Pikuś 26.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Eee tam! to są przechwałki- nie ma takich kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 cicho...............ja mam teraz 90 min wyłącznie dla siebie (plus ewentyalna dogrywka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mój ciemiężony też ogląda ,ale właśnie z kolezanką wypiłyśmy mu piwo. jedna malutka butelka została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mój ciemiężony też ogląda ,ale właśnie z kolezanką wypiłyśmy mu piwo. jedna malutka butelka została Mój też ogląda Piwa mu nie wypiłam A chyba powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 26.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 http://www.chefpaul.net/smiles/hehe.gif ... muszę spróbować ... domyślam się czym to może grozić, więc http://www.chefpaul.net/smiles/idea.gif ... założę ortalionowe gacie http://www.chefpaul.net/smiles/maad1.gif z kleksem czy bez? no właśnie panowie - wypadało by bez kleksa ja jestem za stary żeby jeszcze robić w gacie, a wy za młodzi żeby już robić to chyba jest tak samo trudne jak psiknąć z otwartymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 http://www.chefpaul.net/smiles/hehe.gif ... muszę spróbować ... domyślam się czym to może grozić, więc http://www.chefpaul.net/smiles/idea.gif ... założę ortalionowe gacie http://www.chefpaul.net/smiles/maad1.gif z kleksem czy bez? no właśnie panowie - wypadało by bez kleksa ja jestem za stary żeby jeszcze robić w gacie, a wy za młodzi żeby już robić to chyba jest tak samo trudne jak psiknąć z otwartymi oczami Próbowałam, nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 no wlasnie ....malka..jak to nic wysiłku nie kosztuje to co to za wyzwanie..phi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 no wlasnie ....malka..jak to nic wysiłku nie kosztuje to co to za wyzwanie..phi.. no jak nie kosztuje, jak nie kosztuje - 2 piwa po 5 zł , to cała dycha jest i jeszcze trza to do domu przytachać, do lodówki włożyc, otworzyć, podać.....ufffff zmęczyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a kufelek oszroniony podała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a kufelek oszroniony podała?? mój chłop to nie jakaś elyta - on ciągnie z gwinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 tods nie zakrzewiła w nim choć łodrobinkem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 on zakrzewił we mnie - też pijam z butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 on zakrzewił we mnie - też pijam z butelki tak jest najbardziej higienicznie - bez pośrednictwa. nawet na niby czystych naczyniach mogą byc bakterie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 on zakrzewił we mnie - też pijam z butelki tak jest najbardziej higienicznie - bez pośrednictwa. nawet na niby czystych naczyniach mogą byc bakterie... gadałeś z moim ślubnym, przyznaj się, on ma ten sam argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Zastanawiam się nad nowymi sposobami uciemiężania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Właśnie ciemiężę ślubnego, usadziłam przed tv, podałam piwko i przełączyłam na mecz i co ?? pozwalam mu krzyczeć (właśnie padła bramka dla "naszych"). tak ja tą moją biedusie ciemiężę to On sie musi prosić o wrzeszczynie my z młodym sie dowiedzieli .... wariaty, żeby wrzeszczeć skuli gupij bramki PS. Braza, Ty nad siedliskiem myśl, a nie jakby tu ciemiężyć Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jamles, slubny prosić o zgode nie musi (na wrzeszczenie) ale wyłącznie do 21 ale fakt to zabawnie wygląda , jak dorosły facet krzyczy do telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jamles, slubny prosić o zgode nie musi (na wrzeszczenie) ale wyłącznie do 21 ale fakt to zabawnie wygląda , jak dorosły facet krzyczy do telewizora bo łon cały czas se wyobraża, co tam kobita stoi...a wywrzeszczeć sie mus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.02.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 on zakrzewił we mnie - też pijam z butelki tak jest najbardziej higienicznie - bez pośrednictwa. nawet na niby czystych naczyniach mogą byc bakterie... ... w końcu butelki też "szklane som" Zastanawiam się nad nowymi sposobami uciemiężania ... ... Ty się nie odgrażaj ... wystarczy już, że Twoja Koleżanka ... Sołtysa ciemięży nad wyraz, i to ... do wieczora ciemnego i zimnego ps - Zaraza jakaś naszła " czy cóś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jamles, slubny prosić o zgode nie musi (na wrzeszczenie) ale wyłącznie do 21 ale fakt to zabawnie wygląda , jak dorosły facet krzyczy do telewizora przez to Twoje ciemiążenie Lech ...... odpadł bramkę strzelili krótko przed 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts