dandi3 14.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 super. pejzaże czy raczej prostsze formy wyrazu? Ty to kuffa piter artysta jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 super. pejzaże.... chyba bym się odwodnił preferuję prostsze rzeczy - napisać swoje imię na jeden raz to już wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 super. pejzaże.... chyba bym się odwodnił preferuję prostsze rzeczy - napisać swoje imię na jeden raz to już wyczyn kaligrafujesz jakoś czy drukowańcami jedziesz? I co jak imię ma ponad 10 liter...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.01.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 drukiem piszę - imię 5 liter kaligrafujesz jakoś czy drukowańcami jedziesz? I co jak imię ma ponad 10 liter...? jak takie długie - dużo pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 14.01.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 pewnie jeszcze gotykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uświadomcie mnie nieszczęsną! ponieważ kiedy sikamy na siedząco mając erekcję obsikujemy sobie twarz - to wszystko hmmm, w czasie erekcji - zdaje się - sikanie odpada. Proszę o lepszy powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 14.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uświadomcie mnie nieszczęsną! ponieważ kiedy sikamy na siedząco mając erekcję obsikujemy sobie twarz - to wszystko hmmm, w czasie erekcji - zdaje się - sikanie odpada. Proszę o lepszy powód Ale w czasie erekcji sikanie jest mozliwe -ja umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uświadomcie mnie nieszczęsną! ponieważ kiedy sikamy na siedząco mając erekcję obsikujemy sobie twarz - to wszystko hmmm, w czasie erekcji - zdaje się - sikanie odpada. Proszę o lepszy powód Ale w czasie erekcji sikanie jest mozliwe -ja umiem muszę spytać męża, czy też umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 14.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uświadomcie mnie nieszczęsną! ponieważ kiedy sikamy na siedząco mając erekcję obsikujemy sobie twarz - to wszystko hmmm, w czasie erekcji - zdaje się - sikanie odpada. Proszę o lepszy powód Ale w czasie erekcji sikanie jest mozliwe -ja umiem muszę spytać męża, czy też umie. I Ty jeszcze tego nie wiesz musisz spytac - ale zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 14.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 mój mąż umie i to na siedząco Dandi, Twoje argumenty (w tym ten trzeci - baaardzo romantyczny ) nie odnosza się do sikania w klozecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 14.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uświadomcie mnie nieszczęsną! ponieważ kiedy sikamy na siedząco mając erekcję obsikujemy sobie twarz - to wszystko hmmm, w czasie erekcji - zdaje się - sikanie odpada. Proszę o lepszy powód Nawet wtedy sikanie możliwe w pozycji "na Małysza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No to dlaczego sikanie na siedząco honor wam odbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.01.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 uświadomcie mnie nieszczęsną! ponieważ kiedy sikamy na siedząco mając erekcję obsikujemy sobie twarz - to wszystko dandi3 albo erekcja albo sikanie..............jednocześnie się chyba nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ależ da się , da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Nawet nie wiesz do czego jest zdolny zdesperowany facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 tyle lat trenuję oko i .... ja chce wiedzieć co kryje się pod wielokropkiem... kto jeszcze chce wiedzieć? fffsssmarkaczu.. ja chyba jestem najmłodszy na tym forum wiecie... Nooo, jak Ty nie wiesz, to co ja moge poradzić, biedaku... Teraz rozumiem, dlaczego jesteś taki przewrażliwiony z tą męską godnością. Ciekawe, z kim Złociutka te dzieci ma. I do tego taki młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 mój mąż umie i to na siedząco czyli masz ciepłą kluchę w postaci męża najpierw sikanie na siedząco, potem golenie nóg a co dalej??? rajstopy zamiast kalesonów? może jeszcze dzieci mamy rodzić. sikanie na stojąco jest aksjomatem. I BASTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 mój mąż umie i to na siedząco czyli masz ciepłą kluchę w postaci męża chyba sie zagalopowałes w ocenach - a było nawet śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.01.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 mój mąż umie i to na siedząco czyli masz ciepłą kluchę w postaci męża chyba sie zagalopowałes w ocenach - a było nawet śmiesznie nie wiem, jak sika mój mąż i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to uważam, że jest to bardziej sprawa kultury osobistej, niż sposobu sikania, może sobie sikać nawet stojąc na głowie - jego sprawa, ważne, aby korzystające po nim z toalety osoby nie odczuły żadnego dyskomfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.01.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 albo erekcja albo sikanie..............jednocześnie się chyba nie da OK - Paty jest najprawdopodobniej jeszcze młodsza niż ja Nooo, jak Ty nie wiesz, to co ja moge kochanie... mnie po prostu kręcą dirty talks... dlatego tak opentańczo Cię śledzę... ale że też TY nie wyczułaś... I do tego taki młody. o taaaaaak. jeżeli to prawda , że mamy tyle na ile się czujemy to ja mam trzy, góra cztery. sikanie na stojąco jest aksjomatem. I BASTA i tym skończmy tę dyskusję a Piterowi wódki polać bo dobrze gada. może sobie sikać nawet stojąc na głowie cóż, jeżeli naprawdę nie robi Ci to żadnej ale to żadnej różnicy... Zapisz go tu - tu znajdzie ukojenie i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts