Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

mój mąż umie i to na siedząco 8)

czyli masz ciepłą kluchę w postaci męża

chyba sie zagalopowałes w ocenach - a było nawet śmiesznie :roll:

Taaa, dość podejrzane te śmiałe oceny... Ale Męski to wątek i psychologicznych przyczyn takowych doszukiwac się nie będę :lol:

Jednakże wciąz i wciąż nie daliscie mi mędrcy odpowidzi na pytanie moje. A że aksjomat - to kiepski argument - jak widac na tym forum aksjomat to to nie jest.

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo, jak Ty nie wiesz, to co ja moge

kochanie... mnie po prostu kręcą dirty talks... dlatego tak opentańczo Cię śledzę... :D ale że też TY nie wyczułaś...

Kuffa, no jak nie jak tak? :o :lol:

Myślałam, że jeszcze coś dołożysz... :roll: :oops: :lol:

Mów do mnie jeszcze... :wink: :D

Jednakże wciąz i wciąż nie daliscie mi mędrcy odpowidzi na pytanie moje. A że aksjomat - to kiepski argument - jak widac na tym forum aksjomat to to nie jest.

już odpowiedzieliśmy, tylko tego nie widzisz. Mężczyźni rozumują inaczej dla nas czerwony to czerwony (z podziałem na jasny i ciemny) dla was jest

* rubinowy

* caput mortuum

* cynober antymonowy

* cynober naturalny

* karmin, lazur karminowy

* karmin czerwcowy, lazur polski

* purpura

* smocza krew

* szkarłat

jak by nie było syty głodnego nie zrozumie. Wiesz jak fajnie jest sikać na stojąco - się nie dowiesz jak nie spróbujesz, aha raczej nie spróbujesz :oops: he he, czyli się nie dowiesz :D

i jak tu takiej wytłumaczyć

no to odwrócę kota ogonem

nosisz sukienki/ spódnice / rajstopy?

malujesz się?

dlaczego

jak myślisz dlaczego faceci tego nie robią - pomijamy szkotów i transwestytów

Ja bym tam uwolniła bobiczka i całą resztę.Niech idą w pi... i głlowy nie zawracają Wyślijmy ich na wyspę ,gdzie piwo leci z kranu, telewizory są na każdym drzewie, z jednym programem sportowo-erotycznym, a sikać będzie można wszędzie i w różne wzorki. Podeślemy tam kilka chętnych babeczek coby sami nie musieli gotować.

A my drogie panie zajmiemy ich stanowiska ,dostaniemy ich pensje i będziemy szaleć w ICH samochodach 8) 8) 8)

Wyślijmy ich na wyspę ,gdzie piwo leci z kranu, telewizory są na każdym drzewie, z jednym programem sportowo-erotycznym, a sikać będzie można wszędzie i w różne wzorki. Podeślemy tam kilka chętnych babeczek

Gdybyś skończyła swój post tu gdzie jestem uprzejmy go zacytować, zyskałabyś sympatię całej rzeczy facetów piszących w tym wątku, stałabyś się naszą muzą i natchnieniem, tym kim była Evita dla Juana, Frida dla Diego Rivery, George Sand dla Chopina ale oczywiście musiałas upuścić tego swego podłego babskiego jadu ... i na tym z grubsza polega dramat kobiet. Nie dość, że nas nie rozumiecie to jeszcze potęgujecie w sobie to nierozumienie sądząc, że jesteście przez nas ciemiężone.

A jak Chef zakłada wątek gdzie po cichutku możemy sobie ponarzekać, to zlatujecie się jak szarańcza żeby nam pokazać, że będziecie nas kochać nawet jak się upodlimy do reszty siadając na sedes w celu sikania bo ważniejszy jest Wam pachnący kibel niż samoocena waszego mężczyzny. Dobrze że mamy DPSię i Froszkę - te mają jaja i są mądre i znają życie ale co mają powiedziec inni którym nie było dane tu trafić...? ech

Ja bym tam uwolniła bobiczka i całą resztę.Niech idą w pi... i głlowy nie zawracają Wyślijmy ich na wyspę ,gdzie piwo leci z kranu, telewizory są na każdym drzewie, z jednym programem sportowo-erotycznym, a sikać będzie można wszędzie i w różne wzorki. Podeślemy tam kilka chętnych babeczek coby sami nie musieli gotować.

A my drogie panie zajmiemy ich stanowiska ,dostaniemy ich pensje i będziemy szaleć w ICH samochodach 8) 8) 8)

startuj w wyborach - poprę cię na pewno

ale jeszcze bym prosił o discovery i jakąś konsolę i zapas gier

jeśli chodzi o te babeczki, to mogę nawet się poświęcić i casting przeprowadzić

moim autkiem sobie nie poszalejesz raczej - potężne 700ccm i szalone 35KM, ale motór wyrabia normę

co do prac - proszę bardzo - możecie nosić cegły, naprawiać auta, jeździć szambonurkami

Ja nie za takich co plują jadem!!!

Kocham Was wszystkich za małymi wyjątkami :lol: :lol: a to dlatego ,że od pewnego czasu jestem dla Was niewidoczna i już mi nie zależy.Nie chce mi sie już wymuszać pierwszeństwa,zakazywać ,nakazywać obrażać sie i płakać.

Zostanie ze mną to zostanie a jak nie to pilot będzie wreszcie mój i tyle.

Zostanie ze mną to zostanie a jak nie to pilot będzie wreszcie mój i tyle.

uuuuuuuuuuuuuuu, chiba partner zyciowy Ci podpadł czymś co...? Oczywiście solidarność jądrowa każe mi przypuszczać że Twoja podłośc jest wszystkiemu winna, z drugiej jednak strony nie przesadzajmy - ta solidarnośc nie jest znowu tak duża żeby popierac kogoś kto krzywdzi naszą forumową koleżankę a braterstwa krwi z wyżej wzmiankowaną dopatrywałbym się w fakcie że podobnie jak ja i moi współplemieńcy lubisz dzierżyć pilot... może Ty i masz coś z DPSi i Froszki ale póki co... będziemy zezować na Ciebie nieufnie z racji posiadanej przez Ciebie pochwy... :D

Bracia w cierpieniu, pomóżcie!!!!

Wczoraj doszło do sytuacji wręcz tragicznej. Moja ciemiężycielka fałszywymi obietnicami zwabiła mię do szwagra, gdzie pod pozorem rozgrzania mojego zmarzniętego ciała zostałem napojony jakąś chemiczną substancją, a następnie wykorzystując moje wrodzone zaufanie do ludzi i wiarę w ich szlachetność i uczciwe zamiary, doprowadzono mnie do sstanu pomroczności jasnej i w tym stanie oszustwem wymusiła na mnie obietnicę, że ... sfinansuję jej najbliższe zakupy.

Następnie zostałem podstępnie zwabiony do sklepu, gdzie pod pozorem dotrzymywania obietnic... zapłaciłem za te zakupy.

dopiero dzisiaj rano doszło do mnie, co za nieszczęście się stało! Podpowiedzcie, czy mam jakieś szanse na odzyskanie kasy, choćby w sądzie, czy też moja naiwność doprowadziła mnie na skraj nędzy juz oststecznie i nieodwołalnie? Co w ogóle mogę zrobić???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: