Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zostałem opiep..ony za wypicie mleka

Stasiu TY mi burzysz światopogląd i zawężasz horyzonta... czytając Ciebie czasem odnoszę wrażenie, że moja nie jest taka ... najgorsza.

JA NIE CHCĘ DO KLUBU BRODYYYYYY, NNIE CHCĘĘĘĘĘ http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif

ewuniu gorąca prośba używaj przycisku -----> http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/lang_polish/icon_quote.gif

łatwiej się potem czyta

a co do sikania na siedząco, a co do sikania ....... przejżyj wątek - temat był już wałkowany. doszliśmy do wniosku że sikanie na siedząco jest nie godne faceta, fajnie się sika na stojąco, a kto tak nie uważa to wypad z klubu :)

piterazim

DOMOWNIK FORUM (min. 500)

PostWysłany: Sro, 11 Luty 2009 12:08 Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dandi3 napisał:

może se chcieć... mam tu kolegów w razie czego przylecą z odsieczą

nie oddamy, wszak ciemiężony jest !!! chyba że zacznie sikać na siedząco

Powrót jest JEDI a nie KRÓLA

co wy w tym sikaniu na siedzoco widzicie ...ja nigdy od meza nie oczekiwalam aby sikal na siedzaco...niech sika jak chce ...ale on woli na siedzaco ...tylko w domu!..i bynajmniej nie z powodu tego ze deske posiusia a ja musze sprzatac ...chodzi o to ze to kolejna okazja z gazeta w gibelku posiedziec ....za to wciaz jak jedziemy w trase w pracy to sika na trasie ...bo jak twierdzi fajnie sie sika na snieg ...i czy chce mu sie siusiu czy nie to musi ....i czy tego tez mu zabraniam ?nie !!! aniech sika gdzie chce i jak chce ...nawet ma zarezerwowana juz jedna lazienke dla siebie w domu jak skonczymy gorna jedna bedzie dla bab (ja i coreczka ) druga dla facetow (maz i ewentualny syn)...

Ja bym się na to nie zgodziała :o

Np. do łóżka :lol: