Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

jak siada to ............mu majta i wyciera wszystko od zewnętrznej strony muszli............i za szczotkę do kibla ...TOTO nie będzie robić

Paty Twój stary to czyta? Jeżeli tak to on Cię w nocy kozikiem zaciuka - nie zasypiaj - mówię Ci.

Dla motywacji podrapałem się po jajkach jak na prawdziwego faceta przystało.

jeżeli nie pierdnąłeś przy tym w niebogłosy rechocząc wesoło to do powtórki. 8)

chcac miec sterylna lazienke ,wolalabym zostac lesbijka niz zmuszac faceta do siusiania na siedzaco

ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII FROŚKU- W KOŃCU KOBITA Z JAJAMI JAK SŁOWO DAJĘ.

A Ty,

albo beda siadac albo jak chca na stojaco to po kazdej wizycie w wc musza nalac wode do wiaderka i wymyc podloge w odleglosci do 1m od kibelka i do tego sciane wyszorowac.U mnie w domu tata tez byl tak nauczony.

bądź przeklęta!!!!!!!!!!!!!! :D

dandi3

na szczęście omija forum szerokim łukiem, ale jakby to odkrył ...łomatko ..........nie spałabym chyba co noc..............rżnąłby tępym kozikiem i zardzewiałym............ :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla motywacji podrapałem się po jajkach jak na prawdziwego faceta przystało.

jeżeli nie pierdnąłeś przy tym w niebogłosy rechocząc wesoło to do powtórki. 8)

Radości przy pierdzeniu zawsze jest dużo. Kiedyś na wycieczce szkolnej w technikum dla zabawy podpalaliśmy pierdy. Wioski były następujące - łatwiej podpalić pierda przez dres niż jeansy. podpalane pierdy nie śmierdzą aż tak bardzo. mniejsi gabarytowo mają dłuższy płomień

a ja za klozetowa w domu nie mam zamiaru robic. U mnie w domu tata tez byl tak nauczony.

a u mnie w domu to klozetowy jest !!!

co napryska to se posprząta

i nic nie mówi ..... że uciemięzony jest :roll: :roll: :roll:

ciekawe które uciemiężenie lepsze jest ? :roll: :roll: :roll: to od siedzenia czy to od sprzatania ?

ale do glowy to mi nigdy nie przyszlo, żeby tak uczyć .... takich rzeczy :roll: :roll: :roll:

Nieeeee, jesteście kobity niesamowite ! Jaka siła perswazji :D

ale do glowy to mi nigdy nie przyszlo, żeby tak uczyć .... takich rzeczy :roll: :roll: :roll:

Nieeeee, jesteście kobity niesamowite ! Jaka siła perswazji :D

Najlepszy dowód ciemięstwa!!!

nawet niektóre (rozumniejsze) kobity przyznają, że ucisk się szerzy!!!!

Na pohybel!

Najlepszy dowód ciemięstwa!!!

nawet niektóre (rozumniejsze) kobity przyznają, że ucisk się szerzy!!!!

Na pohybel!

No tak, ale generalnie rzecz biorąc, ja nie mam nic przeciwko ciemięstwu ! Można, a i owszem, zawsze to wtedy czlowiekowi (mnie) jest lżej ..... jak pewnych obowiązków ubywa i inne sprawy hulaja tak jak mi pasuje, ale żeby tak .... kazać siadywać .... tam gdzie król piechota .... :roll:

Poza tym jakis rewanż musi byc za ciemiężenie plynące z dugiej strony .....

... i tu dochodze do wniosku, że (jednak !) działanie magpie101 może miec jakies głębsze podloże !!! Jak to idzie w dwie strony .... ? :roll:

To może ten małż, ten ciemiężony, jednym slowem, czemś sobie zasłużył był na takie uciemiężenie ??? Hę ?

zacofana jestem i stara .... :(

jak czytam , co kobiety "robia" z facetami , to az przykro mi sie robi :(

moj facet

-moze sikac na stojaco (psu tez nie kaze kucac :wink: :D )

-nie musi golic klaty

-nie musi farbowac wlosow , choc troche siwy juz jest

-nie musi chodzic do manikiurzystki

-nie musi myc zebow przed kazdym pocalunkiem

jakby chcial sam , to jego sprawa ...

renia wejdz sobie na jakies forum dla mlodych matek lub mezatek i poczytaj 8)

wiele sie mozna nauczyc ... :o :-?

Z tego wynika, że ciemiężeni się poddają wymogom ciemiężców, a może nawet radośc i przyjemnośc z tego mają ?

O co tutaj chodzi ?

To w koncu uciemiężeniem to jest czy nie jest ?

Sama juz nie wiem, nic juz nie wiem .... :D :D :D

...

mysle, ze ChefPaul po przeczytaniu tego wszystkiego , pomysli , ze nie jest ciemiezony tylko zwyczajnie......zonaty :roll: :lol: :lol:

... o NIE, moja Droga Frosiu ... nie dam się zwieść :wink:

... wprawdzie: nie muszę golić klaty (ani pod pachami, ani odnóży nawet), ale: nie wolno mnie np kupić sobie motocykla :evil: ... kiedyś kupiłem, Harley'a ... przepiękny rumak był, ... przyprowadziłem go do domku i ... miałem tylko jeden dzień ... awantura była tak dzika i oczywiście płacze z lamentami, że rumaka oddałem :roll: ... i co ? ... nie jest to ciemiężenie w najczystszej ciemiężenia postaci ?

... nie dalej jak wczoraj:

Jeżdżę "parowcem" po swoich bambusach i tak bez zapowiedzi wpada kolega Rysiu z niedalekiego sąsiedztwa, ... pifffko przywiózł (polskie - Piast) ... jak mnie zobaczył zes sprzętem w akcji, to pyta: i to też musisz robić ? mówię: cóż, świat na głowie stoi, na co on ze smutkiem: ja cholera, też muszę podłogi czyścić :roll: :oops: ... nawet się trochę złośliwie ucieszyłem, żem nie ja jeden, pantoflarzem się ostał :wink:

... he, he, he, ... Rysio z piffkiem przymaszerował, ponieważ ... chciał zaskoczyć swoją małżkę i coś ugotować ... przylazł więc na krótki kurs :lol: :lol: :lol:

... w ogóle to z tym swoim gotowaniem, to przerąbane mam:

Niektóre małżeństwa, to po pierwszej u nas wizycie, omijają naszą chatę z daleka. Faceci nie chcą przychodzić, bo im później kobity w domu trują, żeby za gary się brali i do stołu podawali.

Wczoraj, Jadzia (żona mojego kumpla - byli właśnie u nas na kolacji) pyta moją małżkę: Terenia, a Ty w domu coś gotujesz ?, a moja na to: ... tak, wodę ... no przegła totalnie, gotuje świetnie (szkoła mojej śp teściówki, która kucharką była doskonałą i sam wiele od niej się nauczyłem)

... cholera, ... może moja małżka forumna podczytuje :o ... dziś nie mam nic zadane :o :o :o ... chyba trawkę skoszę z nudów :roll:

Ja- tam w domu nic robię

-nie narzekam

... jak to NIC :o :o :o

... coś kocie pierdzielisz :evil: ... NIC się nigdy nie zepsuło ? ... garażu i strychu posprzątać NIGDY nie musiałeś ?

... pifffka też możesz ile KCESZ ?

... ehhhhh :roll:

Rysio z piffkiem przymaszerował, ponieważ ... chciał zaskoczyć swoją małżkę i coś ugotować ... przylazł więc na krótki kurs :lol: :lol: :lol:

No nie !!! Wyszło szydło z worka !!! Najpierw z własnej nieprzymuszonej woli gotują a potem po cichu na forumach piszą, że sa uciemiężeni ! Że gotowac muszą, trawe kosić i inne rzeczy robić.

A feeeee !!!! Tak sie nie robi ! :D :roll:

A tera to ja sobie tak mysle, że wy to może z własnej woli tak .... na tej desce ... siadacie sobie.... czasem

mój np. to rano siedzi, bo jeszcze dośpiwa troche zanim sie obudzi na dobre !(dobre i trzy minuty pospac jeszcze ...) I to z własnej nieprzymuszonej woli, zaznaczam ! :D