retrofood 04.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Do faceta na ulicy podchodzi brudny, skacowany menel i mówi:- Panie, poratuj pan! Zbieram na jedzenie, daj pan trochę grosza!- O nie, pewnie zaraz kupisz flaszkę, nie ma mowy!- Skąd! Ja już od dawna nie piję!- Tak? to pewnie przegrasz w karty!- Panie, ja się brzydzę hazardem.- No to wydasz na dziwki!- Ja? Jestem wierny swojej babie i naprawdę jestem głodny ...Na to facet: - No to jedziemy do mnie, żona zrobi nam kolację. Menel próbuje do końca ściemniać i mówi:- Ale zobacz pan, jak ja wyglądam. Pańska żona mnie nie wpuści, daj pan kilka złotych i już sobie idę.- Jedziesz ze mną, muszę pokazać żonie, co się dzieje z człowiekiem, który nie pije, nie gra w karty i jest wierny swojej babie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a to Fenix już wiem na którym łuku od wieży siedziałeś Nie siedziołech na żodnym łuku , bo mnie stać na bilet za 30 zeta (nie godom tego złośliwie) . Poza tym stonie w ty cizbie to nie dla mnie . A przebieżki szczyli mnie nie interesują , bo jo jeżdza na mecz , a nie po to żeby sie ciulać z ochroną. he,he mój tyż boł za 3 dychy, ale terozki wiym na zicher poczemu niy mosz humoru i Ci cołko impreza spie....lili. A w kondona niebieskiego oblecony żeś boł? PS: ino sie niy gorsz czasym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.03.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A w kondona niebieskiego oblecony żeś boł? PS: ino sie niy gorsz czasym No byłżech . To był akurat dobry pomysł . Przynajmij moim zdaniem . ============================================ Żona wyjeżdza w delegacje. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola. - To nie nasze dziecko- mówi przedszkolanka. Jadą do drugiego . - Nie znamy pana synka- słyszy Jadą do trzeciego, czwartego ... wszędzie to samo , nie znaja dzieciaka . W końcu młody nie wytrzymuje: - Tato zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkolei jedziemy do szkoły, bo się w końcu nawet na WF spóznie. pewnie to jakaś ciemiężycielka wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A może to życie napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A może to życie napisało samo ? to o tem tassssiemiec na pulsacie chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A może to życie napisało samo ? to o tem tassssiemiec na pulsacie chodzi ? Nie mam pojęcia, bo telewizorni nie oglądam (czasem wiadomości i tyle), ale życie czasem niesie takie śmieszne historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 tak tylko wpadłam zobaczyć, czy uciemięzeni już idą spać czy jeszcze nadają <a href=http://img8.imageshack.us/img8/4060/pielucha.jpg' alt='pielucha.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 jo nie slleepujem ale ciemienszony tys nie jezdem,..jeno kibic..to siem chybok ni licem nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 05.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...... Tego nikt się nie spodziewał http://gfx.filmweb.pl/blog/82232/1803.0.jpg ha ha ha ha ha ha (diaboliczny śmiech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.03.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ... / --- / ... ciemieżony nadaje ... pojechała do pracy i zostawiła wytyczne ... w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 hhhee standard jak tak bez wytycznych..chłopa miala zostawić... sie nie da..musi ci zagospodarować czas..ty jej nie możesz roskasyffac w sadnym razie..aby niedomuffień nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.03.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Za całokształt ciemiężenia w przeszłym (i obecnym) roku, ... (na 8 Marca) ... proponuję naszym Ciemiężycielkom nabyć drogą kupna: pęczek goździków i rajstopy ... ... a sobie flaszeczkę czegoś dobrego, aby to ich święto godnie uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 moja ciemięzycielka zamkneła się od rana w salonie, wyrzucając wczesniej z niego mnie i kota.aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 07.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja też dzisiaj gotuję Widzę, że ciemiężycielka jakiś sernik na zimno szykuje, chyba jutro na coś liczy pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 moja ciemięzycielka zamkneła się od rana w salonie, wyrzucając wczesniej z niego mnie i kota. aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie. tutaj już przesadziła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Zgadza się kochanie, marzenia to sposób szatana na zniechęcenie cię do zrobienia obiadu http://img90.imageshack.us/img90/1206/zgadzasiekochaniemarzen.jpghttp://img90.imageshack.us/img90/zgadzasiekochaniemarzen.jpg/1/w461.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie. Niech kot ugotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 retrofood napisał: aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie. a pizzerie strajkują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie. Niech kot ugotuje On jest obrazony i do obiadu śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.03.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie. Niech kot ugotuje On jest obrazony i do obiadu śpi. ... a kot czyj ? ... ciemiężycielki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts