Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzisiaj miałam znowu głupi sen , że mój mąż obściskuje się z jakąś babą : :o :o :o , pól nocy się przewalałam, a rano byłam tak wściekła na starego że myślałam że go uduszę............tak to cholera nie pamiętam jakie numery mi się do totka śniły a tu wszystkie sceny z dokładnością fotograficzną...............ale wytłukłam po ryju kobitkę, jego spakowałam i wywaliłam a tamta jeszcze mi pomagała.......... :oops: :oops: :oops:

dzisiaj miałam znowu głupi sen , że mój mąż obściskuje się z jakąś babą : :o :o :o , pól nocy się przewalałam, a rano byłam tak wściekła na starego że myślałam że go uduszę............tak to cholera nie pamiętam jakie numery mi się do totka śniły a tu wszystkie sceny z dokładnością fotograficzną...............ale wytłukłam po ryju kobitkę, jego spakowałam i wywaliłam a tamta jeszcze mi pomagała.......... :oops: :oops: :oops:

no i jak się wam we dwie mieszka?

PS. Inteligentna kobieta, zastawszy męża z obcą kobitą w łóżku, bierze torebkę, wyjmuje z niej portmonetkę a z niej 5 złotych, rzuca na łóżko i mówi: Jasiu*) zapłać już tej pani i choć na kuchnię napijemy się kawy!

100% gwarancja, że juz więcej do łózka nie pójdą.

*) imię oczywiście nalezy wypowiedzieć własciwe.

no i jak się wam we dwie mieszka?

PS. Inteligentna kobieta, zastawszy męża z obcą kobitą w łóżku, bierze torebkę, wyjmuje z niej portmonetkę a z niej 5 złotych, rzuca na łóżko i mówi: Jasiu*) zapłać już tej pani i choć na kuchnię napijemy się kawy!

100% gwarancja, że juz więcej do łózka nie pójdą.

*) imię oczywiście nalezy wypowiedzieć własciwe.

to nie ten scenariusz , oni przytuleni za oknem a ja ukradkiem za firanką.........jakaś franca młodsza była ............ale mordę jej zdusiłam .....dziwię się że mnie ręce nie bola :lol: :lol: :lol:

po pierwsze, zmusza do prasowania rzeczy (moje i dzieci) bo jej to już bez jaj....

po drugie każe płacić wszystkie rachunki, a za co to jej nie interesuje

po trzecie zawsze ma czas i ciągle jestem w stresie,że się spóźnimy

po czwarte podważa lub komentuje moje decyzje wg dzieci przy nich :evil: :x

po piąte strasznie leniwa......, ja mam zaczynać i kończyć a ona sobie lezy... i przeze mnie jest niewyspana i zmęczona rano

po szóste traktuje mnie jak bankomat, choć ma kilka w okolicy...

o zakupach już nie wspomnę różnych alwaysów, siluet itp. :roll: :o :evil: :p

i oczywiście co do niej nie powiem, to odpowiedź jest jedna "yhmm" i bądź tu mądry co to znaczy (po 10 latach małżeństwa dalej mam z tym problemy)

na razie chyba wystarczy uff...

Jak to przeczyta to mam ciche dni pewnie do końca miesiąca

:roll: :o :wink: ale coś tej zółci trzeba utoczyć kochani współklubowicze

po pierwsze, zmusza do prasowania rzeczy (moje i dzieci) bo jej to już bez jaj....

po drugie każe płacić wszystkie rachunki, a za co to jej nie interesuje

po trzecie zawsze ma czas i ciągle jestem w stresie,że się spóźnimy

po czwarte podważa lub komentuje moje decyzje wg dzieci przy nich :evil: :x

po piąte strasznie leniwa......, ja mam zaczynać i kończyć a ona sobie lezy... i przeze mnie jest niewyspana i zmęczona rano

po szóste traktuje mnie jak bankomat, choć ma kilka w okolicy...

o zakupach już nie wspomnę różnych alwaysów, siluet itp. :roll: :o :evil: :p

i oczywiście co do niej nie powiem, to odpowiedź jest jedna "yhmm" i bądź tu mądry co to znaczy (po 10 latach małżeństwa dalej mam z tym problemy)

na razie chyba wystarczy uff...

Jak to przeczyta to mam ciche dni pewnie do końca miesiąca

:roll: :o :wink: ale coś tej zółci trzeba utoczyć kochani współklubowicze

:-? Biedaku!!! Proponuję zrobić go prezesem :lol:

po prostu nam zazdrościcie. jak inaczej wytłumaczycie powstanie takich wynalazków

http://syracuse.blox.pl/2008/06/Kobieto-I-ty-mozesz-siusiac-na-stojaco.html

http://www.pmateusa.com/howtouse.html

świetna sprawa .....nie raz, nie dwa by sie przydała taka trąbka :wink: :lol:

a faceci siadają !!! :lol: tylko są w fazie zaprzeczania :D