retrofood 11.02.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja piwa już nie pijam, więc własnie zostałem opiep..ony za wypicie mleka...Kurna, ładnie się dzień zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.02.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 zostałem opiep..ony za wypicie mleka Stasiu TY mi burzysz światopogląd i zawężasz horyzonta... czytając Ciebie czasem odnoszę wrażenie, że moja nie jest taka ... najgorsza. JA NIE CHCĘ DO KLUBU BRODYYYYYY, NNIE CHCĘĘĘĘĘ http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.02.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Po ostatnich tańcach z koleżeństwem szkolnym...... Po wku-wieniu Złociutkiej...... Ty....Do klubu Brody.......nie,to raczej niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Po ostatnich tańcach z koleżeństwem szkolnym...... Po wku-wieniu Złociutkiej...... Ty....Do klubu Brody.......nie,to raczej niemożliwe ale pewnie Złociutka chętnie by tam dandiego widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ale pewnie Złociutka chętnie by tam dandiego widziała może se chcieć... mam tu kolegów w razie czego przylecą z odsieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja piwa już nie pijam, więc własnie zostałem opiep..ony za wypicie mleka... Kurna, ładnie się dzień zaczyna... trzeba było ..... rozlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 chyba by lżej było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 z pewnoscia.. dandi..nie chadzaj mnie po zadnych klubach watpliwej estrogenowej reputacyji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 może se chcieć... mam tu kolegów w razie czego przylecą z odsieczą nie oddamy, wszak ciemiężony jest !!! chyba że zacznie sikać na siedząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 11.02.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ewuniu gorąca prośba używaj przycisku -----> http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/lang_polish/icon_quote.gif łatwiej się potem czyta a co do sikania na siedząco, a co do sikania ....... przejżyj wątek - temat był już wałkowany. doszliśmy do wniosku że sikanie na siedząco jest nie godne faceta, fajnie się sika na stojąco, a kto tak nie uważa to wypad z klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 piterazim DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 10 Kwi 2008 Posty: 849 Skąd: Ze wsi pod Lesznem Wlkp PostWysłany: Sro, 11 Luty 2009 12:08 Temat postu: Odpowiedz z cytatem dandi3 napisał: może se chcieć... mam tu kolegów w razie czego przylecą z odsieczą nie oddamy, wszak ciemiężony jest !!! chyba że zacznie sikać na siedząco _________________ Powrót jest JEDI a nie KRÓLA co wy w tym sikaniu na siedzoco widzicie ...ja nigdy od meza nie oczekiwalam aby sikal na siedzaco...niech sika jak chce ...ale on woli na siedzaco ...tylko w domu!..i bynajmniej nie z powodu tego ze deske posiusia a ja musze sprzatac ...chodzi o to ze to kolejna okazja z gazeta w gibelku posiedziec ....za to wciaz jak jedziemy w trase w pracy to sika na trasie ...bo jak twierdzi fajnie sie sika na snieg ...i czy chce mu sie siusiu czy nie to musi ....i czy tego tez mu zabraniam ?nie !!! aniech sika gdzie chce i jak chce ...nawet ma zarezerwowana juz jedna lazienke dla siebie w domu jak skonczymy gorna jedna bedzie dla bab (ja i coreczka ) druga dla facetow (maz i ewentualny syn)... Ja bym się na to nie zgodziała Np. do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 nie oddamy wzruszenie odbiera mi mowę chyba że zacznie sikać na siedząco przy pierwszej próbie honor nakaże mi odebrac sobie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 deske posiusia YUMMYhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.02.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 deske posiusia YUMMYhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gif ... deskę należy odkrecić (na stałe) UH HUGH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 deski do tartaku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 deski do tartaku!!! wtedy nikt ich nie........ (Bosz ) ....... posiusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kurna, kumpel swoją ciemiężycielkę nauczył grać w pokera i wczoraj odegrał 100 złotych z własnej pensji, co ją wczesniej musiał oddać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kurna, kumpel swoją ciemiężycielkę nauczył grać w pokera i wczoraj odegrał 100 złotych z własnej pensji, co ją wczesniej musiał oddać!!!! sprytnie to wymyślił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 nio kurna nie fiem..zawsiek to pod łokiem..i pierdnac psy table nie mosno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts