Renia 20.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 1. Jak jest ciemiężycielką, to gość ma przesrane... 2. Mój chłop na mnie nie narzeka A ja jestem wyrozumiałą, wspaniałą kobietą 1. ale puenta !!!! 2. A jaką ja jestem !!!! Nie robie mu żadnych wymówek ! ha ha ha ! Ale ile to trwało zanim sie tak stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 peterazim napisal: to tylko słowa - słowa prawdziwych facetów nie ranią, ale spróbuj dobrać się do ciasta jak coś pieką - trzeba być baaardzo szybkim moj maz jak mi sie dobiera do ciasta w trakcie szykowania to dostaje po lapach (ale to z milosci)[/b] z miłości, z miłości - wszystkie tak mówicie, a jaka różnica czy zjem surowe czy upieczone ? w zasadzie mam opracowaną taktykę - zamiast jednego palca, cała dłoń w miskę i szybki odwrót z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 z miłości, z miłości - wszystkie tak mówicie, a jaka różnica czy zjem surowe czy upieczone ? Zasadnicza !!! Po surowym będziesz miał biegunkę (i schudniesz) a po upieczonym przytyjesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 z miłości, z miłości - wszystkie tak mówicie, a jaka różnica czy zjem surowe czy upieczone ? Zasadnicza !!! Po surowym będziesz miał biegunkę (i schudniesz) a po upieczonym przytyjesz ! he he motywuj mnie dalej - muszę się oponki pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no to najlepiej zjedz cos sprzed tygodnia ... to oprócz biegunki będzie jeszcze drugim końcem darło, wtedy masz 3-dniówke-glodówke i juz poleci 3 kilo ! Nie mówiąc o tym, że potem przez kolejne 3 dni lekkostrawne jedzonko, a potem ... tak Ci juz zostanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 sprzed tygodnia - nie da rady - wciągam wszystko na bieżąco. Chyba zacznę znowu coś trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 maz przychodzi wyrzucic cos do kosza ze smieciami, przechodzac obok pogladzi mnie po plecach. A co ja słyszę ? Tak czasami miewam pomrocznośc i się tak jakoś zdarzy (przytulić, a feee). To wtedy konspiracyjnym szeptem "no co ty , nie teraz!" - i kto tu cały czas ma kudłate myśli ?! moj maz jak mi sie dobiera do ciasta w trakcie szykowania to dostaje po lapach noo, za ciasto na posypkę to dałbym się pokroić , zwykle stosuje metode dużego misia wyjadającego miodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Moja ciemiężycielka zadzwoniła, że znowu dziś muszę iść na wódkę. To już 9 raz od ubiegłego poniedziałku!Litości!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 tzn. że codziennie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Sok 20.01.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nie dość, że ciemięży, to jeszcze chce wpędzić w alkoholizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Moja ciemiężycielka zadzwoniła, że znowu dziś muszę iść na wódkę. To już 9 raz od ubiegłego poniedziałku! Litości!!!!!!! Jak to ? Najpierw płaczecie, że ciemiężą i nie dają popić, a potem płaczecie, że ciemiężą, i każą pić ? To juz nie wiem, nic juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nie dość, że ciemięży, to jeszcze chce wpędzić w alkoholizm Potem go wysle na leczenie .... a potem to może byc róóóóóóżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Sok 20.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Powie mu "popatrz do czego się doprowadziłeś! z alkoholikiem nie chcę żyć!" Ech, te baby, te baby... przebiegłe istoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Powie mu "popatrz do czego się doprowadziłeś! z alkoholikiem nie chcę żyć!" Ech, te baby, te baby... przebiegłe istoty jakoś mi tak to nie chciało przejść przez gardlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 1. Jak jest ciemiężycielką, to gość ma przesrane... 2. Mój chłop na mnie nie narzeka A ja jestem wyrozumiałą, wspaniałą kobietą 1. ale puenta !!!! 2. A jaką ja jestem !!!! Nie robie mu żadnych wymówek ! ha ha ha ! Ale ile to trwało zanim sie tak stało Mąż wyrwał ci język..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Gorzej , jest gorzej . Teraz jest w czwartym miesiącu i chyba wiesz co to oznacza . Wszystko codziennie po kilka razy ałaaaa...... Moja jest w piątym i cały czas płacze... w pierwszej ciąży tak nie miała. o dpiero zagadka. O co kaman...? Tydzień temu koledze urodził się syn i poszedłem na pępkowe, byli inni koledzy no i... piliśmy za małego co kiedyś będzie dużym ciemiężonym. Wróciłem o ludzkiej porze, niczego nie obrzygałem, nie zlałem się w łóżko a i ak od tygodnia słyszę boTy ciągle chlasz buuuuuuuuuuuuuuuu. CIĄGLE KUFFA, ROZUMIETA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Mąż wyrwał ci język..? za leniwy jest żeby takie rzeczy robic ... a ja za leniwa żeby mu wymówki robić ! Ot co ! Lenistwo pełną gębą. Nareszcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 O co kaman...? o NIC, po prostu oczyszcza sobie organizm ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Gorzej , jest gorzej . Teraz jest w czwartym miesiącu i chyba wiesz co to oznacza . Wszystko codziennie po kilka razy ałaaaa...... Moja jest w piątym i cały czas płacze... w pierwszej ciąży tak nie miała. o dpiero zagadka. O co kaman...? Tydzień temu koledze urodził się syn i poszedłem na pępkowe, byli inni koledzy no i... piliśmy za małego co kiedyś będzie dużym ciemiężonym. Wróciłem o ludzkiej porze, niczego nie obrzygałem, nie zlałem się w łóżko a i ak od tygodnia słyszę boTy ciągle chlasz buuuuuuuuuuuuuuuu. CIĄGLE KUFFA, ROZUMIETA? No to włóż se, kuffa, wciąż rosnącego pasożyta w doopę, chodź z nim 9 miesięcy i nie płacz. Potem pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Gorzej , jest gorzej . Teraz jest w czwartym miesiącu i chyba wiesz co to oznacza . Wszystko codziennie po kilka razy ałaaaa...... Moja jest w piątym i cały czas płacze... w pierwszej ciąży tak nie miała. o dpiero zagadka. O co kaman...? Tydzień temu koledze urodził się syn i poszedłem na pępkowe, byli inni koledzy no i... piliśmy za małego co kiedyś będzie dużym ciemiężonym. Wróciłem o ludzkiej porze, niczego nie obrzygałem, nie zlałem się w łóżko a i ak od tygodnia słyszę boTy ciągle chlasz buuuuuuuuuuuuuuuu. CIĄGLE KUFFA, ROZUMIETA? No to włóż se, kuffa, wciąż rosnącego pasożyta w doopę, chodź z nim 9 miesięcy i nie płacz. Potem pogadamy. nie tłumacz, nie zrozumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts