Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

Trzeba zmienić żonę ;) Moja jest oszczędna, wyobrażacie sobie? :)

moja też oszczędza swoją kasę, gorzej z oszczędzaniem mojej.

co to w ogole jest ? moja, jej kasa ???

nie macie wspolnej ? :o

wspolna wydaje sie lub oszczedza razem i mniej boli :)

lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ? :roll:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co w ogóle mogę zrobić???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

to już koniec. Nic się nie da zrobić. Kasa którą dostają od nas nasze żony jest nieodzyskiwalna. Nawet Białoruskie firmy windykacyjne nic to nie pomogą ale jedno mnie zastanawia. Stasiu, ja - szczaw, żonaty od marnych kilku lat, rozumiem ale Ty? Chciałoby się rzec stary dureń ale z racji tego, że to wątek wsparcia, sumienie mi nie pozwala.

Nawet Białoruskie firmy windykacyjne nic to nie pomogą ale jedno mnie zastanawia. Stasiu, ja - szczaw, żonaty od marnych kilku lat, rozumiem ale Ty? Chciałoby się rzec stary dureń ale z racji tego, że to wątek wsparcia, sumienie mi nie pozwala.

nie bierzesz pod uwagę chemicznego osłabienia organizmu tudzież mojej silnej woli pod wpływem jakiegoś srodka chemicznego, na ktorym napisane było 40 Vol.

Ruscy też dawali szpiegom jakieś trutki, po którym geba im się nie zamykała i paplali wszystko. Tu człowiek nic nie poradzi, opór powoduje tylko zwiększanie dawki. A ślizgawica wczoraj była nieziemska. Jak bym do domu wrócił, jakby jeszcze ćwiartkę we mnie wmusiła?

"...lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ?..."

mam doswiadczonego znajomego ktory twierdzi ze spanie razem z zoną po 40 latach malzenstwa to nie higieniczne

to nawet prokuraturę może zainteresować. Taż to już kazirodztwo.

Co w ogóle mogę zrobić???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

to już koniec. Nic się nie da zrobić. Kasa którą dostają od nas nasze żony jest nieodzyskiwalna. Nawet Białoruskie firmy windykacyjne nic to nie pomogą ale jedno mnie zastanawia. Stasiu, ja - szczaw, żonaty od marnych kilku lat, rozumiem ale Ty? Chciałoby się rzec stary dureń ale z racji tego, że to wątek wsparcia, sumienie mi nie pozwala.

oparskałam monitor :lol: :lol: :lol:

"...lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ?..."

mam doswiadczonego znajomego ktory twierdzi ze spanie razem z zoną po 40 latach malzenstwa to nie higieniczne

to nawet prokuraturę może zainteresować. Taż to już kazirodztwo.

znajomy miał w kościele mszę z okazji 30 lecia małżeństwa. podobno ksiądz się pytał czy chcą siedzieć przed ołtarzem jak nowożeńcy - znajomy powiedział że z takim stażem to to niech kanapę załatwi

ale zwiększa szanse na tę ochronę zreszta uwierz nam na słowo - my naprawdę wiemy co robimy nie siadając bo:

1 - możemy sikać gdzie chcemy

2 - nie musimy pokazywać dupy która wszak w sikaniu nie odgrywa żadnej ale to żadnej roli no chyba że dla wzmocnienia efektu sikania jako - takiego, wyłącznie akustyczną ale do tego trzeba dodatkowych i specjalnych okoliczności

3 - możemy być dużo bardziej romantyczni niż Wy wysikując Wam np serce na śniegu czego Wy... cóż, nie potraficie 8)

Po powrocie z polowania przed wejściem do zamku hrabia zastał wysikany na śniegu napis: HRABIA JEST IMPOTENT!

Wezwana policja wykazała w śledztwie, że charakter pisma jest pani hrabiny, a mocz kamerdynera.

Gdzie ja znalzles w Krakowie czy Poznaniu? jestś omotany!!!! wczesniej czy pozniej ockniesz sie z reka no wiesz gdzie ....... (patrz post retrofooda)

Ja mam z Krakowa i wcale nie nie jest taka oszczędna.... 8) :p :wink: :evil:

Ale ten pomysł z sukienka można rozszerzyć na wszystkie ubrania :p 8) tylko wtedy trzeba z nimi chodzić na zakupu :roll: :evil: :cry: a nie wszystkie sklepy damskie maja kanapy... :p 8) :wink: