Chef Paul 22.01.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 moje nie śmierdzi! ... Stanisławie ... mogę zapodać Tobie przepis na wspaniałą fasolówkę meksykańską ... po godzinie wskakujesz do zwykłej wanny, która ... przeobraża się w "jacuzzi" pozdróweczka jeśli przepis jest dla upośledzonych garstonomicznie to ja bardzo bym prosił o przepis, tylko prostymi słowami proszę ... przepis jest prosty jak drut kolczasty http://www.chefpaul.net/zupaFzK.html ... dodajesz dwie suszone chili w trakcie gotowania i ... Twoja zwykła wanienka z powodzeniem zamienić się może w nowoczesną wannę z masażem wodno - zapachowym ps - jak Stanisław słusznie zauważył "własne nie śmierdzi" ... ... - Myles miska kota? - Nie byla brudna, bo kotce raz dziennie jesc dawalem i wylizywala do czysta ... ... kiedy kot karmiony jest tylko raz dziennie ... może mieć ochotę na złapanie jakiejś myszki ... ma wtedy "aerobic" i nie puchnie od nadmiaru żarcia ... należy o tym pomyśleć i dbać o swoje ulubione zwierzątka pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 22.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Typowo męski punkt widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Historyjka wdowca przypomina mi jak zostawilam chlopa na 4 dni samego z kotem w domu. Ja przed wyjazdem: - W lodówce masz gar bigosu TYLKO do podgrzania, zupę TYLKO do podgrzania. bigos wielokrotnie odgrzewany w dużym garnku jest dobry temat jedzenie - i znowu jestem głodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ... przepis jest prosty jak drut kolczasty http://www.chefpaul.net/zupaFzK.html ... dodajesz dwie suszone chili w trakcie gotowania i ... Twoja zwykła wanienka z powodzeniem zamienić się może w nowoczesną wannę z masażem wodno - zapachowym ps - jak Stanisław słusznie zauważył "własne nie śmierdzi" chyba umyślnie mnie torturujesz linkiem do twojej strony przepis dam mojej mamie - ona podobno mnie kocha więc mi może takie coś ugotuje ps - pierdy podpalane też nie śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ja Ci uprzejmie przypominam, że ja to forum CZYTAM widzicie? a nie mówiłem? Ja chcę być prezesem klubu - mam najgorzej - wasze tu nie przyłażą P.S. Czy jest tu gdzieś klub ciemiężonych żon?? nie wiem, załóż sobie sama tylko idź już sobie stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 nieuzasadnione babskie żale i ciemiężycielska propaganda koleżanka zza biurka pyta o co chodzi bo się ... prawie spierdziałem czytająć. Fenix, masz u mnie browar za tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 nieuzasadnione babskie żale i ciemiężycielska propaganda koleżanka zza biurka pyta o co chodzi bo się ... prawie spierdziałem czytająć. Fenix, masz u mnie browar za tego posta to raczej zawiść ich zżera ...że nie mogą sobie czasami ...popierdzieć nawet cicho i namiętnie, tylko zawsze jakoś ...smętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Sok 23.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ha ha ha! http://img443.imageshack.us/img443/1386/31131510xi4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 http://img160.imageshack.us/img160/948/88697440vr0.png Przepraszam autora, ale wydaję się, że tu lepiej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Sok 23.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dekalog dla ŻONY 1. Jam jest Twój mąż, który Cię wywiódł z domu niewoli panieńskiej, zgryzot i cierpień. 2. Nie wymawiaj imienia swego Męża ordynarnie, lecz mów zawsze pieszczotliwie. 3. Czcij Ojca i Matkę Jego, albowiem oni obdarzyli Cię twym ukochanym mężem. 4. Nie zabijaj w mężu Twoim miłości do ciebie. 5. Nie żądaj szpilek, futer ani żadnych innych rzeczy, które obciążyłyby kieszeń Twego męża. 6. Nie uwodź mężów cudzych, choćby lepsi byli od Twego. 7. Nie kradnij pieniędzy z kieszeni męża swego, gdy w dobrym humorze wraca późną porą. 8. Nie mów fałszywego świadectwa, jakoby Twój Mąż chodził po restauracjach, pił wódkę, grał w karty, choćby to prawda była. 9. Nie zdradzaj męża swego. 10. Nie żądaj więcej niż raz na dobę, gdyż są kobiety, które mężów jeszcze nie mają. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 dwóch kolegów wybrało się do knajpki, posiedzieli trochę i jeden mówi do drugiego aby zapłacił rachunek, bo dwa tygodnie temu ktos ukradł mu kartę.- zgłosiłeś policji i w banku? - pyta drugi- po co - odpowiada pierwszy - złodziej wydaje znacznie mniej niż moja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a ja tam już pisałem i podsyłałem Lumpowi wcześniej - a tera dla nas SAMCE 100%!!!!!!!!!!!!! http://pl.youtube.com/watch?v=OPtueROrVcw&feature=related STARY TEKST Tadzia Chyli - aktualny i na czasie pomimo upływających lat.A skoro nie nadwyrężył go czas - znaczy że PRAWDA!!!! MARIOLLE KOCHANE NASZE - please, zrozumiecie?pogodzicie się - skoro już tu "wlazłyście"???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 no zapamiętajcie zadufane Marioolle - że tyle jeszcze "jest gęsi do skubania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 i jeszcze jedno PanowiePamiętajcie o spotkaniu się w barze z kolegą.Bo jakby nie było "kolega jest od tego"Żeby - niestety dla Was nasze kobiety - spotkać się ważnie http://pl.youtube.com/watch?v=patL2Z2USvw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dekalog dla ŻONY 1. Jam jest Twój mąż, który Cię wywiódł z domu niewoli panieńskiej, zgryzot i cierpień. 2. Nie wymawiaj imienia swego Męża ordynarnie, lecz mów zawsze pieszczotliwie. 3. Czcij Ojca i Matkę Jego, albowiem oni obdarzyli Cię twym ukochanym mężem. 4. Nie zabijaj w mężu Twoim miłości do ciebie. 5. Nie żądaj szpilek, futer ani żadnych innych rzeczy, które obciążyłyby kieszeń Twego męża. 6. Nie uwodź mężów cudzych, choćby lepsi byli od Twego. 7. Nie kradnij pieniędzy z kieszeni męża swego, gdy w dobrym humorze wraca późną porą. 8. Nie mów fałszywego świadectwa, jakoby Twój Mąż chodził po restauracjach, pił wódkę, grał w karty, choćby to prawda była. 9. Nie zdradzaj męża swego. 10. Nie żądaj więcej niż raz na dobę, gdyż są kobiety, które mężów jeszcze nie mają. Amen masz siostrę? niezamężną? poznasz mnie? -:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.01.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 masz siostrę? niezamężną? poznasz mnie? -:0 Bobiczek , a skąd wisz? p.s. i bardzo Cie prosza , nie zapraszej tu lumpa , błagom Cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Bobiczku, nie wiesz czy ta siostra przeszkolona w zakresie przestrzegania owego dekalogu Raczej wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nie odstraszaj go , może lubi wyzwania Sercowy poradnik kobiety 1. Nigdy nie mów o co naprawdę Ci chodzi. Nigdy. 2. Płacz. Często. 3. Miesiącami albo najlepiej latami rozpamiętuj przykre rzeczy, które on już dawno Ci wyjaśnił i przeprosił za nie. 4. Spraw, żeby musiał za wszystko przepraszać. 5. Złość się na niego za wszystko. 6. Żądaj, żeby do Ciebie dzwonił i wysyłał emaile. Jeśli choć raz zapomni płacz i patrz punkt 3. 7. Jeśli powiedział Ci komplement doszukuj się w tym zawsze złych intencji. Patrz punkt 4. 8. Wszędzie i zawsze przychodź spóźniona. Jeśli on się spóźni płacz i patrz punkt 4. 9. Mów często o swoim ex. Porównuj i głośno komentuj. 10. Każ mu zgadywać na co w tym momencie masz ochotę i niezależnie od odpowiedzi mów że nie zgadł. Patrz punkt 5. 11. Obchodź wszystkie rocznice, najlepiej co miesiąc. Jeśli choć raz zapomni bądź wściekła i płacz. 12. Stale mów że jesteś gruba. Pytaj go o to. Niezależnie co odpowie - płacz. 13. Krytykuj sposób, w jaki się ubiera. 14. Krytykuj muzykę jakiej słucha. 15. Kiedy Cię zapyta "Co się stało?", powiedz mu, że jeśli nie wie to nie zasługuje na odpowiedź. 16. Próbuj go zmienić (najlepiej na siłę). 17. Każ mu ze sobą tańczyć nawet jeśli nie umie. 18. Jeśli kiedykolwiek w czymkolwiek zawiódł, nigdy nie daj mu o tym zapomnieć. 19. Zawsze gdy choć na chwilę zapadnie między wami cisza, pytaj go "O czym myślisz?" 20. Analizuj każdą najdrobniejszą jego wypowiedź i doszukuj się w niej kilku znaczeń. Wybierz najmniej prawdopodobne lub niekorzystne dla Ciebie i obraź się na niego. Nie zapomnij płakać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dekalog dla ŻONY 1. Jam jest Twój mąż, który Cię wywiódł z domu niewoli panieńskiej, zgryzot i cierpień. 2. Nie wymawiaj imienia swego Męża ordynarnie, lecz mów zawsze pieszczotliwie. 3. Czcij Ojca i Matkę Jego, albowiem oni obdarzyli Cię twym ukochanym mężem. 4. Nie zabijaj w mężu Twoim miłości do ciebie. 5. Nie żądaj szpilek, futer ani żadnych innych rzeczy, które obciążyłyby kieszeń Twego męża. 6. Nie uwodź mężów cudzych, choćby lepsi byli od Twego. 7. Nie kradnij pieniędzy z kieszeni męża swego, gdy w dobrym humorze wraca późną porą. 8. Nie mów fałszywego świadectwa, jakoby Twój Mąż chodził po restauracjach, pił wódkę, grał w karty, choćby to prawda była. 9. Nie zdradzaj męża swego. 10. Nie żądaj więcej niż raz na dobę, gdyż są kobiety, które mężów jeszcze nie mają. Amen pokazałem mojej slubnej - przyjęła z pokorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts