Ew-ka 13.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 wiedziałem, ale dlatego nie rozumiem, o co to wielkie halo no właśnie ...nic w przyrodzie nie ginie ...rownowaga musi być czyli kobitki na stojąco = faceci na siedząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Nie o "na stojąco" jesteście ciemiężeni, tylko o rykoszety we wszystkie strony, bo cela nie macie i nie umiecie bezodłamkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 mądra pokaż że potrafisz lepiej, porównamy pole rażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ależ co Ty gadasz - DPSia lata z cewnikiem bo jest strasznie, strasznie stara i nie wolno się z niej śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a dla prawdziwych twardzieli sama rurka w kibelku - tylko snajper da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.01.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a dla prawdziwych twardzieli sama rurka w kibelku - tylko snajper da radę Mielim tak na budowie. Niecelnych strzałów nie było. Nawet z grubej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Niecelnych strzałów nie było. Nawet z grubej rury. Jesooooo, Stasiek, baby tu obecne tego nie zniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Niecelnych strzałów nie było. Nawet z grubej rury. Jesooooo, Stasiek, baby tu obecne tego nie zniosą takowe ustrojstwo widywane było w Bulgarii i Turcji .....hororr-dziura w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.01.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 jak już jesteśmy w tematyce kibli to kojarzy mi się taki kawał. po wyjściu z kibla rozmawia dwóch kumpli:- stary, czemu nie myjesz rąk jak się wysikasz?- bo nauczyłem się nie lać po rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a propos mycia rąk przeprowadzone badania wykazały ,że na uchwytach w komunikacji miejskiej ,klamkach i innych ogolno dostepnych przedmiotach ,z ktorymi stykamy sie na codzien aż 70% staowią bakterie kałowe prosty wniosek - nie myte ręce w toalecie brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 mądra pokaż że potrafisz lepiej, porównamy pole rażenia Ooo, zaraz "pokaż". Stary cap jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ależ co Ty gadasz - DPSia lata z cewnikiem bo jest strasznie, strasznie stara i nie wolno się z niej śmiać Ja jestem tak stara i tyle lat trenuję oko i ...., że już bez cewnika nieomylnie trafiam, fffsssmarkaczu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 DPS-iu - aleś od...cedziła z grubej rury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 tyle lat trenuję oko i .... ja chce wiedzieć co kryje się pod wielokropkiem... kto jeszcze chce wiedzieć? fffsssmarkaczu.. ja chyba jestem najmłodszy na tym forum wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 14.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam Panów i Panie,czytam sobie mocno chichocząc, staram się nie wtracać bo wszak to męski watek. Ale... Ale nieziemsko ciekawi mnie jedna rzecz: panowie, dlaczego sikanie na siedząco budzi w Was taki sprzeciw???. Myślę i myślę i nie znajduje wytłumaczenia. Plis, uświadomcie mnie nieszczęsną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uświadomcie mnie nieszczęsną! ponieważ kiedy sikamy na siedząco mając erekcję obsikujemy sobie twarz - to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 14.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 hmm, sikanie na stojąco w czasie erekcji nie uchroni chyba twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ja chyba jestem najmłodszy na tym forum wiecie... a ile wiosenek sobie liczysz hmm, sikanie na stojąco w czasie erekcji nie uchroni chyba twarzy jeszcze łatwiej idzie - przypomnij sobie prawo dźwigni - im dłuższa tym łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ale zwiększa szanse na tę ochronę zreszta uwierz nam na słowo - my naprawdę wiemy co robimy nie siadając bo: 1 - możemy sikać gdzie chcemy 2 - nie musimy pokazywać dupy która wszak w sikaniu nie odgrywa żadnej ale to żadnej roli no chyba że dla wzmocnienia efektu sikania jako - takiego, wyłącznie akustyczną ale do tego trzeba dodatkowych i specjalnych okoliczności 3 - możemy być dużo bardziej romantyczni niż Wy wysikując Wam np serce na śniegu czego Wy... cóż, nie potraficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 3 - możemy być dużo bardziej romantyczni niż Wy wysikując Wam np serce na śniegu czego Wy... cóż, nie potraficie ja ostatnio na budowie "rysuje" w śniegu, bo jeszcze nie jestem podłączony do kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts