cieszynianka 22.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i znowu się czepiają Przecież pisze, że może pozwoli, to znaczy, że jest dobra, bo gdyby zła kobieta to była, to o żadnym pozwoleniu nie byłoby mowy wreszcie ktos mnie rozumie! właśnie! jestem dobra kobieta i wszystko, co robię, robię z miłości. Niech chłopak gotuje-bo dobrze Mu zrobi ta umiejętność(będzie bardziej zaradny), poodkurza-bo to prawie jak silownia, wstawi pranie-wreszcie nauczy się rozróżniać kolory, zetrze kurze-bo trzeba walczyć z alergią. Na dziś jeszcze Mu zostało szorowanie schodów(wieczorka gimnastyka-w imię Jego zdrowia), potem w nagrodę pozwolę Mu pooglądać "Plebanię", wykorzystam ekhmm i spać, bo jutro trzeba wstać do pracy-ktoś musi zarobić na biżuterię arjuny. Panowie,mój Mąż chcialby naprwdę wbić sie na tę imprezę klubową, ale nie ma piwa, bo wszystkie wypiłam.(w ten sposób chronię mojego Chłopca przed alkoholizmem) No proszę, jeszcze się dla niego tak poświęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 mój Mąż chcialby naprwdę wbić sie na tę imprezę klubową, ale nie ma piwa, bo wszystkie wypiłam.(w ten sposób chronię mojego Chłopca przed alkoholizmem) a feee !!! ja to przynajmniej pół mojemu zostawiam. Jak możesz tak żłopać ? Opamientaj sie kobito ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 baby powinny mieć "dożywotni" zakaz wypowiadania się w tym wątku i moderator powinien automatycznie je banować!!! liczę na CIEBIE PONURY OK http://bi.gazeta.pl/im/7/6222/z6222657X.jpg http://www.reklamania.pl/reklamania/1,86558,6222546,Chlop_potega_jest_i_basta_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A gdzie Konwencja o Prawach Człowieka Chyba będzie trzeba gdzieś zgłosić takie traktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ... Panowie,mój Mąż chcialby naprwdę wbić sie na tę imprezę klubową, ale nie ma piwa, bo wszystkie wypiłam.(w ten sposób chronię mojego Chłopca przed alkoholizmem) ... hmmm ... ... pewnie lepiej się będzie czuł "u prawdziwków" ... tutaj sami mientcy Witaj Ponury Dzięki, że przybyłeś z odsieczą ... chyba sobie sprawię cwyterek Drummond'a ... dobra stara wełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A gdzie Konwencja o Prawach Człowieka Chyba będzie trzeba gdzieś zgłosić takie traktowanie Tu się żadnych praw człowieka nie narusza. Nie wierzysz to na ulicy zawołaj: CZŁOWIEKU! żadna kobita się nie obejrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tu się żadnych praw człowieka nie narusza. Nie wierzysz to na ulicy zawołaj: CZŁOWIEKU! żadna kobita się nie obejrzy. dobre /muszę sprawdzić / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 23.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 działa - sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 23.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 witam Panów-zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tu się żadnych praw człowieka nie narusza. Nie wierzysz to na ulicy zawołaj: CZŁOWIEKU! żadna kobita się nie obejrzy. dobre /muszę sprawdzić / prawda kobieta nie człowiek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tu się żadnych praw człowieka nie narusza. Nie wierzysz to na ulicy zawołaj: CZŁOWIEKU! żadna kobita się nie obejrzy. dobre /muszę sprawdzić / prawda kobieta nie człowiek, ... słusznie prawicie dobry CZŁOWIEKU ... kobieta to kobieta ... wiela nie rozumi, ... sikać tylko na siedzaco umi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 23.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pojęcie człowieczeństwa obejmuje jednak kobiety, ale tylko dlatego, że mężczyzni je obejmują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ziomal..złote usta 2009... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 23.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pojęcie człowieczeństwa obejmuje jednak kobiety, ale tylko dlatego, że mężczyzni je obejmują! tylko czemu tak rzadko...? czy to dlatego, że mają często większe jajniki niż mężczyźni jądra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pojęcie człowieczeństwa obejmuje jednak kobiety, ale tylko dlatego, że mężczyzni je obejmują! tylko czemu tak rzadko...? czy to dlatego, że mają często większe jajniki niż mężczyźni jądra? ... mówisz na jakimś przykładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdzi 23.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Co za seksistowskie forum.Podoba mi się.Tym bardziej, że zawsze wolałam męskie grono i efekt jest taki że jedyną moją koleżanką jest moja macocha,bo z bratową jestem obecnie w "chłodnych"stosunkach.Ale grono kolegów mam liczne.I nie żebym się nad sobą użalała ,bynajmniej. PS.Przepraszam że weszłam w męski rewir ,ale musiałam odreagować. Pozdrawiam Uciemiężonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Co za seksistowskie forum o nie nie...my kochamy kobiety...całe forum je kocha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 23.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pojęcie człowieczeństwa obejmuje jednak kobiety, ale tylko dlatego, że mężczyzni je obejmują! tylko czemu tak rzadko...? czy to dlatego, że mają często większe jajniki niż mężczyźni jądra? ... mówisz na jakimś przykładzie no, na przykładzie większości kobiet na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 23.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Rzadko? Jak ja moją kobietę chcę uczłowieczyć , to ona zawsze wymyśli coś co powoduje,że łapki mi opadają -a repertuar wykrętów ma przeogromny. Chyba zostanę filozofem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Rzadko? Jak ja moją kobietę chcę uczłowieczyć , to ona zawsze wymyśli coś co powoduje,że łapki mi opadają -a repertuar wykrętów ma przeogromny. Chyba zostanę filozofem opowiedz swoimi słowami co dokładnie masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts