cieszynianka 27.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z przyjemnością, bo ciemiężenie kobiet, przez ich UKOCHANYCH mężczyzn, to sama rozkosz, najgorsze jest to że w drugą stronę nie działa zmień płeć, jak Ci tak źle No przecież pisze, że sama rozkosz Sama rozkosz to bycie ciemięzoną kobietą. Tak to zrozumiałam Nie przejmuj się, bo jak przyjdzie co do czego, to i tak się pewnie wykręci sianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z przyjemnością, bo ciemiężenie kobiet, przez ich UKOCHANYCH mężczyzn, to sama rozkosz, najgorsze jest to że w drugą stronę nie działa zmień płeć, jak Ci tak źle No przecież pisze, że sama rozkosz Sama rozkosz to bycie ciemięzoną kobietą. Tak to zrozumiałam Nie przejmuj się, bo jak przyjdzie co do czego, to i tak się pewnie wykręci sianem No nie przejmuję się, bo dla "nich" siano czy kobieta to tylko "towar". Biedaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.02.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 eeeeeeee tam, baba na płask jet bardziej wytrzymała niż deska na sztorc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 amalfi, dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mój ciemiężony dziś o 5 rano GŁOŚNO dopingował Adamka Wybaczyłam mu ,bo tez jestem fanką. a tak przy okazji;czy ktoś widział kobietę gadającą do telewizora czy jest możliwe,że kobiety i mężczyżni mieli wspólnego przodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.02.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 http://www.nextbrick.net/images/catwoman_minifig.jpg Jak tam Panowie? Przyznać się, który już siusia na siedząco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 http://www.nextbrick.net/images/catwoman_minifig.jpg Jak tam Panowie? Przyznać się, który już siusia na siedząco? to nie ten wątek Prośba do moderatora aby wkleił ten post do ...klubu ...z Brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.03.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eeeeeeee tam, baba na płask jet bardziej wytrzymała niż deska na sztorc... NO JAMIIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A ja byłem na Derbach w sobotę i tam się zeszło ponad 40 tyś ciemiężonych. Kobiety na derby nie jechały bo miały zakaz. I słusznie. Bo ciemiężeni załatwiali sprawy w swoim własnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A ja byłem na Derbach w sobotę i tam się zeszło ponad 40 tyś ciemiężonych. Melduje że ja byłem dalej ciemiężony , tylko że przez bande kopaczy (bo na miano piłkarzy zasługiwało może ze dwóch). Ciemiężyli mnie widokiem swojej partackiej namiastki futbolu którą uskuteczniali przez blisko dwie godziny . Człowiek wychodzi o 12.oo po 14h z pracy żeby zdążyć . Krótka drzemka 50 minut , obiad , prysznic i pojechali z kolegami . I co dostałem w zamian za swoje poświęcenie ? Nie chce mi się gadać na ten temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dla mnie to jest w ogóle nie zrozumiałe. Żeby dwudziestu dwóch dorosłych facetów za jedna piłką ganiało, no gorzej jak dzieci pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dla mnie to jest w ogóle nie zrozumiałe. Żeby dwudziestu dwóch dorosłych facetów za jedna piłką ganiało, no gorzej jak dzieci pozdrawiam TINEK Tyle forsy zarabiają, nie może se każdy swojej kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dla mnie to jest w ogóle nie zrozumiałe. Żeby dwudziestu dwóch dorosłych facetów za jedna piłką ganiało, no gorzej jak dzieci pozdrawiam TINEK Tyle forsy zarabiają, nie może se każdy swojej kupić ? Nie może. ten czarny pilnuje, żeby zaden do sklepu nie skoczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 04.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 może jak by mieli drugą piłkę by było ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Człowiek wychodzi o 12.oo po 14h z pracy żeby zdążyć . Krótka drzemka 50 minut , obiad , prysznic i pojechali z kolegami . I co dostałem w zamian za swoje poświęcenie ? Nie chce mi się gadać na ten temat.... a to Fenix już wiem na którym łuku od wieży siedziałeś - bo ja to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolony wyszedłem ze stadionu. no i jak gorąco bylo http://foto0.m.onet.pl/_m/248b7ad6c0cf1bb068b05abae45a7220,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/f22a53ce0bff9277e4023f3759bece7b,10,19,0.jpg i dla potwierdzenia że gorąco było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 http://foto0.m.onet.pl/_m/248b7ad6c0cf1bb068b05abae45a7220,6,19,0.jpg zupełnie jak w dawnych czasach. Z jednego domu dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Majka! Może i tak, ale najważniejsze że z męskiego. Bo kobiet nie wpuszczali. A na marginesie - to zastanawiam się dlaczego do tej pory żadna feministyczna organizacja nie podniosła larum z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 04.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Majka! Może i tak, ale najważniejsze że z męskiego. Bo kobiet nie wpuszczali. A na marginesie - to zastanawiam się dlaczego do tej pory żadna feministyczna organizacja nie podniosła larum z tego powodu a wiesz jak trudno do takiej czapki dobrać buty i torebkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a to Fenix już wiem na którym łuku od wieży siedziałeś Nie siedziołech na żodnym łuku , bo mnie stać na bilet za 30 zeta (nie godom tego złośliwie) . Poza tym stonie w ty cizbie to nie dla mnie . A przebieżki szczyli mnie nie interesują , bo jo jeżdza na mecz , a nie po to żeby sie ciulać z ochroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts