galka 11.02.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 deski do tartaku!!! wtedy nikt ich nie........ (Bosz ) ....... posiusia Mam wrażenie,że ostatnie panów pomysły są nieco ekscentryczne-a po polsku; Was już kompletnie pogięło ALE jeśli pomysł z deskami obejmuje również deski do prasowania to nie wiem jak inne ale ja przyklasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 11.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kurna, kumpel swoją ciemiężycielkę nauczył grać w pokera i wczoraj odegrał 100 złotych z własnej pensji, co ją wczesniej musiał oddać!!!! eee tam moj maz tak mnie podszedł ze z własnej firmy wszystkie dochody oddawałam a on kupował materiały płacil podatki zus itd ...on wtedy nie pracował (nie miał pracy)..ja zarabiam..on kasuje ....pewnego dnia siedział ze mna w pracy kolezanki maz -czekał az ona zamknie swoj gabinet ...i widzial jak sie rozliczam ..kase zostawilam na biurku...wiec on tak chwile zerka to na mnie to na kase i mowi ...ewuniu ty schowaj sobie te pieniazki ..a ja na to zwyczajnie spontanicznie...nie cos ty nie ma sensu zaraz przyjdzie (R-maz)...i zabierze sobie...on ..jak to sobie zabierze (akurat weszla moja kolezanka a jego zona)...no zabierze bo wiesz u nas R trzyma kase ....kolega nie wierzy i pyta dalej....jak to ..ty zarabiasz a jemu wszystko oddajesz?...ja speszona mowie no tak.... ..mysli mysli i zwraca sie do swojej zony....Basiu widzisz..powinnas brac przyklad z kolezanki ...hahahahhaha.... I co, wzięła przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 11.02.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 to bardzo pouczające ale skoro już skończyłaś swoje moralitety to możemy wrócić do narzekań co do ciemiężenia? Ja mam ponoć imperatyw na narzekanie. Tak mi koleżanka z wątku zarzuciła. I bardzo dobrze. I będę narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 12.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ewa , nauczyłaś się cytować.... gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 12.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.02.2009 03:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ... Mam wrażenie,że ostatnie panów pomysły są nieco ekscentryczne-a po polsku; Was już kompletnie pogięło ... ... no kompletnie to może jeszcze nie ... pomimo ucisku wielkiego i ciemiężenia bezustannego ... ALE jeśli pomysł z deskami obejmuje również deski do prasowania to nie wiem jak inne ale ja przyklasnę ... pogięcie, pogięciem, ale ... korzyści szuka a może nawet myśli nad wyposażeniem ciemiężonego, ... w gacie ortalionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.02.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Gacie ortalionowe...... nie trzeba prasować..... a w sprzyjających okolicznościach odparzy sobie to i owo i macie jak znalazł następnego ciemiężonego. Chefie wymyśliłes pierwszorzędny patent na zwiększenie Waszych szeregów :lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 kazdy ..w niedługim czasie niepewnie bedzie spoglądał na bieliznem we własnej szufladzie czy aby nie szeleści..echh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.02.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ponieważ dzisiaj DZIEŃ TYNKARZA , a ja nie w sosie , to se powklejam to i owo . http://www33.patrz.pl/u/f/13/75/82/137582.jpg hmm a może .. http://images43.fotosik.pl/57/ecc5cc3663baa762.jpeg na koniec "Antywalentynka" walę tynki dziś na ścianie ale będzie zamieszanie walentynki jak cudownie niech mi kurwa ktoś odpowie o co biega o co chodzi a szczególnie ludzie młodzi czemu święto komercyjne jest tak bardzo atrakcyjne me pytanie skierowane do tych co mają nasrane i raz w roku ich jarają piękne kartki które dają bliskim im osobom właśnie licząc że miłość nie zgaśnie więc w te słowa do was gadam i co myślę opowiadam... jak ja lubię walentynki i te kurwa słodkie minki ładne kwiatki i uśmiechy na ulicach brzydkie dechy brzydkie panie i panowie zaraz kurwa coś wam powiem bo mnie śmieszy niesłychanie wasze głupie świętowanie jeden dzień jest w roku taki dla mnie kurwa jest nijaki ale dla was wy debile dniem by spędzić miłe chwile cały rok robicie nic w walentynki wielki pic jak ja lubię walentynki dużo pudru dużo szminki ładne mini i bluzeczki koronkowe te majteczki te uśmiechy niby szczere i radosne kurwa trele trele piosnki trele słowa już mnie boli biedna głowa i po chuja czekoladki fiołki, róże, bratki sratki i kolacje te przy świecach ej i co to za podnieta że komercja bije w twarz dla mnie gówno oraz fałsz jeden raz do roku taki że jarają się dzieciaki młode panny małolatki dają młodym chłopcom datki młodzi chłopcy uhahani idą kurwa doń z kwiatkami czułe słówka czułe łkanie i pod oknem ich śpiewanie och jak kurwa czas im płynie w walentynki i przy winie świece muza napierdala z radia krzyczą la la la la i tak lecą im godziny i ustają słodkie miny kwiatki więdną, stan opada kończy się już czekolada i nastaje dzionek nowy już nie taki kolorowy i zaczyna się szarówka zwykła szara kurwa dniówka i dopiero gdzieś za roczek znowu mile się zaskoczą kupią kwiatki kupią wszystko i wybiorą się na disko i pojadą też do kina cały rok chujowa mina tylko w walentynki właśnie uśmiech z twarzy wam nie gaśnie więc pierdolta się smarkacze i tak wam nie wytłumaczę żeby kochać cały czas a nie tylko w roku raz i pamiętać zawsze o tym komercyjne walentynki świętem tylko dla idioty p.s. stop białemu kure...u z nieba http://www.hss.pl/teksty/smieszne/822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Fenix999 - jakby co to masz mój głos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Fenix999 napisał; s. stop białemu kure...u z nieba mam nadzieję,że nie mówisz o bocianach przecież one z Walentynkami mocno związane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Fenix999 napisał; s. stop białemu kure...u z nieba mam nadzieję,że nie mówisz o bocianach przecież one z Walentynkami mocno związane.... ... pewnie miał na myśli mewy Fenix ... wierszyk przedni ... cała prawda i tylko prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2009 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ... kurde ... ale po tych 'walentynach' ucichło ... stłamsiły Was do szczętu ... a może przekupiły, ciemiężycielki przebiegłe ... mnie moja próbowała (prawie jej się udało) ... mientki chyba coraz bardziej się robię ... patrzcie czym http://www.chefpaul.net/images/DSC05552s.jpg ... misiakiem ... futerko wprawdzie ma milusie, ... jak nie przymierzając ... , ... ustawiłem futrzaka w biurowym ... sam co prawda się uciemiężyłem bardziej niż zwykle kolacyjka afrodyzjakowa: krem z selera i robale z kaparami na dzikim ryżu, ... http://www.chefpaul.net/food/walenty1s.jpg ... kwiatki, sratki ... na tulidupy sie wykosztowałem http://www.chefpaul.net/images/DSC05547ss.jpg ... a Ona mnie misiakiem ... dobrze, że pierze i prasuje z dziką rozkoszą ... więc mnie gaci ortalionowych (i foliowych woreczków na nogi) nie kupi w uciemiężeniu pozdróweczka przesyłam http://www.chefpaul.net/smiles/beer12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ... kurde ... ale po tych 'walentynach' ucichło ... stłamsiły Was do szczętu ... a może przekupiły, ciemiężycielki przebiegłe .. trauma, kurde trauma :/ ale chociaż dostałem zestaw pędzli nic tak nie cieszy faceta jak żarcie, sex i narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ... kurde ... ale po tych 'walentynach' ucichło ... stłamsiły Was do szczętu ... a może przekupiły, ciemiężycielki przebiegłe Oj stłamsiły, stłamsiły i to jeszcze jak! Mnie wypędzono (samego!!!) do szwagra bym reprezentował rodzinę na imprezie z okazji zbliżającego się końca karnawału. A tam musiałem pić za dwoje!!! Ledwom do domu wrócił przed północą. A zimno było i snieg sypał. I samego wypędziła na taką pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Retro, Ty mosz luzy, mnie by samego nie puściła do szwagra a jak idzie ze mną to przed drugim sznapsem godo, że chyba mi już styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Retro, Ty mosz luzy, mnie by samego nie puściła do szwagra a jak idzie ze mną to przed drugim sznapsem godo, że chyba mi już styknie moja już tak nie mówi, bo wtedy zawsze się jej pytałem z troską, czy wezwac pogotowie, bo chyba się zawiesiła... i trza ją... zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts