Piotrek1 17.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja swojej tylko "muszę" samochód jak jedziemy do teściów zaparkować przodem, bo tyłem nie jeździ (notabene, kto jej dał prawo jazdy) i możemy z teściem "wyżalić" się na baby (doświadczony - 2 córki + teściowa ) Przy porzeczkowym winku domowej roboty Teścia też można przyjąć do klubu, bo swoje przeżył .... ponad 40 lat z teściową ,świętym za życia zostanie..... jak już nie jest?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ... ... Teścia też można przyjąć do klubu, bo swoje przeżył .... ponad 40 lat z teściową ... ... za tyle lat bycia ciemiężonym, wstęp oczywisty i wolny ... należy mu się jak psu zupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.02.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A co ma teściowa powiedzieć biedna..... Już za zycia na niebo zasłużyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 17.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A co ma teściowa powiedzieć biedna..... teściowe nie są biedne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A co ma teściowa powiedzieć biedna..... Już za zycia na niebo zasłużyła baby powinny mieć "dożywotni" zakaz wypowiadania się w tym wątku i moderator powinien automatycznie je banować!!! liczę na CIEBIE PONURY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ponury nie jest taki.... A kto będzie fikał to się w stołeczno-królewskim spotkamy...... A przez Łask też przejeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Mój stary wychodzi kiedy chce, przychodzi kiedy chce, spotyka się z kim chce, kupuje sobie co chce itd. Ja podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 17.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A przez Łask też przejeżdżam http://img26.imageshack.us/img26/272/affraid1gv6.gif http://img26.imageshack.us/img26/8075/butcherdf1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ponury nie jest taki.... A kto będzie fikał to się w stołeczno-królewskim spotkamy...... A przez Łask też przejeżdżam gdzie ... na Rynku czy na Plantach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 18.02.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ..JA TO CIEMIEZONA PRZEZ meza jestem.....zle układasz zmywarke ...nie wchodz do kuchni jak ja gotuje...co chcesz ze sklepu?-i tak kupuje co sam uwaza...z zacieciem maniaka uklada dywaniki w wc ..ktore ja wyrzucam...itditd Ewunia, ... Ty chyba pokoje pomyliłaś ... tu jest pokoik dla Ciemiężonych Mężów, (oraz osób wspomagających nas w uciśnieniu, co by nam lżej trochę było) nie dla "ciemiężonych przez mężów" ... wef piątek jadę na zaślubiny ... postanowiliśmy z ciemiężycielką, że rzucim monetę kto pojedzie z powrotem ... szukam tera jakiejś monety z dwoma rewersami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 18.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 może zadaj pytanie ja to ja, ty to ty. Kto kieruje ja czy ty? albo bądź na bani od czwartku purtelam znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 może zadaj pytanie ja to ja, ty to ty. Kto kieruje ja czy ty? albo bądź na bani od czwartku purtelam znasz? ... z pytaniem dobre ... ale istnieje prawdopodobieństwo, że się połapie i wtedy ... dupa blada ... muszę mieć pewność (a w czwartek, po południu i wieczorem pracuję niestety) ... chyba zostaje mnie fałszywa moneta ... zobaczę jeszcze dziś w sklepie z gadżetami czarodziejskimi ... flaszki się tłucze przed domem panny młodej, ... a oni razem mieszkają ... pozatem to Bułgarka, więc naszych zwyczajów nie zna ... jeszcze z tego strachu i hałasu mogła by jakiegoś skurczu dostać w nieodpowiedniej chwili i ... koleś ugotowany jak nie przymierzając syjamski bliźniak http://www.chefpaul.net/smiles/funny21.gif pozdróweńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ..JA TO CIEMIEZONA PRZEZ meza jestem.....zle układasz zmywarke ...nie wchodz do kuchni jak ja gotuje...co chcesz ze sklepu?-i tak kupuje co sam uwaza...z zacieciem maniaka uklada dywaniki w wc ..ktore ja wyrzucam...itditd Ewunia, ... Ty chyba pokoje pomyliłaś ... tu jest pokoik dla Ciemiężonych Mężów, (oraz osób wspomagających nas w uciśnieniu, co by nam lżej trochę było) nie dla "ciemiężonych przez mężów" już zwracałem na to uwagę - bez efektu (jak widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 18.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ..JA TO CIEMIEZONA PRZEZ meza jestem.....zle układasz zmywarke ...nie wchodz do kuchni jak ja gotuje...co chcesz ze sklepu?-i tak kupuje co sam uwaza...z zacieciem maniaka uklada dywaniki w wc ..ktore ja wyrzucam...itditd Ewunia, ... Ty chyba pokoje pomyliłaś ... tu jest pokoik dla Ciemiężonych Mężów, (oraz osób wspomagających nas w uciśnieniu, co by nam lżej trochę było) nie dla "ciemiężonych przez mężów" już zwracałem na to uwagę - bez efektu (jak widać) ... chyba, że zechce NAS wspomagać i pocieszać w uciemiężeniu NASZEM, ... tak jak: Mój stary wychodzi kiedy chce, przychodzi kiedy chce, spotyka się z kim chce, kupuje sobie co chce itd. ... ... na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 LAKK !! ja też przypominam, ale one chyba nie umieją czytać ...... A co ma teściowa powiedzieć biedna..... Już za zycia na niebo zasłużyła baby powinny mieć "dożywotni" zakaz wypowiadania się w tym wątku i moderator powinien automatycznie je banować!!! liczę na CIEBIE PONURY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 18.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ... flaszki się tłucze przed domem panny młodej, ... a oni razem mieszkają ... pozatem to Bułgarka, więc naszych zwyczajów nie zna ... jeszcze z tego strachu i hałasu mogła by jakiegoś skurczu dostać w nieodpowiedniej chwili i ... koleś ugotowany jak nie przymierzając syjamski bliźniak http://www.chefpaul.net/smiles/funny21.gif pozdróweńka co z tego, że Bułgarka - trzeba polonizować i uczyć tradycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 18.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wiec ja moge pisac rozumiem...bo zadna "baba "nie jestem....raczej kobieta jaki jest koń...znaczy się Ewuniamii każdy widzi (przeczyta) PONURY nie spij bądź czujny bo w desperacji to EDZIĘ trza będzie prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts