frosch 20.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze sama zerwalam stare tapety , pomalowalam sufity ,wyczyscilam sciany ,smaruje je klejem , podaje niezbedne narzedzia i napoje (jedno piwo nawet wczoraj otrzymal , mimo zaleconej diety ) ubrana w wyjatkowo kusa sukienke wszystko po to , zeby nie odczul wyrzadzanej krzywdy proszę zdjęcia z tego remontu robione przez B. oczywiście jedne zdazyl pstryknac przesla wom na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 doffej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jutro córka wraca z nart. Dziś będę ciemiężyć męża, bo od jutra koniec laby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jutro córka wraca z nart. Dziś będę ciemiężyć męża, bo od jutra koniec laby. a mógłby chłopisko żyć... dobry był człowiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jutro córka wraca z nart. Dziś będę ciemiężyć męża, bo od jutra koniec laby. a mógłby chłopisko żyć... dobry był człowiek... Retro, nie przesadzaj <a href=http://img294.imageshack.us/img294/7840/dominava6.jpg' alt='dominava6.jpg'> http://img294.imageshack.us/img294/dominava6.jpg/1/w221.png[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jutro córka wraca z nart. Dziś będę ciemiężyć męża, bo od jutra koniec laby. a mógłby chłopisko żyć... dobry był człowiek... Retro, nie przesadzaj <a href=http://img294.imageshack.us/img294/7840/dominava6.jpg' alt='dominava6.jpg'> http://img294.imageshack.us/img294/dominava6.jpg/1/w221.png[/img] to Ty nie przesadzaj, niech chłopisko żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.02.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... "wogle", to niech wszystkie chłopiska żyją, ... ja ledwo zipię ... wczoraj były jeszcze poprawiny ... trening czyni miszcza ... w rzucie ćwierćdolarówką wygrałem ... zapomniałem jednak trenować przed balangą, podnoszenie ciężarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... "wogle", to niech wszystkie chłopiska żyją, ... ja ledwo zipię ... wczoraj były jeszcze poprawiny ... trening czyni miszcza ... w rzucie ćwierćdolarówką wygrałem ... zapomniałem jednak trenować przed balangą, podnoszenie ciężarów i chwała Panu, że żyjesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Medluje że żyję ...ale co to za życie skoro nie stawiają...ale ... dziś nie muszą pora trzeźwieć... i znów poddać się ciemiężeniu Frosiu - czekam na fotki na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 22.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 W sumie, to nie temat dla mie, bo jestem babeczka, ale tak strasznie się cieszę, że mój mąż nie jest jedynym uciskanym Panem na świecie!!! Jak miło, że jest Was tak wielu i może pozwolę mojego Mężusiowi sie też tu zapisac-jak tylko wymasuje mi stopy:) ps. do Panów: Wy się Żonek słuchajcie, bo One zawsze rację mają nawet jak nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 tia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.02.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ... Jak miło, że jest Was tak wielu i może pozwolę mojego Mężusiowi sie też tu zapisac ... ... ... Jak miło ... http://www.chefpaul.net/smiles/boast.gif ... może pozwolę ... http://www.chefpaul.net/smiles/prankster2.gif http://www.chefpaul.net/smiles/nocomm12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 22.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Naprawdę nie wiem o co Wam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i znowu się czepiają Przecież pisze, że może pozwoli, to znaczy, że jest dobra, bo gdyby zła kobieta to była, to o żadnym pozwoleniu nie byłoby mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a tak w ogóle to tu jest impreza klubowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 muzyczka jakas będzie ? A dobre winko ? A placki ziemniaczane po wegiersku mozna będzie zamówic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 piwo gorzałka fryty i golono zadnych winek i innych bzdur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a tak w ogóle to tu jest impreza klubowa. No tak, ale mój uciemiężony nie może w niej uczestniczyć, bo mu nie pozwalam To jestem w zastępstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mój małż tu nie zagląda.. I dobrze -jeszcze by sobie uświadomił jaki to on ucemiężony.. A tak-nie wie i żyje spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 22.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i znowu się czepiają Przecież pisze, że może pozwoli, to znaczy, że jest dobra, bo gdyby zła kobieta to była, to o żadnym pozwoleniu nie byłoby mowy wreszcie ktos mnie rozumie! właśnie! jestem dobra kobieta i wszystko, co robię, robię z miłości. Niech chłopak gotuje-bo dobrze Mu zrobi ta umiejętność(będzie bardziej zaradny), poodkurza-bo to prawie jak silownia, wstawi pranie-wreszcie nauczy się rozróżniać kolory, zetrze kurze-bo trzeba walczyć z alergią. Na dziś jeszcze Mu zostało szorowanie schodów(wieczorka gimnastyka-w imię Jego zdrowia), potem w nagrodę pozwolę Mu pooglądać "Plebanię", wykorzystam ekhmm i spać, bo jutro trzeba wstać do pracy-ktoś musi zarobić na biżuterię arjuny. Panowie,mój Mąż chcialby naprwdę wbić sie na tę imprezę klubową, ale nie ma piwa, bo wszystkie wypiłam.(w ten sposób chronię mojego Chłopca przed alkoholizmem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts