Fenix999 19.01.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Gorzej , jest gorzej . Teraz jest w czwartym miesiącu i chyba wiesz co to oznacza . Wszystko codziennie po kilka razy ałaaaa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Gorzej , jest gorzej . Teraz jest w czwartym miesiącu i chyba wiesz co to oznacza . Wszystko codziennie po kilka razy ałaaaa...... nie martw się, jak urodzi, to przestaniesz być najważniejszy oj, to dopiero będzie ciemiężenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 19.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 nie martw się, jak urodzi, to przestaniesz być najważniejszy oj, to dopiero będzie ciemiężenie ale za to częściej będzie sie pytała czy juz schudła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 19.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Gorzej , jest gorzej . Teraz jest w czwartym miesiącu i chyba wiesz co to oznacza . Wszystko codziennie po kilka razy ałaaaa...... nie martw się, jak urodzi, to przestaniesz być najważniejszy oj, to dopiero będzie ciemiężenie i zapomnij o wieczornych wypadach.......co najwyzej mozna na loda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Masochizm. W pewnym stopniu na pewno... Faceci z reguły nie lubią problemów i od nich uciekają, a babki właśnie na odwrót, lubią się czasem pomęczyć jakimś problemem... Problemem jest to, że jak nie ma problemu, to go stwarzają Ale i tak Kocham Kobiety To rozumiem: kobiety. O żonie ani słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 znowu spadły na mnie egipskie plagi za przyczyną ciemiężycielki. musiałem iść na wywiadówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 1. Bo czasem odwołujecie to po cichu i nie mówicie nam o tym, po prostu któregos dnia (jako ostatnie) dowiadujemy sie, że jakaś 20 lat młodsza zajęła nasze miejsce, w sercu i w łóżku, albo tylko w łóżku (częściej), albo tylko w sercu (rzadziej) ... na chwilę obecną w moim przypadku nawet 10 lat młodsza to pedofilia Akurat mam typowo techniczny tok myślenia - jak maszyny 0 1, nie ma stanów pośrednich, a jakakolwiek zmiana jest sygnalizowana 2. Ależ możemy, możemy, te sprzeczności i brak logiki o których piszesz to tylko pretekst. Brak powyższych świadczyłby tylko o tym, że mamy Was w doopie ... Wyobraz sobie, że siedzisz na tej budowie i harujesz, harujesz i nie ma Cie w domu nigdy, a żona NIC ... ? No co bys sobie pomyslał, no co ? a pochwalić nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 po trzecie primo - czy ty mnie kochasz lub ewentualnie kochasz mnie jeszcze ? nie no poprostu ręce opadają ... a próbowałeś taką uniwersalną odpowiedź NOOOO* * cyt.Marian z kabaretu Koń Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ku uciemiezonym: http://forum.muratordom.pl/przyklejony,t149409.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Gostek nawalony idzie do mieszkania, drze ryja , "KURDE IDĘ - WRACAM DO DOMUUUUUUUUUUUU! uwaga jestem trzaska butelki na klatce, bałagani - Kurdeeeeeeeeeee idę,k jestem!!!!!!!! wchodzi, buty z nogi jebudu - plama na suficie - JESTEM!!!!!!!!!! wróciłem idzie do kuchni - lecą butelki i słoiki w lodówce - JESTEM_PRZYSZŁEM!!!!!!!!!!!! w sypialni fruwa półka z ksiązkami - facet wali sie na wersalkę i RYCZY!!!!! JAK TO PIĘKNIE JEDNAK BYĆ KAWALEREM!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 19.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Tak naprawdę wszystko zależy od partnerki... Jak jest ciemiężycielką, to gość ma przesrane... Mój chłop na mnie nie narzeka :) Mamy znajomego, którego żona kiedyś po prostu nie wpuściła do domu... Albo nie odzywa się już prawie miesiąc... To jest ciemiężycielka!! A ja jestem wyrozumiałą, wspaniałą kobietą Warto, kochane, warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.01.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 1. Potrzebujemy "Kocham Cię" słyszeć często, bo dla nas mowa jest głównym środkiem wyrazu, dlatego to, co się mówi, wydaje się dla nas najpewniejsze, bo same dużo mówimy i wyrażamy swoje uczucia... 2. Hmmm... Myślę, że powodem jest to, że my, kobiety lubimy mieć czasem jakiś problem, coś do rozmyślania... Czasem same sobie go stwarzamy, a czasem go poszukujemy... Lubimy sobie po prostu ponarzekać... Tego nie rozumiem, choć sama czasem tak robię... Może jakaś inna pani będzie umiała to wytłumaczyć No ale ile razy, na miłośc boską, można to samo gadać? Punktu drugiego nie pojmuję... masochizm? Mnie gadanie nie interesuje mnie interesują czyny...........przytulanie, głaskanie, dotykanie i to nie w sytuacjach łóżkowych tylko codziennych..........jak oglądamy telewizję, jak coś robię w kuchni, spontaniczne , płynące prosto z serca gesty, wtedy czuje się kochana, doceniana i ja to mam na co dzień, słowa są mi zbędne............i za to właśnie uwielbiam swojego męża.........i daruje mu nawet pretensje do mnie o nie zamknięta bramę, o to że się złości że po zakupach część rzeczy i tak idzie do kosza bo nie patrze na datę ważności i wiele wiele innych....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 20.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jak widać, każda kobieta potrzebuje czegoś innego... Na forum chyba nie znajdziecie odpowiedzi na swoje pytania... Czasem może warto porozmawiać ze swoją kobietą i zapytać o swoje wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsaii 20.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak apropos ciemiężenia przez żony... http://www.humorek.com.pl/c43/w/32.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jak widać, każda kobieta potrzebuje czegoś innego... Na forum chyba nie znajdziecie odpowiedzi na swoje pytania... Czasem może warto porozmawiać ze swoją kobietą i zapytać o swoje wątpliwości... Rozumiem że tarez tak sobie zartujemy No bo biorąc pod uwagę słynny kobiecy język z sztandarowym nie znaczy tak , tak nie wiadomo co znaczy itd... Normalnie se kurna nie pogadasz z kobiętą , no chyba że po ludzku gada ale słyszałem że to tylko w wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Paty napisala: Mnie gadanie nie interesuje mnie interesują czyny...........przytulanie, głaskanie, dotykanie i to nie w sytuacjach łóżkowych tylko codziennych..........jak oglądamy telewizję, jak coś robię w kuchni, spontaniczne , płynące prosto z serca gesty, wtedy czuje się kochana, doceniana i ja to mam na co dzień, słowa są mi zbędne............i za to właśnie uwielbiam swojego męża U mnie jest podobnie, slowa kocham nie uslyszalam juz z kilka lat i nie brakuje mi tego, bo wiem, ze kocha. Gesty i czyny sa wazne np. szykuje w kuchni jakies jedzonko, maz przychodzi wyrzucic cos do kosza ze smieciami, przechodzac obok pogladzi mnie po plecach. To sa drobnostki ale dla mnie maja duze znaczenie, duzo wieksze niz slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 20.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wiadooomo, że gesty są super ważne Mój chłopak też okazuje mi, że mnie kocha... Ale ja mimo wszystko muszę to czasem usłyszeć... Normalnie se kurna nie pogadasz z kobiętą , no chyba że po ludzku gada ale słyszałem że to tylko w wigilię Może taki masz egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Gesty i czyny sa wazne np. szykuje w kuchni jakies jedzonko, maz przychodzi wyrzucic cos do kosza ze smieciami, przechodzac obok pogladzi mnie po plecach. tiaaaaa........żebym usłyszał: a chochlą ci przyp...lić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Gesty i czyny sa wazne np. szykuje w kuchni jakies jedzonko, maz przychodzi wyrzucic cos do kosza ze smieciami, przechodzac obok pogladzi mnie po plecach. tiaaaaa........żebym usłyszał: a chochlą ci przyp...lić? to tylko słowa - słowa prawdziwych facetów nie ranią, ale spróbuj dobrać się do ciasta jak coś pieką - trzeba być baaardzo szybkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 peterazim napisal: to tylko słowa - słowa prawdziwych facetów nie ranią, ale spróbuj dobrać się do ciasta jak coś pieką - trzeba być baaardzo szybkim moj maz jak mi sie dobiera do ciasta w trakcie szykowania to dostaje po lapach (ale to z milosci)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts