Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po co bąka więzić w dupie

nich se lata po chałupie :D

niech nie wzdyma brzucha mego

tylko sobie idzie z niego

i niech szybko stąd ucieka

póki nie ma tu człowieka

bo jak ktos tu zaraz przyjdzie

to i szybko zaraz wyjdzie !

bąki muszą sie rozchodzić

żeby ludzie mogli wchodzić

Renia :o ale Ty zdolna bestia jesteś :D :D :D

...po slubie prałam sprzatałam prasowałam.....wszystko ukladalam jak w sklepie ...gotowalam obiadki dogadzalam czym sie da....ale nie docenial ijeszcze mi ktoregos dnia powiedzial...utyłaś?.....no kurcze wkurzylam sie ..po 11 latach wyglada to tak.....on pierze ..on wiesza pranie ...ja prasuje ...on kapie dziecko on robi dziecku mleczko w nocy ..on ubiera dziecko do przedszkola on zawozi dziecko ja w tym czasie cwicze i ide pod prysznic ....chodze na basen i na silownie ..bo mam byc piekna i szczupla prawda?...on sobie i dziecku gotuje..zreszta pysznie ..on piecze ciasta ..bo ja jestem na diecie bezweglowodanowej ...ja gotuje jedynie dla siebie chude miesko salatki...ja prasuje ...bo on nie cierpi...i ja wiecej pracuje niz maz ...bo lubie swoja prace i szybciej zarabiam ...on pije ile chce piwa..wina...itp..nie pali..kawy pije ile chce ..rano codziennie mu robie kawe jak jedzie z dzieckiem do przedszkola...bylo mnooooostwo klotni zanim wywalczylam ten stan ...ale skoro on wymaga to ja rowniez ....i teraz podzial rol jest jasny ...:)

... chwilę wcześniej w innym wewontku :D

... Starszy syn miał 2 lata kiedy stwierdziłam, że chciałabym dla mnie i dla niego własny ogródek. Mąż niestety nie czuł tego bluesa i nadal średnio czuje. Nic dziwnego skoro w domu tylko śpi, a i to krótko. ...

...

... może w kuchni śpi, ... lunatycznie gotując "sobie i dziecku" :lol: :wink:

... ehhhhh ... chyba Ewuni "mleko się rozlało" :roll: :wink:

...po slubie prałam sprzatałam prasowałam.....wszystko ukladalam jak w sklepie ...gotowalam obiadki dogadzalam czym sie da....ale nie docenial ijeszcze mi ktoregos dnia powiedzial...utyłaś?.....no kurcze wkurzylam sie ..po 11 latach wyglada to tak.....on pierze ..on wiesza pranie ...ja prasuje ...on kapie dziecko on robi dziecku mleczko w nocy ..on ubiera dziecko do przedszkola on zawozi dziecko ja w tym czasie cwicze i ide pod prysznic ....chodze na basen i na silownie ..bo mam byc piekna i szczupla prawda?...on sobie i dziecku gotuje..zreszta pysznie ..on piecze ciasta ..bo ja jestem na diecie bezweglowodanowej ...ja gotuje jedynie dla siebie chude miesko salatki...ja prasuje ...bo on nie cierpi...i ja wiecej pracuje niz maz ...bo lubie swoja prace i szybciej zarabiam ...on pije ile chce piwa..wina...itp..nie pali..kawy pije ile chce ..rano codziennie mu robie kawe jak jedzie z dzieckiem do przedszkola...bylo mnooooostwo klotni zanim wywalczylam ten stan ...ale skoro on wymaga to ja rowniez ....i teraz podzial rol jest jasny ...:)

Dobra tam, to wszystko nie ważne. Na siedząco sika?

chef paul....nie spi w kuchni ...ale skoro wszystko wie lepiej to niech zbiera tego konsekwencje ..jak coreczka miala roczek powiedzialam ze dziecko ma spac osobno..a on ze nie!!!! bo to glupi pomysl ...to niech sobie spi ...ok...ale jak zadecydowalam ze dziecku nie bede juz w nocy dawac mleka tylko wody do picia ze je kolacje i koniec ...bo skonczyla 3 latka tez sie sprzeciwil...wiec ja mam po mleko biegac???????w zyciu!!!!
... wspaniałości http://www.chefpaul.net/smiles/wow1.gif ... :wink: tylko nie pisz, że jeszcze pierwsiom karmi :o

...

to był tylko cytat chef.....nie dotyczy mnie hahahha..ja mam coreczke 3 latka ...i tylko jedno dziecko hahahaha ...wyrwales z kontekstu ...i wyglada to jak moje bo nie potrafie podkreslac tego co pisza inni :(

... hmmm ... nic nie "wyrywałem" :wink:

... :roll: ... a może On takie dwa w jednym jak szampon dla łysych :wink:

dandi..na sprawy higieniczne nie narzekam...maz jest czyscioszkiem...sika tylko na siedzaco !!! i zawsze kladzie deske ....:)...co prawda czyta gazety w wc godzinami i ostatnio przeglada internet z telefonie komorkowym ..wiec to trwa i trwa i trwa....ale nie zrzedze ....to takie jego prywatne chwile i przyjemnosci ...:)

... ciekawe czy Broda wziąłby go na Vicka :lol: :wink: