frosch 15.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Trzeba zmienić żonę Moja jest oszczędna, wyobrażacie sobie? moja też oszczędza swoją kasę, gorzej z oszczędzaniem mojej. co to w ogole jest ? moja, jej kasa ??? nie macie wspolnej ? wspolna wydaje sie lub oszczedza razem i mniej boli lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Co w ogóle mogę zrobić???? to już koniec. Nic się nie da zrobić. Kasa którą dostają od nas nasze żony jest nieodzyskiwalna. Nawet Białoruskie firmy windykacyjne nic to nie pomogą ale jedno mnie zastanawia. Stasiu, ja - szczaw, żonaty od marnych kilku lat, rozumiem ale Ty? Chciałoby się rzec stary dureń ale z racji tego, że to wątek wsparcia, sumienie mi nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 muszę się pochwalić, że przez pewien czas udawało mi się wmówić mojej , że w nowej sukience, którą chce kupić będzie wyglądać grubo dyplomatyczne + dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 15.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a mi doswiadczeni koledzy na kawalerskie to łancuch dla zony podarowali co by za duzo luzu nie miała a ja durny go zgubilem, ech jaka szkoda. a tak dobrze radzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No fakt, spieprzyłeś sprawę, było na siebie jakieś skórzane stringi zarzucić, łańcuchem się owinąć - gwarantowane, że nie odeszłaby na zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nawet Białoruskie firmy windykacyjne nic to nie pomogą ale jedno mnie zastanawia. Stasiu, ja - szczaw, żonaty od marnych kilku lat, rozumiem ale Ty? Chciałoby się rzec stary dureń ale z racji tego, że to wątek wsparcia, sumienie mi nie pozwala. nie bierzesz pod uwagę chemicznego osłabienia organizmu tudzież mojej silnej woli pod wpływem jakiegoś srodka chemicznego, na ktorym napisane było 40 Vol. Ruscy też dawali szpiegom jakieś trutki, po którym geba im się nie zamykała i paplali wszystko. Tu człowiek nic nie poradzi, opór powoduje tylko zwiększanie dawki. A ślizgawica wczoraj była nieziemska. Jak bym do domu wrócił, jakby jeszcze ćwiartkę we mnie wmusiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a mi doswiadczeni koledzy na kawalerskie to łancuch dla zony podarowali co by za duzo luzu nie miała a ja durny go zgubilem, ech jaka szkoda. a tak dobrze radzili teraz to tylko złemu psu ukraść podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ? Podzielone już dawno. Dawno się zarzekłem, że nie bedzie rodzina w sądzie się bić o spadek po mnie. Wszystko mam rozdzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 15.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 "...lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ?..."mam doswiadczonego znajomego ktory twierdzi ze spanie razem z zoną po 40 latach malzenstwa to nie higieniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 "...lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ?..." mam doswiadczonego znajomego ktory twierdzi ze spanie razem z zoną po 40 latach malzenstwa to nie higieniczne to nawet prokuraturę może zainteresować. Taż to już kazirodztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 15.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 tak -powinni rzucic w kat afery i zajac sie ta sprawa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Co w ogóle mogę zrobić???? to już koniec. Nic się nie da zrobić. Kasa którą dostają od nas nasze żony jest nieodzyskiwalna. Nawet Białoruskie firmy windykacyjne nic to nie pomogą ale jedno mnie zastanawia. Stasiu, ja - szczaw, żonaty od marnych kilku lat, rozumiem ale Ty? Chciałoby się rzec stary dureń ale z racji tego, że to wątek wsparcia, sumienie mi nie pozwala. oparskałam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 "...lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ?..." mam doswiadczonego znajomego ktory twierdzi ze spanie razem z zoną po 40 latach malzenstwa to nie higieniczne to nawet prokuraturę może zainteresować. Taż to już kazirodztwo. znajomy miał w kościele mszę z okazji 30 lecia małżeństwa. podobno ksiądz się pytał czy chcą siedzieć przed ołtarzem jak nowożeńcy - znajomy powiedział że z takim stażem to to niech kanapę załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ale zwiększa szanse na tę ochronę zreszta uwierz nam na słowo - my naprawdę wiemy co robimy nie siadając bo: 1 - możemy sikać gdzie chcemy 2 - nie musimy pokazywać dupy która wszak w sikaniu nie odgrywa żadnej ale to żadnej roli no chyba że dla wzmocnienia efektu sikania jako - takiego, wyłącznie akustyczną ale do tego trzeba dodatkowych i specjalnych okoliczności 3 - możemy być dużo bardziej romantyczni niż Wy wysikując Wam np serce na śniegu czego Wy... cóż, nie potraficie Po powrocie z polowania przed wejściem do zamku hrabia zastał wysikany na śniegu napis: HRABIA JEST IMPOTENT! Wezwana policja wykazała w śledztwie, że charakter pisma jest pani hrabiny, a mocz kamerdynera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 15.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Gdzie ja znalzles w Krakowie czy Poznaniu? jestś omotany!!!! wczesniej czy pozniej ockniesz sie z reka no wiesz gdzie ....... (patrz post retrofooda) Ja mam z Krakowa i wcale nie nie jest taka oszczędna.... Ale ten pomysł z sukienka można rozszerzyć na wszystkie ubrania tylko wtedy trzeba z nimi chodzić na zakupu a nie wszystkie sklepy damskie maja kanapy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 15.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 zapisuje sie do klubu http://img136.imageshack.us/img136/5769/mlaly1ya8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Doktorze, wróciłeś!!!!!!!!!!!!! http://img259.imageshack.us/img259/8940/35392252ng1.jpg http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif i jak widac w pełni formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 15.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 duzo sie zmienilo, tym samym bede musial zmienic sie troche i ja. pozdrawiam, ciemiezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 duzo sie zmienilo, tym samym bede musial zmienic sie troche i ja.no nie rób nam tego Dr. HOuse nie może się zmienić......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 15.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ......koszula bynajmniej jak widac ta sama. musze uciekac, obawiazki wzywaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts