Majka 16.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no coz , jednym sie marza wielkie nazwiska......inni chca byc ciemiezeni i sie rozmnazaja. ps. efektem zamieszczonego na zdjeciu rozmnozenia, jest "ciemiężony". Bedziemy razem szczali do zlewu, jak to robia prawdziwi faceci. ... ech ... Ty to pożyjesz choć ... na ryby, polowanko, do baru ... dwóch ciemięzonych "w kupie" to zawszeć łatwiej ... u mnie przez cały czas tylko "dziurawce" były, chociaż ... kiedyś (20 lat temu) miałem psa "psa" i ... niestety już nie mam ... pozdróweczka a u mnie w obejsciu to tylko kret jest facetem dżiżas Zenek, to Ty baba jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 jak w tym kawale co się mąż darł na żonę " tak, kur... przychodzę zjeb.any z roboty, obiadu nie ma, , w domu burdel , w zlewie naczynie niepomyte że nawet nie ma się gdzie wylać!!!!!!!!!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no coz , jednym sie marza wielkie nazwiska......inni chca byc ciemiezeni i sie rozmnazaja. ps. efektem zamieszczonego na zdjeciu rozmnozenia, jest "ciemiężony". Bedziemy razem szczali do zlewu, jak to robia prawdziwi faceci. ... ech ... Ty to pożyjesz choć ... na ryby, polowanko, do baru ... dwóch ciemięzonych "w kupie" to zawszeć łatwiej ... u mnie przez cały czas tylko "dziurawce" były, chociaż ... kiedyś (20 lat temu) miałem psa "psa" i ... niestety już nie mam ... pozdróweczka a u mnie w obejsciu to tylko kret jest facetem dżiżas Zenek, to Ty baba jesteś czekaj sprawdze, dzis rano jeszcze bylem facetem ale niezbadane sa wyroki boskie. Tak potwiedzam jestem facetem drugim jest kret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 jak w tym kawale co się mąż darł na żonę " tak, kur... przychodzę zjeb.any z roboty, obiadu nie ma, , w domu burdel , w zlewie naczynie niepomyte że nawet nie ma się gdzie wylać!!!!!!!!!!!!!!" prawdziwy facet odlałby się na naczynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 jak w tym kawale co się mąż darł na żonę " tak, kur... przychodzę zjeb.any z roboty, obiadu nie ma, , w domu burdel , w zlewie naczynie niepomyte że nawet nie ma się gdzie wylać!!!!!!!!!!!!!!" prawdziwy facet odlałby się na naczynia. dziś już nie ma prawdziwych facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 16.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 jak w tym kawale co się mąż darł na żonę " tak, kur... przychodzę zjeb.any z roboty, obiadu nie ma, , w domu burdel , w zlewie naczynie niepomyte że nawet nie ma się gdzie wylać!!!!!!!!!!!!!!" prawdziwy facet odlałby się na naczynia. dziś już nie ma prawdziwych facetów dlatego szczaja czasami do umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 jak w tym kawale co się mąż darł na żonę " tak, kur... przychodzę zjeb.any z roboty, obiadu nie ma, , w domu burdel , w zlewie naczynie niepomyte że nawet nie ma się gdzie wylać!!!!!!!!!!!!!!" prawdziwy facet odlałby się na naczynia. dziś już nie ma prawdziwych facetów Bo sa zajechami psychicznie i fizycznie przez baby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dlatego szczaja czasami do umywalki. doktorze to Twoja łazienka co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 jak w tym kawale co się mąż darł na żonę " tak, kur... przychodzę zjeb.any z roboty, obiadu nie ma, , w domu burdel , w zlewie naczynie niepomyte że nawet nie ma się gdzie wylać!!!!!!!!!!!!!!" prawdziwy facet odlałby się na naczynia. dziś już nie ma prawdziwych facetów Bo sa zajechami psychicznie i fizycznie przez baby! dlatego nie sa prawdziwymi facetami - bo się dali zajechać http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 i pamiętajcie dłużej spuszczać wodę w zlewie, bo potem szczyny jak stoja w kolanku - to czuć jednak mocno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 16.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dlatego szczaja czasami do umywalki. doktorze to Twoja łazienka co? jak kultura nakazuje, szczam tylko do swojej umywalki. jesli jestem "out" , robie to do zlewu jak prawdziwy facet..... przeciez w domu jestem uciemiezony. ps. ale oczywiscie szerokim lukiem, tak aby zaszczac wszystko. mowa o umywalce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 juz teraz rozumiem dlaczego Kaśka z DPsią tak się ucieszyły z Twego powrotu - jesteś prawdziwie ujmujący. Idę się odlać do umywalki... zakładowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 juz teraz rozumiem dlaczego Kaśka z DPsią tak się ucieszyły z Twego powrotu - jesteś prawdziwie ujmujący. Idę się odlać do umywalki... zakładowej Tylko pamietaj o przepisach BHP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 I koniecznie umyj ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 juz teraz rozumiem dlaczego Kaśka z DPsią tak się ucieszyły z Twego powrotu - jesteś prawdziwie ujmujący.nieprawdaż??? PS. Nie bądź zazdrosny, Ty też jesteś ujmujący, z tym, że w innym sposób Serce mam spore, zmieścisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.01.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 I koniecznie umyj ręce Przed – dla higieny własnej, Po – dla higieny innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Idę się odlać do umywalki... zakładowejcoś długo to trwa Czyżby prostata nawalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Idę się odlać do umywalki... zakładowejcoś długo to trwa Czyżby prostata nawalała pewnie kolejka albo na stojaco nie potrafi a siadajac to kran przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Idę się odlać do umywalki... zakładowejcoś długo to trwa Czyżby prostata nawalała A może zbyt wczesny SKS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Idę się odlać do umywalki... zakładowejcoś długo to trwa Czyżby prostata nawalała A może zbyt wczesny SKS?Boże.......... Szkoda chłopa, on młody przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts