Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

Ja swojej tylko "muszę" samochód jak jedziemy do teściów zaparkować przodem, bo tyłem nie jeździ (notabene, kto jej dał prawo jazdy) :o :roll: :D :p :wink: i możemy z teściem "wyżalić" się na baby (doświadczony - 2 córki + teściowa ) Przy porzeczkowym winku domowej roboty :p :lol: Teścia też można przyjąć do klubu, bo swoje przeżył .... ponad 40 lat z teściową :roll: :o 8) :wink: ,świętym za życia zostanie..... :wink: jak już nie jest?!!!

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

..JA TO CIEMIEZONA PRZEZ meza jestem.....zle układasz zmywarke ...nie wchodz do kuchni jak ja gotuje...co chcesz ze sklepu?-i tak kupuje co sam uwaza...z zacieciem maniaka uklada dywaniki w wc ..ktore ja wyrzucam...itditd

Ewunia, ... Ty chyba pokoje pomyliłaś ... tu jest pokoik dla Ciemiężonych Mężów, (oraz osób wspomagających nas w uciśnieniu, co by nam lżej trochę było) nie dla "ciemiężonych przez mężów" :roll: :wink:

... wef piątek jadę na zaślubiny ... postanowiliśmy z ciemiężycielką, że rzucim monetę kto pojedzie z powrotem ... szukam tera jakiejś monety z dwoma rewersami :oops: :wink:

może zadaj pytanie

ja to ja, ty to ty. Kto kieruje ja czy ty?

albo bądź na bani od czwartku :) purtelam znasz?

... z pytaniem dobre :) ... ale istnieje prawdopodobieństwo, że się połapie :roll: i wtedy ... dupa blada :roll:

... muszę mieć pewność (a w czwartek, po południu i wieczorem pracuję niestety) :( ... chyba zostaje mnie fałszywa moneta :oops: ... zobaczę jeszcze dziś w sklepie z gadżetami czarodziejskimi :oops:

... flaszki się tłucze przed domem panny młodej, ... a oni razem mieszkają :lol: ... pozatem to Bułgarka, więc naszych zwyczajów nie zna :( :wink: ... jeszcze z tego strachu i hałasu mogła by jakiegoś skurczu dostać w nieodpowiedniej chwili i ... koleś ugotowany jak nie przymierzając syjamski bliźniak http://www.chefpaul.net/smiles/funny21.gif

pozdróweńka

..JA TO CIEMIEZONA PRZEZ meza jestem.....zle układasz zmywarke ...nie wchodz do kuchni jak ja gotuje...co chcesz ze sklepu?-i tak kupuje co sam uwaza...z zacieciem maniaka uklada dywaniki w wc ..ktore ja wyrzucam...itditd

Ewunia, ... Ty chyba pokoje pomyliłaś ... tu jest pokoik dla Ciemiężonych Mężów, (oraz osób wspomagających nas w uciśnieniu, co by nam lżej trochę było) nie dla "ciemiężonych przez mężów" :roll: :wink:

już zwracałem na to uwagę - bez efektu (jak widać) :roll:

już zwracałem na to uwagę - bez efektu (jak widać) :roll:

... chyba, że zechce NAS wspomagać i pocieszać w uciemiężeniu NASZEM, ... tak jak:

Mój stary wychodzi kiedy chce, przychodzi kiedy chce, spotyka się z kim chce, kupuje sobie co chce itd.

...

... na ten przykład :wink:

LAKK !! ja też przypominam, ale one chyba nie umieją czytać ......

A co ma teściowa powiedzieć biedna.....

Już za zycia na niebo zasłużyła :lol:

baby powinny mieć "dożywotni" zakaz wypowiadania się w tym wątku i moderator powinien automatycznie je banować!!! :p :lol: 8) :D :wink:

liczę na CIEBIE PONURY :D :p :wink:

:evil: :o

... flaszki się tłucze przed domem panny młodej, ... a oni razem mieszkają :lol: ... pozatem to Bułgarka, więc naszych zwyczajów nie zna :( :wink: ... jeszcze z tego strachu i hałasu mogła by jakiegoś skurczu dostać w nieodpowiedniej chwili i ... koleś ugotowany jak nie przymierzając syjamski bliźniak http://www.chefpaul.net/smiles/funny21.gif

pozdróweńka

co z tego, że Bułgarka - trzeba polonizować i uczyć tradycji ;)