Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... trochę mnię nie było ... (sam się musiałem trochę ostatnio pociemiężyć ... doba kryzysu ... wicie, rozumicie), ale się odnoszę ...

A

...

Jedyne co mojemu nie pozwoliłam i tu pozostałam nieugięta to ..polowanie ...kumple chcieli go do koła mysliwskiego ale tu postawiłam sprawe na ostrzu noża 8) :evil: nigdy !!!

:o :o :o ... ja nie musiałaem w tej kwesti nic nigdzie stawiać (tutaj mojej małżce nawet przez myśl nie przejdzie, że mogła by się na ten temat wypowiadać, nie ma takiej opcji) ... zakaz powyższego mógłby się skończyć dwojako ... albo moim pozostaniem w lesie na zawsze :roll: , ... albo, odstrzałem niekontrolowanym i złamaniem prawa łowieckiego :evil:

B

...

... coby sami nie musieli gotować.

...

... a to niby dlaczego, ... przeca, my lubimy (a nawet ... kochamy) i umiemy gotować :evil: :wink: :D

C

"...lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ?..."

mam doswiadczonego znajomego ktory twierdzi ze spanie razem z zoną po 40 latach malzenstwa to nie higieniczne

... mamy osobne, (choć zestawione razem) :oops: ... tym sposobem przynajmniej nikt ze mnie kołderki nie ściąga :evil: , ... a na "randkę w ciemno" daleko nie jest :lol:

D

...

Boże jaki ja jestem nadzwyczajny... nie marzę żeby nosić pończochy i mini. Swoją drogą zróbmy ankietę - kto jeszcze nie marzy 8)

:D ... jest NAS nadzwyczajnych więcej ... również nie marzę i (chyba ze wstydem) :wink: przyznaję, że nigdy nie pomyślałem :lol:

... a propos:

Stworzenie Świata (część ostatnia, Stworzenie Człowieka)

Pan Bóg stworzył Adama, ...

popatrzył na swoje dzieło i zacierając ręce powiedział do siebie: "NO ... dobra robota"

Pan Bóg stworzył Ewę

popatrzył trochę sceptycznie i ze smutkiem stwierdził: "trudno nic nie będę poprawiał, wyszło jak wyszło, ... niech się malują"

z klubowem pozdrowieniem

ps - do czego to już doszło: - Housik za kołyskę robi :roll: :wink:

ooo Widzę że powrócił autor wątku, w takim razie chciałbym uprzejmie prosić o zamieszczenie jakiegoś ostrzeżenia sugerującego treść twojej strony.

Wiesz człowieku co ty mi zrobiłeś??!! Ja tu sobie gorący kubek powoli siorbie a tu na ekranie grillowane i wędzone jedzenie - dosłownie żołądek z głodu przyssał mi się do kręgosłupa.

kurde kurde kurde - też chcę wędzarnię. jak to mówi John Clease w reklamie banku I WANT ONE!!!!

nie bawię się dalej - głodny jestem :(

...

Wiesz człowieku co ty mi zrobiłeś??!! Ja tu sobie gorący kubek powoli siorbie a tu na ekranie grillowane i wędzone jedzenie - dosłownie żołądek z głodu przyssał mi się do kręgosłupa.

kurde kurde kurde - też chcę wędzarnię. jak to mówi John Clease w reklamie banku I WANT ONE!!!!

...

Kamracie w ciemiężeniu udrenczon ... sam sobie krzywdę wielką robisz :roll: ... "gorący kubek" :o :o :o ... toż to "czysta, żywa chemia" ... rozchorować poważnie się możesz :evil: ... w najlepszym przypadku (jeżeli szczęście Tobie dopisze) owsików dostać :evil: :wink:

... kurde, kurde, kurde, ... już dziś pomyśl o własnej grillo wędzarni, a na wiosnę ... do dzieła :lol:

pozdróweczka

ps - właśnie powoli wyzwalam się z pod jarzma "restauratorów obcych" i sam zamierzam jakąś jadłodalnię stworzyć ... w dobie dzisiejszej, zadanie niełatwe mnie czeka, a i czasu wiele pochłaniające :cry:

Kamracie w ciemiężeniu udrenczon ... sam sobie krzywdę wielką robisz :roll: ... "gorący kubek" :o :o :o ... toż to "czysta, żywa chemia" ... rozchorować poważnie się możesz :evil: ... w najlepszym przypadku (jeżeli szczęście Tobie dopisze) owsików dostać :evil: :wink:

gorący kubek mam zawsze na czarną godzinę - dzisiaj za mało chlebka do pracy zabrałem

owsików się nie boję - zupką po chińsku je wytruje

... kurde, kurde, kurde, ... już dziś pomyśl o własnej grillo wędzarni, a na wiosnę ... do dzieła :lol:

myślę żeby jutro kiełbasę nad ogniskiem zrobić, a o wędzarni myślę cały czas, ale to niestety najprędzej jesienią albo za rok - najpierw dom, potem reszta

a twoje przepisy to jak biblię czytać będę :D

no coz , jednym sie marza wielkie nazwiska......inni chca byc ciemiezeni i sie rozmnazaja.

ps. efektem zamieszczonego na zdjeciu rozmnozenia, jest "ciemiężony". Bedziemy razem szczali do zlewu, jak to robia prawdziwi faceci. 8)

... ech ... Ty to pożyjesz choć ... na ryby, polowanko, do baru :lol: ... dwóch ciemięzonych "w kupie" to zawszeć łatwiej :roll: ... u mnie przez cały czas tylko "dziurawce" były, chociaż ... kiedyś (20 lat temu) miałem psa "psa" i ... niestety już nie mam ...

pozdróweczka

no coz , jednym sie marza wielkie nazwiska......inni chca byc ciemiezeni i sie rozmnazaja.

ps. efektem zamieszczonego na zdjeciu rozmnozenia, jest "ciemiężony". Bedziemy razem szczali do zlewu, jak to robia prawdziwi faceci. 8)

... ech ... Ty to pożyjesz choć ... na ryby, polowanko, do baru :lol: ... dwóch ciemięzonych "w kupie" to zawszeć łatwiej :roll: ... u mnie przez cały czas tylko "dziurawce" były, chociaż ... kiedyś (20 lat temu) miałem psa "psa" i ... niestety już nie mam ...

pozdróweczka

a u mnie w obejsciu to tylko kret jest facetem