Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja swojej tylko "muszę" samochód jak jedziemy do teściów zaparkować przodem, bo tyłem nie jeździ (notabene, kto jej dał prawo jazdy) :o :roll: :D :p :wink: i możemy z teściem "wyżalić" się na baby (doświadczony - 2 córki + teściowa ) Przy porzeczkowym winku domowej roboty :p :lol: Teścia też można przyjąć do klubu, bo swoje przeżył .... ponad 40 lat z teściową :roll: :o 8) :wink: ,świętym za życia zostanie..... :wink: jak już nie jest?!!!
  • Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

... Teścia też można przyjąć do klubu, bo swoje przeżył .... ponad 40 lat z teściową :roll: :o 8) :wink: ...

... za tyle lat bycia ciemiężonym, wstęp oczywisty i wolny :) ... należy mu się jak psu zupa :) :wink:

A co ma teściowa powiedzieć biedna.....

Już za zycia na niebo zasłużyła :lol:

baby powinny mieć "dożywotni" zakaz wypowiadania się w tym wątku i moderator powinien automatycznie je banować!!! :p :lol: 8) :D :wink:

liczę na CIEBIE PONURY :D :p :wink:

..JA TO CIEMIEZONA PRZEZ meza jestem.....zle układasz zmywarke ...nie wchodz do kuchni jak ja gotuje...co chcesz ze sklepu?-i tak kupuje co sam uwaza...z zacieciem maniaka uklada dywaniki w wc ..ktore ja wyrzucam...itditd

Ewunia, ... Ty chyba pokoje pomyliłaś ... tu jest pokoik dla Ciemiężonych Mężów, (oraz osób wspomagających nas w uciśnieniu, co by nam lżej trochę było) nie dla "ciemiężonych przez mężów" :roll: :wink:

... wef piątek jadę na zaślubiny ... postanowiliśmy z ciemiężycielką, że rzucim monetę kto pojedzie z powrotem ... szukam tera jakiejś monety z dwoma rewersami :oops: :wink:

może zadaj pytanie

ja to ja, ty to ty. Kto kieruje ja czy ty?

albo bądź na bani od czwartku :) purtelam znasz?

... z pytaniem dobre :) ... ale istnieje prawdopodobieństwo, że się połapie :roll: i wtedy ... dupa blada :roll:

... muszę mieć pewność (a w czwartek, po południu i wieczorem pracuję niestety) :( ... chyba zostaje mnie fałszywa moneta :oops: ... zobaczę jeszcze dziś w sklepie z gadżetami czarodziejskimi :oops:

... flaszki się tłucze przed domem panny młodej, ... a oni razem mieszkają :lol: ... pozatem to Bułgarka, więc naszych zwyczajów nie zna :( :wink: ... jeszcze z tego strachu i hałasu mogła by jakiegoś skurczu dostać w nieodpowiedniej chwili i ... koleś ugotowany jak nie przymierzając syjamski bliźniak http://www.chefpaul.net/smiles/funny21.gif

pozdróweńka

..JA TO CIEMIEZONA PRZEZ meza jestem.....zle układasz zmywarke ...nie wchodz do kuchni jak ja gotuje...co chcesz ze sklepu?-i tak kupuje co sam uwaza...z zacieciem maniaka uklada dywaniki w wc ..ktore ja wyrzucam...itditd

Ewunia, ... Ty chyba pokoje pomyliłaś ... tu jest pokoik dla Ciemiężonych Mężów, (oraz osób wspomagających nas w uciśnieniu, co by nam lżej trochę było) nie dla "ciemiężonych przez mężów" :roll: :wink:

już zwracałem na to uwagę - bez efektu (jak widać) :roll:

już zwracałem na to uwagę - bez efektu (jak widać) :roll:

... chyba, że zechce NAS wspomagać i pocieszać w uciemiężeniu NASZEM, ... tak jak:

Mój stary wychodzi kiedy chce, przychodzi kiedy chce, spotyka się z kim chce, kupuje sobie co chce itd.

...

... na ten przykład :wink:

LAKK !! ja też przypominam, ale one chyba nie umieją czytać ......

A co ma teściowa powiedzieć biedna.....

Już za zycia na niebo zasłużyła :lol:

baby powinny mieć "dożywotni" zakaz wypowiadania się w tym wątku i moderator powinien automatycznie je banować!!! :p :lol: 8) :D :wink:

liczę na CIEBIE PONURY :D :p :wink:

:evil: :o

... flaszki się tłucze przed domem panny młodej, ... a oni razem mieszkają :lol: ... pozatem to Bułgarka, więc naszych zwyczajów nie zna :( :wink: ... jeszcze z tego strachu i hałasu mogła by jakiegoś skurczu dostać w nieodpowiedniej chwili i ... koleś ugotowany jak nie przymierzając syjamski bliźniak http://www.chefpaul.net/smiles/funny21.gif

pozdróweńka

co z tego, że Bułgarka - trzeba polonizować i uczyć tradycji ;)

wiec ja moge pisac rozumiem...bo zadna "baba "nie jestem....raczej kobieta :)

jaki jest koń...znaczy się Ewuniamii każdy widzi (przeczyta) :roll: :evil: :p :-? :wink:

PONURY nie spij bądź czujny bo w desperacji to EDZIĘ trza będzie prosić :o :lol: :p :wink: