko niedziela) to słyszę "kiedy się przeprowadzimy?". I gdzie tu logika. Przecież się nie rozdwoję - świat nie jest gotowy na dwie takie istoty jak ja :D

Ja tez mam taki "wadliwy egzemplarz" 8) :p :lol: :wink:

1. Potrzebujemy "Kocham Cię" słyszeć często, bo dla nas mowa jest głównym środkiem wyrazu, dlatego to, co się mówi, wydaje się dla nas najpewniejsze, bo same dużo mówimy i wyrażamy swoje uczucia... :)

2. Hmmm... Myślę, że powodem jest to, że my, kobiety lubimy mieć czasem jakiś problem, coś do rozmyślania... Czasem same sobie go stwarzamy, a czasem go poszukujemy... :) Lubimy sobie po prostu ponarzekać... :) Tego nie rozumiem, choć sama czasem tak robię... Może jakaś inna pani będzie umiała to wytłumaczyć :)

1. Potrzebujemy "Kocham Cię" słyszeć często, bo dla nas mowa jest głównym środkiem wyrazu, dlatego to, co się mówi, wydaje się dla nas najpewniejsze, bo same dużo mówimy i wyrażamy swoje uczucia... :)

2. Hmmm... Myślę, że powodem jest to, że my, kobiety lubimy mieć czasem jakiś problem, coś do rozmyślania... Czasem same sobie go stwarzamy, a czasem go poszukujemy... :) Lubimy sobie po prostu ponarzekać... :) Tego nie rozumiem, choć sama czasem tak robię... Może jakaś inna pani będzie umiała to wytłumaczyć :)

No ale ile razy, na miłośc boską, można to samo gadać?

Punktu drugiego nie pojmuję... masochizm?

Ile? Mi wystarcza kilka razy dziennie ;)

Masochizm. W pewnym stopniu na pewno... Faceci z reguły nie lubią problemów i od nich uciekają, a babki właśnie na odwrót, lubią się czasem pomęczyć jakimś problemem... A myślicie, że skąd te wieczne "Myślisz, że przytyłam?", "Myślisz, że mam zmarszczki?", "Tamta, co idzie, podoba Ci się bardziej niż ja?" :D

Masochizm. W pewnym stopniu na pewno... Faceci z reguły nie lubią problemów i od nich uciekają, a babki właśnie na odwrót, lubią się czasem pomęczyć jakimś problemem... :D

Problemem jest to, że jak nie ma problemu, to go stwarzają :lol:

Ale i tak Kocham Kobiety :oops:

zadam takie pytania

2 - dlaczego nie możecie się zdecydować czego chcecie

1. Bo czasem odwołujecie to po cichu i nie mówicie nam o tym, po prostu któregos dnia (jako ostatnie) dowiadujemy sie, że jakaś 20 lat młodsza zajęła nasze miejsce, w sercu i w łóżku, albo tylko w łóżku (częściej), albo tylko w sercu (rzadziej) ...

2. Ależ możemy, możemy, te sprzeczności i brak logiki o których piszesz to tylko pretekst. Brak powyższych świadczyłby tylko o tym, że mamy Was w doopie ...

Wyobraz sobie, że siedzisz na tej budowie i harujesz, harujesz i nie ma Cie w domu nigdy, a żona NIC ... ? No co bys sobie pomyslał, no co ?

Masochizm. W pewnym stopniu na pewno... Faceci z reguły nie lubią problemów i od nich uciekają, a babki właśnie na odwrót, lubią się czasem pomęczyć jakimś problemem... :D

Problemem jest to, że jak nie ma problemu, to go stwarzają :lol:

Ale i tak Kocham Kobiety :oops:

Wszystkie :o :o :o

I to jest kolejny akt ciemiężenia . Chciałbym zauważyć że w myśl nowego kodeksu pracy (dziś w gazecie p.) gdyby coś takiego miałoby miejsce w pracy to nazywano by to po imieniu MOBBING.

Ja jestem ciemiężony na trzy sposoby:

po pierwsze primo - fizycznie - najpierw się skrada żeby potem znienacka "buzi" albo co gorsza "przytulić" - człowiek se myśli za co ? przecież byłem grzeczny :wink: !

po drugie primo - pytanie pułapka - czy ja jestem gruba ? - no jasne dzwonili dzisiaj z greenpeacu ze nie dają rady uratować wszystkich waleni i przetransportować cię nad najbliższe morze :wink:

po trzecie primo - czy ty mnie kochasz lub ewentualnie kochasz mnie jeszcze ? nie no poprostu ręce opadają ...

http://www.thegsmart.com/artpapers/3D/Fall_Ring.jpg

Co do martylo/urologii babskiej mam święty spokój . Moja wie że każdy pensjonaRiusz wczasów nad morzem na koszt państwa ma pełne prawo powiedzieć swojej kobiecie " Co ty kulfa wiesz o sprzątaniu męskich kibli " 8)