zenek_akcent 16.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no, ale kłaki pod pachami to chyba golicie? cooooooooo o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 jeśli facet w mini to styl i nowoczesność a gdzie tram styl i nowoczesność. Zdaniem Anetiny najwyraźniej uzus w garażu mam kolczugę i miecz Bez konia się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.01.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no, ale kłaki pod pachami to chyba golicie? kumpel kiedyś zrobił eksperyment - ogolił się wokół wacława na gładko i jak po goleniu wszystko znanym płynem po goleniu "Brutal" potraktował. Przez pewien czas chodził jak niedoświadczony kowboj po tygodniu w siodle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no, ale kłaki pod pachami to chyba golicie? a jak będziemy afirmować, że nie to sobie już stąd wreszcie pójdziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 w garażu mam kolczugę i miecz Bez konia się nie liczy a stalowy rumak się liczy? bo te które ojciec hoduje to trochę za słabe są - wszystko na styl westernowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nawet tutaj siegaja macki żon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ogolił się wokół wacława na gładko i jak po goleniu wszystko znanym płynem po goleniu "Brutal" potraktował o, kumpel elegant widzę, a jakie powonienie wyrafinowane:) Ma za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ogolił się wokół wacława na gładko i jak po goleniu wszystko znanym płynem po goleniu "Brutal" potraktował o, kumpel elegant widzę, a jakie powonienie wyrafinowane:) Ma za swoje a ust blyszczykiem nie potraktowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a stalowy rumak się liczyy No dobra ale w drodze wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a stalowy rumak się liczyy No dobra ale w drodze wyjątku ale zapomnial dodac ze obok stoi koło do lamania - w koncu zona tez musi miec cos z tej epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a stalowy rumak się liczyy No dobra ale w drodze wyjątku ale zapomnial dodac ze obok stoi koło do lamania - w koncu zona tez musi miec cos z tej epoki chyba kociołek i miotłę do latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.01.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ... trochę mnię nie było ... (sam się musiałem trochę ostatnio pociemiężyć ... doba kryzysu ... wicie, rozumicie), ale się odnoszę ... A ... Jedyne co mojemu nie pozwoliłam i tu pozostałam nieugięta to ..polowanie ...kumple chcieli go do koła mysliwskiego ale tu postawiłam sprawe na ostrzu noża nigdy !!! ... ja nie musiałaem w tej kwesti nic nigdzie stawiać (tutaj mojej małżce nawet przez myśl nie przejdzie, że mogła by się na ten temat wypowiadać, nie ma takiej opcji) ... zakaz powyższego mógłby się skończyć dwojako ... albo moim pozostaniem w lesie na zawsze , ... albo, odstrzałem niekontrolowanym i złamaniem prawa łowieckiego B ... ... coby sami nie musieli gotować. ... ... a to niby dlaczego, ... przeca, my lubimy (a nawet ... kochamy) i umiemy gotować C "...lozka tez macie osobne czy dzielicie je wspolnie ?..." mam doswiadczonego znajomego ktory twierdzi ze spanie razem z zoną po 40 latach malzenstwa to nie higieniczne ... mamy osobne, (choć zestawione razem) ... tym sposobem przynajmniej nikt ze mnie kołderki nie ściąga , ... a na "randkę w ciemno" daleko nie jest D ... Boże jaki ja jestem nadzwyczajny... nie marzę żeby nosić pończochy i mini. Swoją drogą zróbmy ankietę - kto jeszcze nie marzy ... jest NAS nadzwyczajnych więcej ... również nie marzę i (chyba ze wstydem) przyznaję, że nigdy nie pomyślałem ... a propos: Stworzenie Świata (część ostatnia, Stworzenie Człowieka) Pan Bóg stworzył Adama, ... popatrzył na swoje dzieło i zacierając ręce powiedział do siebie: "NO ... dobra robota" Pan Bóg stworzył Ewę popatrzył trochę sceptycznie i ze smutkiem stwierdził: "trudno nic nie będę poprawiał, wyszło jak wyszło, ... niech się malują" z klubowem pozdrowieniem ps - do czego to już doszło: - Housik za kołyskę robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ooo Widzę że powrócił autor wątku, w takim razie chciałbym uprzejmie prosić o zamieszczenie jakiegoś ostrzeżenia sugerującego treść twojej strony. Wiesz człowieku co ty mi zrobiłeś??!! Ja tu sobie gorący kubek powoli siorbie a tu na ekranie grillowane i wędzone jedzenie - dosłownie żołądek z głodu przyssał mi się do kręgosłupa. kurde kurde kurde - też chcę wędzarnię. jak to mówi John Clease w reklamie banku I WANT ONE!!!! nie bawię się dalej - głodny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.01.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ... Wiesz człowieku co ty mi zrobiłeś??!! Ja tu sobie gorący kubek powoli siorbie a tu na ekranie grillowane i wędzone jedzenie - dosłownie żołądek z głodu przyssał mi się do kręgosłupa. kurde kurde kurde - też chcę wędzarnię. jak to mówi John Clease w reklamie banku I WANT ONE!!!! ... Kamracie w ciemiężeniu udrenczon ... sam sobie krzywdę wielką robisz ... "gorący kubek" ... toż to "czysta, żywa chemia" ... rozchorować poważnie się możesz ... w najlepszym przypadku (jeżeli szczęście Tobie dopisze) owsików dostać ... kurde, kurde, kurde, ... już dziś pomyśl o własnej grillo wędzarni, a na wiosnę ... do dzieła pozdróweczka ps - właśnie powoli wyzwalam się z pod jarzma "restauratorów obcych" i sam zamierzam jakąś jadłodalnię stworzyć ... w dobie dzisiejszej, zadanie niełatwe mnie czeka, a i czasu wiele pochłaniające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kamracie w ciemiężeniu udrenczon ... sam sobie krzywdę wielką robisz ... "gorący kubek" ... toż to "czysta, żywa chemia" ... rozchorować poważnie się możesz ... w najlepszym przypadku (jeżeli szczęście Tobie dopisze) owsików dostać gorący kubek mam zawsze na czarną godzinę - dzisiaj za mało chlebka do pracy zabrałem owsików się nie boję - zupką po chińsku je wytruje ... kurde, kurde, kurde, ... już dziś pomyśl o własnej grillo wędzarni, a na wiosnę ... do dzieła myślę żeby jutro kiełbasę nad ogniskiem zrobić, a o wędzarni myślę cały czas, ale to niestety najprędzej jesienią albo za rok - najpierw dom, potem reszta a twoje przepisy to jak biblię czytać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 16.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no coz , jednym sie marza wielkie nazwiska......inni chca byc ciemiezeni i sie rozmnazaja. ps. efektem zamieszczonego na zdjeciu rozmnozenia, jest "ciemiężony". Bedziemy razem szczali do zlewu, jak to robia prawdziwi faceci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A propos "szczania do umywalki" - pamietam że jak sie komus chciało dowalić, to publicznie zwracało mu sie uwgę w ten sposób. Uwaga! "Ej przestań juz pieprzyć, bo powiem wszystkim że sikasz do umywalki" Działało zawsze skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.01.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no coz , jednym sie marza wielkie nazwiska......inni chca byc ciemiezeni i sie rozmnazaja. ps. efektem zamieszczonego na zdjeciu rozmnozenia, jest "ciemiężony". Bedziemy razem szczali do zlewu, jak to robia prawdziwi faceci. ... ech ... Ty to pożyjesz choć ... na ryby, polowanko, do baru ... dwóch ciemięzonych "w kupie" to zawszeć łatwiej ... u mnie przez cały czas tylko "dziurawce" były, chociaż ... kiedyś (20 lat temu) miałem psa "psa" i ... niestety już nie mam ... pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no coz , jednym sie marza wielkie nazwiska......inni chca byc ciemiezeni i sie rozmnazaja. ps. efektem zamieszczonego na zdjeciu rozmnozenia, jest "ciemiężony". Bedziemy razem szczali do zlewu, jak to robia prawdziwi faceci. ... ech ... Ty to pożyjesz choć ... na ryby, polowanko, do baru ... dwóch ciemięzonych "w kupie" to zawszeć łatwiej ... u mnie przez cały czas tylko "dziurawce" były, chociaż ... kiedyś (20 lat temu) miałem psa "psa" i ... niestety już nie mam ... pozdróweczka a u mnie w obejsciu to tylko kret jest facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 16.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ...ale sie wszyscy rozczulili. chlopaki glowa do gory i pamietajcie, ze prawdziwy facet szcza do zlewu. ...nawet jak jest uciemiezony. ps. omijac umywalki szerokim lukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts