amalfi 26.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.Ona mówi:- No weź, wpuść mnie na chwilę, teraz ja sobie poserfuję po internecie.Na to mąż:- No k.... mać! Czy ja ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ech... panowie mili, może wy poprostu na nie te kobity trafiliście. Jak tak sobie ten wątek przejrzałam i poczytałam i zrozumieć spróbowałam to zdałam sobie sprawę że ja chyba nienormalna jestem I wystraszyłam się strasznie I mówię to całkiem poważnie. A wystraszyłam się dlatego, że boję sie że też mi za pare lat... odbije. Może to w pewnym wieku nieuniknione?? No bo przecież teraz nie zrzędze, nie płacze, telewizji raczej nie oglądam, no chyba że ręczna jest albo siatkówka. Nie cierpię romantycznych komedii, szkoda na nie czasu, wolę iść na halę pograć z kumplami w piłkę albo z mężem w bilarda lub kręgle. Sobota jest od tego żeby sobie dłużej pospać a wieczorkiem strzelić piwko w knajpie ze znajomymi. W domu pierze mąż, ja wolę w tym czasie umyć auta. Wakacje nad morzem, tydzień opalania leżąc plackiem na plaży - tragedia ! Nie ma jak kilkudniowy spływ kajakowy lub zimowy wyjazd na narty. Jeśli mąż wieczorem dla relaksu gra w Colina to ja idę ugotować w tym czasie coś smacznego na kolację albo skoczę do sklepu po piwko co by se chłopina po pracy wypił. Raczej nie wychodzimy nigdzie osobno ale często wychodzimy razem co nie oznacza ,że razem spędzamy wieczór Nie krzyczę, nie wymuszam, nie histeryzuję, raczej jestem spokojna i małomówna. Pracuję na dwa etaty i kase mam swoją więc nigdy nie prosiłam o nią męża. I tak sobie żyjemy spokojnie, 4 lata w małżeńskim związku. Myślicie, że ja sie kiedyś zmienię?? Że zacznę ogladać "Plebanię" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jak ja mam tego watku nie czytac, no jak skoro mi powiadomienia na emalie przychodza?????? Bo chlop mi zakazal czytac i odzywac sie w ogole w tym watku. Cytat: - Po jakiego ch...ty tam w ogole grzebiesz w tym watku. Napisane przeciez ze Klub Ciemiężonych Mężów! A tak sie zrobi Klub Pyskatych Zon!!! Wiec niniejszym oswiadczam, ze juz sie tu nie odezwe! Ale podgladac bede.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ech... panowie mili, może wy poprostu na nie te kobity trafiliście. wszyscy ???????????????????????? gdzie sa te inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ech... panowie mili, może wy poprostu na nie te kobity trafiliście. wszyscy ???????????????????????? gdzie sa te inne? W piosenkach, wierszach, opowiadaniach i w ......... marzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 I tak sobie żyjemy spokojnie, 4 lata Ty oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego że nie jesteś prawdziwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 czytam od początku, ale strach przed ciemiężycielką nie pozwalał się dopisać, dzisiaj strach odpuścił a musiałem się dopisać bo jak przeczytałem post Bea7777 to też muszę stwierdzić, że coś nierealna jesteś - takie kobity nie istnieją, a z tym piwem to już przesadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A może to tylko podpucha była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 [quote p.s. i bardzo Cie prosza , nie zapraszej tu lumpa , błagom Cie... ja pingole, mosz przewalone jak to przeczyto bez przypadek, jo sie juz boja że i tak keryś ij pewno już pedzioł........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mosz przewalone eeeeeeeeeeeeeeeee, dramatyzujesz- ona pewnie siedzi w operze albo innej filharmonii. szybko nie wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mosz przewalone eeeeeeeeeeeeeeeee, dramatyzujesz- ona pewnie siedzi w operze albo innej filharmonii. szybko nie wylezie może ją przymkną wreszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Lump udziela teraz rad " Jak z uśmiechnięta gębą na klatę przyjąć kryzys finansowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.01.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... W domu pierze mąż, ja wolę w tym czasie umyć auta. ... ... hmmm ... wprawdzie nie piorę, ale ... w czasie kiedy jestem w kuchni, co by szkodziło mojej mrożonce, autka umyć ? ... spróbuję jej zaproponować również wyjazd na polowanko (wiem, że nie pojedzie i ... Bogu Dziekować ... nie wiem jak bym się musiał z tej propozycji wycofywać) w solidarności z uciśnionymi, pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... hmmm ... wprawdzie nie piorę, ale ... w czasie kiedy jestem w kuchni, co by szkodziło mojej mrożonce, autka umyć ? kurcze, aż tak oziębła?????? Współczuję!!!! Ciemięstwo do sześcianu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.01.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... hmmm ... wprawdzie nie piorę, ale ... w czasie kiedy jestem w kuchni, co by szkodziło mojej mrożonce, autka umyć ? kurcze, aż tak oziębła?????? Współczuję!!!! Ciemięstwo do sześcianu! ... pocieszono mnie jednak i "letko" ogrzano, nie zważając nawet na: "pewien amerykański akcent" http://forum.muratordom.pl/post3037117.htm?highlight=uroczysko#3037117 ... ... uciemiężenie trochę zelżało, ... jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jak ja mam tego watku nie czytac, no jak skoro mi powiadomienia na emalie przychodza?????? Bo chlop mi zakazal czytac i odzywac sie w ogole w tym watku. Cytat: - Po jakiego ch...ty tam w ogole grzebiesz w tym watku. Napisane przeciez ze Klub Ciemiężonych Mężów! A tak sie zrobi Klub Pyskatych Zon!!! Wiec niniejszym oswiadczam, ze juz sie tu nie odezwe! Ale podgladac bede.... hihihi to samo usłyszałam więc ... juz nie piszę, ale ... od czasu do czasu podczytuję miłego dnia panowie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zapewniam, że prawdziwa jam jak obecny kryzys na świecie Troszku inna ale juz taka jestem i tak mi dobrze. I rzadna to podpucha. Na polowanie coprawda bym się nie wybrała bo zwierzątek mi szkoda, ale na strzelnicę baaardzo chętnie (skończyłam szkołę wojskową). No i na grzyby w bory o każdej porze dnia i nocy Gładź w łazience położona więc zmykam na druga zmianę do pracy. Pozdrawiam wszystkich Ciemię - żony- ch Z góry sorka za wcięcie się w męskie rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.01.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... czy kobiety to kiedyś zrozumieją http://www.chefpaul.net/smiles/beer_an1.gif ... nie mówię tutaj o koleżance "7777", ... poniższe wiele wyjaśnia, ... jak widać na Jej przykładzie, szkoły takie działają bardzo "wychowawczo" ... (skończyłam szkołę wojskową). ... ... chciało by się zakrzyknąć: "kobiety, do szkół ... wojskowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... czy kobiety to kiedyś zrozumieją http://www.chefpaul.net/smiles/beer_an1.gif ... nie mówię tutaj o koleżance "7777", ... poniższe wiele wyjaśnia, ... jak widać na Jej przykładzie, szkoły takie działają bardzo "wychowawczo" ... (skończyłam szkołę wojskową). ... ... chciało by się zakrzyknąć: "kobiety, do szkół ... wojskowych" No tak, ale w pewnym wieku już nie przyjmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.01.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... czy kobiety to kiedyś zrozumieją http://www.chefpaul.net/smiles/beer_an1.gif ... nie mówię tutaj o koleżance "7777", ... poniższe wiele wyjaśnia, ... jak widać na Jej przykładzie, szkoły takie działają bardzo "wychowawczo" ... (skończyłam szkołę wojskową). ... ... chciało by się zakrzyknąć: "kobiety, do szkół ... wojskowych" No tak, ale w pewnym wieku już nie przyjmują ... jako Klub Ciemiężonych Mężów, możem stosowne kursy i szkolenia zorganizować, (dla Babć również) ... może to być nawet nasza działalność statutowa z pozdrówkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts