Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy to znaczy że ja jakaś głupia jestem :roll: :roll: :roll: :roll:

Absolutnie nie, ale mogłabyś przestac piec chleb na niedziele, fanaberie jakieś !!! Za dobrze ma !!!

Ja mojemu nie pieke chleba ! I też jest zadowolony.

A wieczorem jak jestem w domu, to zawsze słyszę jak bedziesz miała czas to możesz mi zrobic kolacje ... i ja robie ! Z ochotą.

Bo jak on nie pije i nie pali i sam se śniadania robi i sam se obiad odgrzewa to ja chociaz te kolację ....

Ale chleba na niedzielę nie pieke ! O nie !

Jak to jest, że moja żona od 3 dni nie może zapamiętać, że co dzień proszę ją aby kupiła mi serek smakowy w kiosku (ja nie wychodzę jeszcze po chorobie), a doskonale pamięta co moja siostra powiedziała jej 26 lat temu.

Za cholerę tego nie rozumiem.

Bo ma świetną pamięć, ale ją oszczędza :D

Chłopaki, ja jeszcze przed wypłatą ... tulę Was wszystkich :D :D

Równouprawnienie jest, co nie ? :D

Szowinista ... damski ... !!! A co, jeśli niewiasty też czują się uciemiężone, na przykłąd :-? Po ki gwizdek zakłądac drugie stowarzyszenie o tym samym profilu???? Koedukacyjne może być, no nie????

Moja oprócz tego wyznaje swój kodeks. Brzmi mniej więcej tak:

...

w związku z powyższym , proponuję swoja kandydaturę do zarządu

:D :D :D

... o ja pierdykam ... jak to przeczytałem, ... no to Panie, niczym mróweczka malutka żem, przy cierpieniu Twem

... no normalnie abdykuję, ... zrzekam się funkcji 'Tymczasowego Prezia' na rzecz BOBICZKA

... (do powszechnych wyborów "off course")

Zagadka na dziś: jak to się dzieje, że wrzucamy brudną bieliznę do pralki lub kosza a potem ona leży równiótko ułożona w naszej szafie? :wink:

Mojemu staremu zadałam to pytanie kilka lat temu - zrobił zdziwioną minę, zastanowił się głośno "Harry Potter??..."

Ale nigdy nie potrafiłam mu wyjaśnić tajemnicy zaginionych w pralce skarpetek, nigdy. Naukowcy amerykańscy twierdzą że 14 procent wszystkich skarpet ginie w niewyjaśnionych okolicznościach... czarne dziury??? zmarszczenia czasoprzestrzeni??? (cokolwiek to oznacza)

Równouprawnienie jest, co nie ? :D

Koedukacyjne może być, no nie????

Jak najbardziej !!!! Popieram propozycje !!!!

Po co tak głosno narzekali na nas, tera mają za swoje, bedziemy swoje 3 grosze wtrącać. I marudzić.

Musze se cos przypomniec, żeby była równowaga !

Mój za głosno wrzeszczy do telefonu !

I nie słyszy jak mówie daj

Ale słyszy jak mówie masz

.... dziwne, nie ?

I nigdy nie odpuszcza w telewizorze żadnego meczu tenisowego ani piłki nożnej !

I wtedy ide do pokoju mlodego (do telewizora), a tam słysze idź se do dużego, to mój pokój i chce miec świety spokój !

I wtedy ide do kuchni, biere laptop i se gadam .... z Wami.

I to jest to !

A kobiety przyjmujecie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

...

wracają do domu na 2 etat - bezpłatny

...

... chyba przyjmujemy :roll: jako "honorowe orędowniczki"

... choć nikt jeszcze się nie wypowiedział w tej kwesti:

... jak myślicie, ... czy "honorowe orędowniczki" uczynią nasze jarzmo lżejszem ?
... może Nowy Tymczasowy Prezio odpowie

... z tym bezpłatnym etatem to ci różnie ... wydaje mnie się, że: miesięcznie abonament płacim + 'napiwki' na szmatki, kosmetyczki różne różniste, torebki, buciki i inne takie

BK napisała:

Ale nigdy nie potrafiłam mu wyjaśnić tajemnicy zaginionych w pralce skarpetek, nigdy. Naukowcy amerykańscy twierdzą że 14 procent wszystkich skarpet ginie w niewyjaśnionych okolicznościach... czarne dziury??? zmarszczenia czasoprzestrzeni??? (cokolwiek to oznacza)

Zapisuję do klubu mojego ukochanego. Skarpetki na których mu bardzo zależy zszywa razem przed wrzuceniem do kosza !!! Poza tym ma dużo innych zalet a co sam napisze w tym wątku?

o ja przed chwilą usłyszałam, ze źle znowu postawiłam odkurzacz w schowku.........cytuję " bo wybuloną rurą ma by do ściany..." :o :o :o , a mnie obojętne czy stoi płaską czy wybuloną.............

ale po głębszym zastanowieniu może to ma jakiś ukryty sens.....????????