malka 27.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jamles, slubny prosić o zgode nie musi (na wrzeszczenie) ale wyłącznie do 21 ale fakt to zabawnie wygląda , jak dorosły facet krzyczy do telewizora przez to Twoje ciemiążenie Lech ...... odpadł bramkę strzelili krótko przed 21 jęki zawodu ( i inne dźwieki nie nadające sie na forum) słyszałam 2 razy więc śmię twierdzić,że wynik był 2 :1 dla tych drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jestem za tym,żeby Avatar Malki stał się sztandarem nowego porządku na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jestem za tym,żeby Avatar Malki stał się sztandarem nowego porządku na świecie malowani chłopcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 malowani chłopcy? nie duraku - facet pożerający kobietę poddającą się temu z cielęcym wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 malowani chłopcy? nie duraku - facet pożerający kobietę poddającą się temu z cielęcym wzrokiem to jest daleko idąca nadinterpretacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nie duraku - facet pożerający kobietę poddającą się temu z cielęcym wzrokiem może być chociaż avatar vittorio ma dla mnie hipnotyczny wpływ http://i15.tinypic.com/2r619gp.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 hipnotyczny tak ale tez kojący Malka nie przesadzaj - wiemy że w głębi duszy jestes ciemiężonym facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 hipnotyczny tak ale tez kojący Malka nie przesadzaj - wiemy że w głębi duszy jestes ciemiężonym facetem niczym prorok Jonasz w brzuchu wieloryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 hipnotyczny tak ale tez kojący Malka nie przesadzaj - wiemy że w głębi duszy jestes ciemiężonym facetem ja sobie wypraszam, tylko nie ciemiężonym Twardym trza być, nie miętkim i nie pozwalać sie ciemiężyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Twardym trza być, nie miętkim i nie pozwalać sie ciemiężyć. w moich leciech się mięknie... powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Twardym trza być, nie miętkim i nie pozwalać sie ciemiężyć. w moich leciech się mięknie... powoli... Retro, jak ja będę w Twoim wieku (jeśli w ogóle będę)to juz będę tak miętki (a) w kolanach, ze trawy sie bedę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a tutaj fragment wypowiedzi ciemiężycielki Sołtysa U nas z kubkami jak u Agduś, a nawet bardziej. My z Mężem po 2 (1 do kawy, 1 do herbaty), chłopaki - WYŁĄCZNIE po jednym! I wszelkie próby używania innych tłumiłam też bezlitośnie jedna baba, trzech chłopów i ona........... bezlitośnie nawet się chłopy swobodnie nie mogą napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a tutaj fragment wypowiedzi ciemiężycielki Sołtysa U nas z kubkami jak u Agduś, a nawet bardziej. My z Mężem po 2 (1 do kawy, 1 do herbaty), chłopaki - WYŁĄCZNIE po jednym! I wszelkie próby używania innych tłumiłam też bezlitośnie jedna baba, trzech chłopów i ona........... bezlitośnie nawet się chłopy swobodnie nie mogą napić Bo to właśnie jeden z głównych sposobów uciemiężania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a tutaj fragment wypowiedzi ciemiężycielki Sołtysa U nas z kubkami jak u Agduś, a nawet bardziej. My z Mężem po 2 (1 do kawy, 1 do herbaty), chłopaki - WYŁĄCZNIE po jednym! I wszelkie próby używania innych tłumiłam też bezlitośnie jedna baba, trzech chłopów i ona........... bezlitośnie nawet się chłopy swobodnie nie mogą napić Bo to właśnie jeden z głównych sposobów uciemiężania Trzeba odebrać to co kochają dla takich chwil warto zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i co tak was wyprowadza z równowagi nie zamknięta na noc brama garażowa .................co??????? ciemiężył mnie całe rano ze nie nacisnęłam pilota............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dałaś sie cięmiężyć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z przyjemnością, bo ciemiężenie kobiet, przez ich UKOCHANYCH mężczyzn, to sama rozkosz, najgorsze jest to że w drugą stronę nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z przyjemnością, bo ciemiężenie kobiet, przez ich UKOCHANYCH mężczyzn, to sama rozkosz, najgorsze jest to że w drugą stronę nie działa zmień płeć, jak Ci tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z przyjemnością, bo ciemiężenie kobiet, przez ich UKOCHANYCH mężczyzn, to sama rozkosz, najgorsze jest to że w drugą stronę nie działa zmień płeć, jak Ci tak źle No przecież pisze, że sama rozkosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z przyjemnością, bo ciemiężenie kobiet, przez ich UKOCHANYCH mężczyzn, to sama rozkosz, najgorsze jest to że w drugą stronę nie działa zmień płeć, jak Ci tak źle No przecież pisze, że sama rozkosz Sama rozkosz to bycie ciemięzoną kobietą. Tak to zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts