ghost34 08.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nio przeciez..bo zpalenie papierosa czy nie odniesienie szklanko to kardynalne problemy ludzkości..sa..i powody do rozstawania..echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nio przeciez..bo zpalenie papierosa czy nie odniesienie szklanko to kardynalne problemy ludzkości..sa..i powody do rozstawania..echhh gdyby to byly tylko takie problemy , mialabym jutro 21-sza rocznice slubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Q...a mię nawet radia w domu włączyć nie wolno, jak z pracy przychodzi, bo przeszkadza jej w ogladaniu telewizora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.01.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 i popsułe je na dodatek łostatnio nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 sluchajcie chlopy ! jak wam baby gledza, to znaczy , ze jestescie dla nich za dobrzy zwyczajnie szukaja dziury w calym ..... gdybyscie byli tacy zli , jak probuja wam to wmowic , dawno bylibyscie po rozwodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.01.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Też się zapiszę 1. Przełącza mi w samochodzie gdy prowadzę radio z mojej ukochanej "trójki" na jakiś inne stacje. 2. Ciągle pyta się "jak długo będzie jeszcze trwał mecz siatkówki w TV?"....wielokrotne odpowiednie, że nie wiem, bo gra się do trzech wygranych setów a nie na czas nie pomaga. 3 I co najgorsze krzyczy "wychodź wreszcie z tego kibla!!", gdy ja ledwo co dopiero do połowy doszedłem czytanie najnowszego Newsweeka!! ps. o piwie już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Q...a mię nawet radia w domu włączyć nie wolno, jak z pracy przychodzi, bo przeszkadza jej w ogladaniu telewizora!!! - ja też się nie mogę doprosić, aby mąż w końcu wyłączył to gadające pudło - na papierosa chce mnie wyrzucić na taras - ale narazie ja wygrywam ta batalię - koszulę prasuję mu tylko jak gdzieś razem idziemy, żeby nie było mi wstyd - zmywarkę i pralke umie obsługiwać - obiad ugotować także i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 3 I co najgorsze krzyczy "wychodź wreszcie z tego kibla!!", gdy ja ledwo co dopiero do połowy doszedłem........ ) na szczęście mamy drugi kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dziwne - do pralki wszystko wejdzie, ale moje majtki i skarpetki już sie nie zawsze zmieszczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 po pierwsze primo: Czy to zimno okrutne, czy to słota, nie wolno w domu palić cygar (nawet papieroska marnego) i jestem wyrzucany wraz ze swym niewinnym maluczkim nałogiem, na taras, lubo też do garażu. POPIERAM W 100% MUSI ŻYĆ BY SPLACIĆ KREDT NA DOM po drugie primo: Codziennie rano, (niezależnie w jaki dzień tygodnia), kiedy ma małżka oko otworzy, słyszę "Zrób KAWĘ", ... kiedy z nieśmiałością wielką próbuję oponować, mówiąc cichutko, że ona również robi doskonałą, słyszę: "Ja robię lepszą po południu". POPIERAM W 100%. W KOŃCU FACECI TO LEPSI KUCHARZE NIŻ KOBIETY po trzecie primo: Mam opuchnięte kostki u nóg i uszy zbolałe od jadowitego syku: "Nie pij tyle", po każdej zakrapianej wizycie u przyjaciół lub znajomych. Przeca człek dorosły jest i wie ile może. Udreczenie wzmaga jeszcze czasami, dodatkowa uwaga typu: "W domu sobie możesz wypić" ... w domu SAM ? POPIERAM W 100%. JAK JESZCZE JEST CZŁOWIEK TO PEWNIE WIE ILE MOŻE ALE ALKOHOL MA TO DO SIEBIE, ZE SZYBKO ZATRACAMY TO CZLOWIECZEŃSTWO :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Zagadka na dziś: jak to się dzieje, że wrzucamy brudną bieliznę do pralki lub kosza a potem ona leży równiótko ułożona w naszej szafie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Zagadka na dziś: jak to się dzieje, że wrzucamy brudną bieliznę do pralki lub kosza a potem ona leży równiótko ułożona w naszej szafie? musi jakieś czary wie pani, że tera to takie sprytne pralki robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mój mąż powiedział, ze jego skarpetki same się z suszarki zwijają i mają takie malutkie, maciupeńkie nóżki na których pomykają do góry do jego kosza ze skarpetami w szafie Normalnie krasnoludki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... cytat z innego wewontka (ale o podobnej tematyce) ... kobietom to tylko nabiał w głowie ... masz Bodzio w 100% rację, ... niestety z klubowemi pozdrówkami ps - nie próbujcie zrozumieć kobiety, (nikomu się to jeszcze nie udało, nawet kobietom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A kobiety przyjmujecie Takie co: nie czepiają się męża gotują obiad i podają pod nos sprzątają po obiedzie (i nie tylko) i ładują zmywarkę a potem ją rozładowują przygotowują kolację piorą chodzą do pracy na 1 etat wracają do domu na 2 etat - bezpłatny nie mają wymagań - prawie żadnych pieką chleb i ciasto na niedzielę odrabiają lekcje z dziećmi chodzą na wywiadówki robią codzienne zakupy przebierają pościel dbają o "ciepło domowego ogniska" itd........ itd......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A kobiety przyjmujecie Takie co: nie czepiają się męża gotują obiad i podają pod nos sprzątają po obiedzie (i nie tylko) i ładują zmywarkę a potem ją rozładowują przygotowują kolację piorą chodzą do pracy na 1 etat wracają do domu na 2 etat - bezpłatny nie mają wymagań - prawie żadnych pieką chleb i ciasto na niedzielę odrabiają lekcje z dziećmi chodzą na wywiadówki robią codzienne zakupy przebierają pościel dbają o "ciepło domowego ogniska" itd........ itd......... ale to chyba przed ślubem albo po rozwodzie... no chyba, że ślubny na OIOMie po wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A kobiety przyjmujecie Takie co: nie czepiają się męża gotują obiad i podają pod nos sprzątają po obiedzie (i nie tylko) i ładują zmywarkę a potem ją rozładowują przygotowują kolację piorą chodzą do pracy na 1 etat wracają do domu na 2 etat - bezpłatny nie mają wymagań - prawie żadnych pieką chleb i ciasto na niedzielę odrabiają lekcje z dziećmi chodzą na wywiadówki robią codzienne zakupy przebierają pościel dbają o "ciepło domowego ogniska" itd........ itd......... ale to chyba przed ślubem albo po rozwodzie... no chyba, że ślubny na OIOMie po wypadku Nadal jesteśmy małżeństwem I po wypadku nie jest Czy to znaczy że ja jakaś głupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Moim zdaniem to znaczy, że to sen, ale chyba Twojego męża raczej... chociaż... nie wiem czy on istnieje, bo nie bardzo ma po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 To pewnie to zauroczenie i misja życiowa tak sprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Q...a mię nawet radia w domu włączyć nie wolno, jak z pracy przychodzi, bo przeszkadza jej w ogladaniu telewizora!!! Ty Retrofood! Wzięliśmy se chyba bliźniaczki - tyle że z nieprawego łoża i sie nie znają na co dzień.. Ale bliźniaczki - na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts