Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

Sikanie na stojąco - jeśli stwórca chciałby, żeby mężczyźni sikali na siedząco to zaprojektował by nas z pisiorem na d***ie.

Ale byście akrobacje musieli uprawiac :roll:

od razu akrobacje - położyć się na brzuchu i działaj kobito

a można by se też siedzieć i np. w tym czasie z kumplem w karty grać i pifko pić. A "stołek" pod rzycią niech by se drgał.

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Panowie.

Chciałem tylko donieść, że moja po ponad tygodniowej nieobecności (wczasy u mamuni) wczoraj wróciła do domu, kazała nakarmić młodzież, dokonać ablucji tejże, ułożyć w łabędzim puchu... Byłem pewny , że w tym czasie małżonka koleżanka będzie się szykować do alkowy i że sobie odbiję abstynencję ostatnich dni więc wszystkie dyrektywy wykonałem wartko, dziarsko i z rozkoszą.

Kiedy już z szelmowskim uśmiechem wkroczyłem rumaczym krokiem do sypialni okazało się, że nie nie nie nie... bo Duch przysłał kilka sezonów dr House'a na płytach więc ona se ze dwa odcineczki trzaśnie. Piekło i szatani na dr House'a.

Co do motocykli to moj sobie kupil mzete jakies 10 lat temu za swoje zaskorniaki i to bez mojej wiedzy :evil: ! Wscieklam sie, ze zrobil to potajemnie bez mojej wiedzy i w ciagu 3 dni motor sprzedalam dalej.

i Ty jeszcze żyjesz ? :roll:

Zyje, zyje :p !

Wiem, ze przegielam wtedy ale bylam tak wkurzona, ze nie potrafilam sie opanowac. Mielismy w tamtych czasie kruchy okres z kasa, a moj slubny z motorem mi tu wyjezdza nagle :roll: . Gdyby byl cwany to jakby zaczol mnie krecic ale przed zakupem to by mial ten motor (jestem do urobienia ale troche to trwa :) ).

Jestesmy malzenstwem i nie cierpie jak robi cos bez wczesniejszego uzgodnienia ze mna!!!

też bym się wkurzyła - wiedząc, że na opłaty ledwo starcza, a mąż wyskakuje z zakupem zabawki

inaczej jest, gdy rzeczywiście wyskrobie się ze wspólnej kasy, a on tu to zrobił po kryjomu - a fuj :evil:

cześć Panowie.

Chciałem tylko donieść, że moja po ponad tygodniowej nieobecności (wczasy u mamuni) wczoraj wróciła do domu, kazała nakarmić młodzież, dokonać ablucji tejże, ułożyć w łabędzim puchu... Byłem pewny , że w tym czasie małżonka koleżanka będzie się szykować do alkowy i że sobie odbiję abstynencję ostatnich dni więc wszystkie dyrektywy wykonałem wartko, dziarsko i z rozkoszą.

Kiedy już z szelmowskim uśmiechem wkroczyłem rumaczym krokiem do sypialni okazało się, że nie nie nie nie... bo Duch przysłał kilka sezonów dr House'a na płytach więc ona se ze dwa odcineczki trzaśnie. Piekło i szatani na dr House'a.

mój na takie coś ma sposoby, by odwrócić moją uwagę :oops: :oops: :oops:

ty nie potrafisz ???

Jestesmy malzenstwem i nie cierpie jak robi cos bez wczesniejszego uzgodnienia ze mna!!!

inaczej jest, gdy rzeczywiście wyskrobie się ze wspólnej kasy, a on tu to zrobił po kryjomu - a fuj :evil:

żebys Ty wiedziała ile rzeczy oni robią po kryjomu !

Mój np. kupuje sobie ciastka i wsuwa a ja znajduje tylko papierki ..... a dla mnie nie kupuje ... a fuj ! łakomczuch jeden.

A ja jak zjem coś bez niego to wymówki są ! :D

Mój np. kupuje sobie ciastka i wsuwa a ja znajduje tylko papierki ..... a dla mnie nie kupuje

hahaha

na szczęście trywializujecie. Na szczęście dla Was bo tak naprawdę to co my robimy po kryjomu nie ma nic wspólnego z jakimiś głupimi ciastkami... za to wiele z szybowaniem w przestworzach czego nigdy, przenigdy nie zrozumie żadna baba. 8)

Mój np. kupuje sobie ciastka i wsuwa a ja znajduje tylko papierki ..... a dla mnie nie kupuje

hahaha

na szczęście trywializujecie. Na szczęście dla Was bo tak naprawdę to co my robimy po kryjomu nie ma nic wspólnego z jakimiś głupimi ciastkami... za to wiele z szybowaniem w przestworzach czego nigdy, przenigdy nie zrozumie żadna baba. 8)

1. na szczęście żartowałam (bo lubię) a Ty tak wszystko doslownie ....

2. ależ oczywiście, wiem, wiem ..... nigdy przenigdy nie zrozumiem (jako baba) nie mówiąc juz o tym żebym tak umiała .... :D przeciez to tylko Wy Mężczyźni tylko potraficie

gdzie by nam kobietom przyszlo na mysl żeby "szybowac w przestworzach", po ziemi chodzimy przeciez :wink: ułomne istoty jestesmy, ograniczenia różne posiadamy, ot !

wiem, wiem ..... nigdy przenigdy nie zrozumiem (jako baba) nie mówiąc juz o tym żebym tak umiała .... :D przeciez to tylko Wy Mężczyźni tylko potraficie

No właśnie. I tak ma być!

ułomne istoty jestesmy, ograniczenia różne posiadamy, ot !

cóż. Trudno się z tym nie zgodzić ale żeby aż tak się afiszować. Reniu...

wiem, wiem ..... nigdy przenigdy nie zrozumiem (jako baba) nie mówiąc juz o tym żebym tak umiała .... :D przeciez to tylko Wy Mężczyźni tylko potraficie

1. No właśnie. I tak ma być!

ułomne istoty jestesmy, ograniczenia różne posiadamy, ot !

2. cóż. Trudno się z tym nie zgodzić ale żeby aż tak się afiszować. Reniu...

1. Niech Wam będzie !

2. To dla wywołania u Was uczucia wyższości tudzież pychy tudzież przeświadczenia o swojej doskonalości, inteligencji itp. itd. ....

No, niech Wam bedzie !

Moja zona miala dzisiaj sen - ze ja ją zdradzalem :o !!!. Po tym wszyskim co sie nasluchalem rano co wyrabialem w tym owym snie to az bym sie bał jak by to bylo w realu. Bylem katem i ofiarą. Zapytalem czy ta owa kochanka warta grzechu byla? Zobaczylem ten wzrok i zacisniete zęby :evil: i juz nic sie nie odzwalem tylko wyslalem smsa czy mam sie szykowac na rozwod? - cisza

Koledzy - pilnie potrzeba psychoterapety/ki :wink: bo mnie zona z.........e.

ja tez prosze o przyjęcie do tak zacnego klubu....

to nie takie hop siup - jest regulamin

Na początek może wstęp do Arengi:

"Członkiem KCM, może zostać każden Mąż Ciemienżony, któren przez choćby, trzy rodzaje udręk od małżonki uciskanym jest".

"Celem stowarzyszonych, jest pomoc wzajemna i walka o wolność od ucisku".

Czym jesteś drenczon, publicznie wyznać trza.

trzeba wypisać zbrodnie żony wobec ciebie - bo może masz dobrze w domu i nie masz na co narzekać, a takich nie chcemy (co mają lepiej od nas) - chyba że w roli konsultanta

acha - za sikanie na siedząco dyskwalifikacja :p