dandi3 20.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No to włóż se, kuffa, wciąż rosnącego pasożyta w doopę, chodź z nim 9 miesięcy i nie płacz. Potem pogadamy. GDZIE???? człowiek kuffa już parę lat żyje i myślał że wie a tu patrz... omskło się czy ki chooj...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 GDZIE???? jak nie wiesz gdzie i nie możesz tego zrobić, to przynajmniej mógłbys se TO wyobrazic !!! zapewniam Cie, że byloby to mile widziane i przyjęte przez ciemiężycielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak,tak....życie mężczyzn nie jest łatwe... Żona gotuje-w porządku... Mąż gotuje- uciśniony.. Żona zmywa-w porządku... Mąż zmywa-uciemiężony.... Żona dobrze zarabia-karierowiczka... Mąż dobrze zarabia-zaradny.. Żona rozmawia z innymi mężczyznami-latawica... Mąż podrywa inne kobiety-MACHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Właśnie obejrzałem występ Carlosa Mencia (nie wiem jak się odmienia po hiszpańsku) i pomijając proamerykańskie wtręty to stuprocentowy miód na uciemiężone serce Własnie doczytałem komenty od kobiet , facet jest wulgarny, bez gustu itd.. prawie mi wstyd że się smiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a nie widziałes tego, że był wulgarny i bez gustu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 tzn. że codziennie ??? codziennie, codziennie! dzisiaj pozwoliła mi w powrotnej drodze kupić se mineralkę i sok z czarnej porzeczki, w końcu jakieś witaminy trza uzupełniać... n o bo już my wrócili. ale idem spać bo mię letko suszy. U szwagra były somsiady, znaczy jutro tez gdzies walczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No to włóż se, kuffa, wciąż rosnącego pasożyta w doopę, chodź z nim 9 miesięcy i nie płacz. Potem pogadamy. GDZIE???? człowiek kuffa już parę lat żyje i myślał że wie a tu patrz... omskło się czy ki chooj...? czy ty wiesz co to jest przejęzyczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 U szwagra były somsiady, znaczy jutro tez gdzies walczymy. no coments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 U szwagra były somsiady, znaczy jutro tez gdzies walczymy. no coments Żeby tylko nie poległ w tej walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Retro rozumiem, że dostatecznie trenowałeś te "zapasy", to tera możesz tak co dzień .... rano rześko do pracy wstajesz, pracujesz wydajnie, wieczorem imprezka .... pozazdrościc małżonki tyż ! o pardon, ciemiężycielki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Żeby tylko nie poległ w tej walce ciemiężycielka zaciągnie za barchety do domu .... skoro do ochlejstwa i imprezowania ciągnie gdzie by takiego faceta zostawiła ba ! gdzie by takiego drugiego znalazła ??? no pytam sie, gdzie ? no gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Żeby tylko nie poległ w tej walce ciemiężycielka zaciągnie za barchety do domu .... skoro do ochlejstwa i imprezowania ciągnie gdzie by takiego faceta zostawiła ba ! gdzie by takiego drugiego znalazła ??? no pytam sie, gdzie ? no gdzie ? I jeszcze na dodatek pozwoli kupić soczek i mineralną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 my tu gadu gadu, a Retro już spi jak niemowlę .... trza sie ewakuować tyż !do jutra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Racja. Rano trzeba wstać, budzikom śmierć Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.01.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak,tak....życie mężczyzn nie jest łatwe... Żona gotuje-w porządku... Mąż gotuje- uciśniony.. Żona zmywa-w porządku... Mąż zmywa-uciemiężony.... Żona dobrze zarabia-karierowiczka... Mąż dobrze zarabia-zaradny.. Żona rozmawia z innymi mężczyznami-latawica... Mąż podrywa inne kobiety-MACHO babskie upraszczanie spraw ważnych męskich - wybaczamy wspaniałomyślnie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak,tak....życie mężczyzn nie jest łatwe... Żona gotuje-w porządku... Mąż gotuje- uciśniony.. Żona zmywa-w porządku... Mąż zmywa-uciemiężony.... Żona dobrze zarabia-karierowiczka... Mąż dobrze zarabia-zaradny.. Żona rozmawia z innymi mężczyznami-latawica... Mąż podrywa inne kobiety-MACHO babskie upraszczanie spraw ważnych męskich - wybaczamy wspaniałomyślnie........... Czy to znaczy, że powinnyśmy podziękować za to wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 i tak z "klubu ciemiężonych mężów" zrobił sie "klub pyskujących żon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 my tu gadu gadu, a Retro już spi jak niemowlę .... trza sie ewakuować tyż ! do jutra ! no, troszkę się pospało, ale ile można spać... Poza tym czas juz na kawkę poranną, no i ... lekkie sniadanko, dopóki śpi ciemiężycielka, bo zaraz zajmie łazienkę, kuchnię, i cała resztę chaty, a wtedy przyjdzie mi do siódmej o suchym pysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 21.01.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Gorzej , jest gorzej . Teraz jest w czwartym miesiącu i chyba wiesz co to oznacza . Wszystko codziennie po kilka razy ałaaaa...... Moja jest w piątym i cały czas płacze... w pierwszej ciąży tak nie miała. o dpiero zagadka. O co kaman...? Tydzień temu koledze urodził się syn i poszedłem na pępkowe, byli inni koledzy no i... piliśmy za małego co kiedyś będzie dużym ciemiężonym. Wróciłem o ludzkiej porze, niczego nie obrzygałem, nie zlałem się w łóżko a i ak od tygodnia słyszę boTy ciągle chlasz buuuuuuuuuuuuuuuu. CIĄGLE KUFFA, ROZUMIETA? Ja Ci uprzejmie przypominam, że ja to forum CZYTAM. I bzdury które wypisujesz będą natychmiast prostowane!! Uwaga czytający, bzdury zostały pogrubione powyżej. P.S. Czy jest tu gdzieś klub ciemiężonych żon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts