kaśka maciej 08.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Biedni..... Chodźcie chłopcy, przytulę Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No właśnie dzieci już mam to po co mi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Moja oprócz tego wyznaje swój kodeks. Brzmi mniej więcej tak: 1. Nigdy nie mówi o co naprawdę jej chodzi. Nigdy. 2. Płacze. Często. 3. Miesiącami albo najlepiej latami rozpamiętuje przykre rzeczy, które już dawno wyjaśnione i przeproszone. 4. Sprawia, żebym musiał za wszystko przepraszać. 5. Złości się na mnie za wszystko. 6. Żąda, żebym do Niej dzwonił i wysyłał emaile. Jeśli choć raz zapomnę - patrz punkt 2 i 3. 7. Jeśli powiem Jej komplement doszukuje się w tym zawsze złych intencji. Patrz punkt 4. 8. Wszędzie i zawsze przychodzi spóźniona. Jeśli ja się spóźnię - płacze i dodatkowo punkt 4. 9. Mówi często o swojej starej miłości. Porównuje i głośno komentuje. 10. Każe mi zgadywać na co w tym momencie ma ochotę i niezależnie od odpowiedzi mówi że nie zgadłem + punkt 5. 11. Obchodzi wszystkie rocznice, najlepiej co miesiąc. Jeśli choć raz zapomnę będzie się wściekać + pkt 2. 12. Stale mówi że jest gruba. Pyta mnie o to. Niezależnie co odpowiem - płacze 13. Krytykuje sposób, w jaki się ubieram. 14. Krytykuje muzykę jakiej słucham. 15. Kiedy Ją zapytam "Co się stało?"odpowiada, że jeśli nie wiem to nie zasługuję na odpowiedź. 16. Próbuje mnie zmienić (najlepiej na siłę). 17. Jeśli kiedykolwiek w czymkolwiek zawiodłem, nigdy nie daje mi o tym zapomnieć. 18. Zawsze gdy choć na chwilę zapadnie między nami cisza,pyta "O czym myślę?" 20. Analizuje każdą najdrobniejszą moją wypowiedź i doszukuje się w niej kilku znaczeń. Wybiera najmniej prawdopodobną lub niekorzystną dla siebie i obraża się na mnie. Nie zapomina przy tym płakać... w związku z powyższym , proponuję swoja kandydaturę do zarządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Biedni..... Chodźcie chłopcy, przytulę Was nooo - chyba wypłata sie zbliża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No właśnie dzieci już mam to po co mi mąż no właśnie - co Wy byście bez nas poczęły ... ( chyba jedynie niepokalanie ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Moja oprócz tego wyznaje swój kodeks. Brzmi mniej więcej tak: ..... w związku z powyższym , proponuję swoja kandydaturę do zarządu bobiczek - powiedz ,że wszystko wymyśliłeś Nie wierzę Ci ..... nie ma takich kobiet ....takie występują tylko w bajkach o złej czarownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Biedni..... Chodźcie chłopcy, przytulę Was nooo - chyba wypłata sie zbliża... już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bobiczek normalnie ująłeś mnie swym cierpieniem zapowiada się świetny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bobiczek czy twoja zona jest spod znaku raka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 przeczytalam caly watek froschowi i zapytalam , jakie punkty meczennictwa moglby wymienic .odpowiedzial po dlugim namysle( z wielka udawana przykroscia ), ze nie ma zadnego albo taki dyplomata , albo ideal, bo sie jego nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No właśnie dzieci już mam to po co mi mąż no właśnie - co Wy byście bez nas poczęły ... ( chyba jedynie niepokalanie ... ) No................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 przeczytalam caly watek froschowi i zapytalam , jakie punkty meczennictwa moglby wymienic .odpowiedzial po dlugim namysle( z wielka udawana przykroscia ), ze nie ma zadnego albo taki dyplomata , albo ideal, bo sie jego nie czepiam nam by powiedział co innego. Boi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mój mąż powiedział, ze jego skarpetki same się z suszarki zwijają i mają takie malutkie, maciupeńkie nóżki na których pomykają do góry do jego kosza ze skarpetami w szafie Normalnie krasnoludki mój tak samo mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jak to jest, że moja żona od 3 dni nie może zapamiętać, że co dzień proszę ją aby kupiła mi serek smakowy w kiosku (ja nie wychodzę jeszcze po chorobie), a doskonale pamięta co moja siostra powiedziała jej 26 lat temu.Za cholerę tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 przeczytalam caly watek froschowi i zapytalam , jakie punkty meczennictwa moglby wymienic .odpowiedzial po dlugim namysle( z wielka udawana przykroscia ), ze nie ma zadnego albo taki dyplomata , albo ideal, bo sie jego nie czepiam nam by powiedział co innego. Boi się.[/quote mowi , ze to szczera prawda , mruga oczkiem i glaszcze sie po....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 czytam i włos się jeży na mojej głowie a mam takie do ramion .................jakbym o sobie czytała z wyjątkiem wypowiedzi bobiczka bo to już jakiś hard core........podejrzewam , że mój małż podpisał by się pod niejedną wypowiedzią .....aja też tak mam"....... mój się jeszcze złości że..... -- nie zamknę bramy wjazdowej , bo palec omsknie mi się na pilocie i nie trafię w guzik ( jakoś się nie oglądam nigdy za siebie) - że nie zamknę okna na taras.....i pójdę dp pracy - że zapomnę ugotować , obiadu - kupić chleba - że wywalę mu nieprzeczytane gazety - że mnie głowa boli wieczorem - że ................i wiele wiele innych ale nie pamiętam............. - że zapomnę zatankować samochodu, dolać płynu do spryskiwaczy..... - ze zostawię zraszacze włączone i pójdę do pracy..... drodzy Klubowicze płci męskiej ......czy to takie straszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mojny mówi, że zawładnęłam całkowicie jego życiem. I że dobrze mu z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 08.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 czytam i włos się jeży na mojej głowie a mam takie do ramion .................jakbym o sobie czytała z wyjątkiem wypowiedzi bobiczka bo to już jakiś hard core........podejrzewam , że mój małż podpisał by się pod niejedną wypowiedzią .....aja też tak mam"....... mój się jeszcze złości że..... -- nie zamknę bramy wjazdowej , bo palec omsknie mi się na pilocie i nie trafię w guzik ( jakoś się nie oglądam nigdy za siebie) - że nie zamknę okna na taras.....i pójdę dp pracy - że zapomnę ugotować , obiadu - kupić chleba - że wywalę mu nieprzeczytane gazety - że mnie głowa boli wieczorem - że ................i wiele wiele innych ale nie pamiętam............. - że zapomnę zatankować samochodu, dolać płynu do spryskiwaczy..... - ze zostawię zraszacze włączone i pójdę do pracy..... drodzy Klubowicze płci męskiej ......czy to takie straszne? Oczywiście, same ciężkie grzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja przyszłam ponownie glowę popiołem posypać Otóż wyszłam z domu i wracam a tu......czeka na mnie prezent - mop z wiadrem Vieleda Expert W opakowaniu był jeszcze grzaniec galicyjski Ja tu takie rzeczy wypisuje na forum a mąż takie prezenty mi robi!!! W ciagu miesiąca dostałam patelnię, opiekacz do kanapek i mopa Znam powod tego dzisiejszego zakupu Ale sie nie wydam przed nim Podjełam noworoczną decyzje, że odpuszczam sobie sprzątanie w domu. Mąż 2 razy umył podłogę w salonie zwykłym mopem i...... mam teraz tego wynik w postaci wózka Kurde, rok o niego prosiłam Faceci sa jednak kofffffffffani i to w jak slodki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Q...a mię nawet radia w domu włączyć nie wolno, jak z pracy przychodzi, bo przeszkadza jej w ogladaniu telewizora!!! A co Ci wolno ? Tak żeby jej nie przeszkadzało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts