piterazim 06.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 czasami moje plecy , tylko muszę przekonywająco jęczeć i krzywo chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.02.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 czasami moje plecy , tylko muszę przekonywająco jęczeć i krzywo chodzić ... kurde ... ... ostatnio kiedy "krzywo" chodziłem ... nie naprawiała ... może dlatego, że nie jęczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Na przykład atmosferę domową jak zaistnieje potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mój mąż chciałby się zapisać, ale mu nie pozwalam logować się na forum, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mój mąż chciałby się zapisać, ale mu nie pozwalam logować się na forum, o! taka ty niedobra?? zaocznie go przyjmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jestem straszną ciemiężycielką, żona bobiczka to amatorka przy mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.02.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A żona Bodzia Ta dopiero jest okropna (A ja jej chyba dorównuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.02.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Trzeba nam założyć klub wrednych żon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.02.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Po co bąka więzić w dupie nich se lata po chałupie niech nie wzdyma brzucha mego tylko sobie idzie z niego i niech szybko stąd ucieka póki nie ma tu człowieka bo jak ktos tu zaraz przyjdzie to i szybko zaraz wyjdzie ! bąki muszą sie rozchodzić żeby ludzie mogli wchodzić Renia ale Ty zdolna bestia jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Trzeba nam założyć klub wrednych żon to będzie nowe RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ...ale skoro on wymaga to ja rowniez .... Że się tak spytam , bo nigdzie nie napisane . Czy ty spełniasz te Wymagania , czy tylko dążysz do ich spełnienia ( przez wieczność ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ...po slubie prałam sprzatałam prasowałam.....wszystko ukladalam jak w sklepie ...gotowalam obiadki dogadzalam czym sie da....ale nie docenial ijeszcze mi ktoregos dnia powiedzial...utyłaś?.....no kurcze wkurzylam sie ..po 11 latach wyglada to tak.....on pierze ..on wiesza pranie ...ja prasuje ...on kapie dziecko on robi dziecku mleczko w nocy ..on ubiera dziecko do przedszkola on zawozi dziecko ja w tym czasie cwicze i ide pod prysznic ....chodze na basen i na silownie ..bo mam byc piekna i szczupla prawda?...on sobie i dziecku gotuje..zreszta pysznie ..on piecze ciasta ..bo ja jestem na diecie bezweglowodanowej ...ja gotuje jedynie dla siebie chude miesko salatki...ja prasuje ...bo on nie cierpi...i ja wiecej pracuje niz maz ...bo lubie swoja prace i szybciej zarabiam ...on pije ile chce piwa..wina...itp..nie pali..kawy pije ile chce ..rano codziennie mu robie kawe jak jedzie z dzieckiem do przedszkola...bylo mnooooostwo klotni zanim wywalczylam ten stan ...ale skoro on wymaga to ja rowniez ....i teraz podzial rol jest jasny ... ... chwilę wcześniej w innym wewontku ... Starszy syn miał 2 lata kiedy stwierdziłam, że chciałabym dla mnie i dla niego własny ogródek. Mąż niestety nie czuł tego bluesa i nadal średnio czuje. Nic dziwnego skoro w domu tylko śpi, a i to krótko. ... ... ... może w kuchni śpi, ... lunatycznie gotując "sobie i dziecku" ... ehhhhh ... chyba Ewuni "mleko się rozlało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ...po slubie prałam sprzatałam prasowałam.....wszystko ukladalam jak w sklepie ...gotowalam obiadki dogadzalam czym sie da....ale nie docenial ijeszcze mi ktoregos dnia powiedzial...utyłaś?.....no kurcze wkurzylam sie ..po 11 latach wyglada to tak.....on pierze ..on wiesza pranie ...ja prasuje ...on kapie dziecko on robi dziecku mleczko w nocy ..on ubiera dziecko do przedszkola on zawozi dziecko ja w tym czasie cwicze i ide pod prysznic ....chodze na basen i na silownie ..bo mam byc piekna i szczupla prawda?...on sobie i dziecku gotuje..zreszta pysznie ..on piecze ciasta ..bo ja jestem na diecie bezweglowodanowej ...ja gotuje jedynie dla siebie chude miesko salatki...ja prasuje ...bo on nie cierpi...i ja wiecej pracuje niz maz ...bo lubie swoja prace i szybciej zarabiam ...on pije ile chce piwa..wina...itp..nie pali..kawy pije ile chce ..rano codziennie mu robie kawe jak jedzie z dzieckiem do przedszkola...bylo mnooooostwo klotni zanim wywalczylam ten stan ...ale skoro on wymaga to ja rowniez ....i teraz podzial rol jest jasny ... Dobra tam, to wszystko nie ważne. Na siedząco sika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 chef paul....nie spi w kuchni ...ale skoro wszystko wie lepiej to niech zbiera tego konsekwencje ..jak coreczka miala roczek powiedzialam ze dziecko ma spac osobno..a on ze nie!!!! bo to glupi pomysl ...to niech sobie spi ...ok...ale jak zadecydowalam ze dziecku nie bede juz w nocy dawac mleka tylko wody do picia ze je kolacje i koniec ...bo skonczyla 3 latka tez sie sprzeciwil...wiec ja mam po mleko biegac???????w zyciu!!!! ... wspaniałości http://www.chefpaul.net/smiles/wow1.gif ... tylko nie pisz, że jeszcze pierwsiom karmi ... to był tylko cytat chef.....nie dotyczy mnie hahahha..ja mam coreczke 3 latka ...i tylko jedno dziecko hahahaha ...wyrwales z kontekstu ...i wyglada to jak moje bo nie potrafie podkreslac tego co pisza inni ... hmmm ... nic nie "wyrywałem" ... ... a może On takie dwa w jednym jak szampon dla łysych dandi..na sprawy higieniczne nie narzekam...maz jest czyscioszkiem...sika tylko na siedzaco !!! i zawsze kladzie deske .......co prawda czyta gazety w wc godzinami i ostatnio przeglada internet z telefonie komorkowym ..wiec to trwa i trwa i trwa....ale nie zrzedze ....to takie jego prywatne chwile i przyjemnosci ... ... ciekawe czy Broda wziąłby go na Vicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts