cyma2704 08.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Renia twój przynajmniej przed telewizorem a ja muszę reprezentować swojego bo biedaczek zasnął po 3 kieliszeczkach i nie chce się wypowiadać ani potwierdzić uczestnictwa w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hmmmmm .... dopiero tera do mnie dotarło, że to ja uciemiążona jestem ! Nie ma trzeciego telewizora a wstęp do dwóch pokoi jest niemozliwy. A jak lokator małego pokoju wychodzi to tez mam wstep wzbroniony. Ani tyle mi nie wolno !!! No to co jestem uciemiężona czy nie jestem ? W końcu ile w kuchni można przebywac w oparach ??? I na takim małym metrażu ??? I w dodatku kot chodzi bezkarnie po stole !!! O ......... ! tera sie wywrócił do góry łapami i patrzy do góry nogami na mnie ! I kudły lecą do zupy !!! Fruwają normalnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Renia twój przynajmniej przed telewizorem a ja muszę reprezentować swojego bo biedaczek zasnął po 3 kieliszeczkach i nie chce się wypowiadać ani potwierdzić uczestnictwa w klubie. Aaaaaaaaa..... to ja też po 3 kieliszeczkach jezdem. Gorzkiej żołądkowej. A co ! A mój przed chwilą szedł do kibelka (obok kuchni) i patrzył co ja robię .... a ja w tą klawiature tak ..... A, przypomiało mi się ! Swego czasu tak z pół roku temu codziennie słyszałam nie wal tak w tą klawiaturę !!! Doprowadzalo mnie to do szału, bo przeciez normalnie piszę ! W końcu wywrzeszczałam a własnie, że będe i .... nastał spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja muszę reprezentować swojego bo biedaczek zasnął po 3 kieliszeczkach i nie chce się wypowiadać ani potwierdzić uczestnictwa w klubie. Może on uciemieżony nie jest ??? Jak se tak może po 3 kieliszeczki ..... i spac se może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A jak myślicie, dlaczego ja o tym uciemiężeniu wspomniałam, co??? Krzyż mnie boli od niewygodnego krzesła przy komputerze, nie mam gdzie się położyć, bo jedyne sensowne miejsce zajęte jest przez córcię i sunię (córcia ogląda Harry'ego, a psuka śpi, aż chrapie )!! Ostrą walką opłaconą ciężkimi ranami na ciele i umyśle wywalczyłam sobie prawo do palenia w kuchni, ale pod warunkiem otwarcia okna!!! Przewiewa mnie co i rusz, bo siedzę w przeciągu, inaczej w tej klitce zwanej kuchnią się nie da!!! I tak lepsze to niż wystawanie na balkonie, więc nie pyszczę za głośno!! Mogę się czuć uciemiężona??? No mogę, czy nie????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hmmmmm .... dopiero tera do mnie dotarło, że to ja uciemiążona jestem ! jak jezdeś ciemięzona jak nie jesteś? Masz kota? - masz! I co ci jeszcze trza? Masz zupę - masz. masz lapa topa - masz. Jezdeś wolny człowiek, a nie ciemięzony. Wot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale Renia nie ma trzeciego telewizora!!! A ja nie mam laptopa!!! Renia nie ma psa, a ja nie mam kota!!! Jesteśmy uciemiężone!!!! Wot!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 08.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hmmmmm .... dopiero tera do mnie dotarło, że to ja uciemiążona jestem ! Nie ma trzeciego telewizora a wstęp do dwóch pokoi jest niemozliwy. A jak lokator małego pokoju wychodzi to tez mam wstep wzbroniony. Ani tyle mi nie wolno !!! No to co jestem uciemiężona czy nie jestem ? W końcu ile w kuchni można przebywac w oparach ??? I na takim małym metrażu ??? I w dodatku kot chodzi bezkarnie po stole !!! O ......... ! tera sie wywrócił do góry łapami i patrzy do góry nogami na mnie ! I kudły lecą do zupy !!! Fruwają normalnie !!! Ja i uciemiężona i feministka bo jak się ma trzech facetów w domu to jak inaczej. Jutro może zapiszę do klubu pozostałych dwóch dla równowagi bo coś za dużo tu dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... siedze w kuchni i gotuje zupe na jutro, coby se odgrzali kolo poludnia .... ... jak się zupę gotuje, to nie trza przy niej siedzieć ... czaruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 1. Masz kota? - masz! 2. Masz zupę - masz. 3. masz lapa topa - masz. 4. Jezdeś wolny człowiek, a nie ciemięzony. Wot! 5. I co ci jeszcze trza? 1. Mam, bom se sama kupiła. 2. Mam, bom se sama ugotowała. 3. Mam, bom se z pracy przyniesła. 4. Naprawdę ? A te zajęte pokoje i .... brak wstepu ? Do telewizora - brak dostepu ? 5. Cosik mi jeszcze brakuje .... sama nie wiem co .... musze cos wymyslić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 08.01.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale Renia nie ma trzeciego telewizora!!! A ja nie mam laptopa!!! Renia nie ma psa, a ja nie mam kota!!! Jesteśmy uciemiężone!!!! Wot!!!! Ja to nawet mam gorszy samochód od ukochanego, a o kocie lub innym przyjacielu nie marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... siedze w kuchni i gotuje zupe na jutro, coby se odgrzali kolo poludnia .... ... jak się zupę gotuje, to nie trza przy niej siedzieć ... czaruś A Ty cos wczesniej o opuchnietych kostkach u nóg pisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... siedze w kuchni i gotuje zupe na jutro, coby se odgrzali kolo poludnia .... ... jak się zupę gotuje, to nie trza przy niej siedzieć ... czaruś A Ty cos wczesniej o opuchnietych kostkach u nóg pisałeś ... jasne, ale ... przeca w zupie ich nie trzymałem ... a opuchlizna od tego schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja to nawet mam gorszy samochód od ukochanego, a o kocie lub innym przyjacielu nie marzę A ja to nawet samochodu nie mam. Aaaaaaaa ..... mam ! Mój mi kiedys (dawno temu) powiedział, że mi nie da samochodu, bo jak ja jade to myslę o tym co ugotowac na obiad a nie o tym co sie na ulicy dzieje . I ja zapomniała jak sie jeździ, nie kumam już gdzie gaz a gdzie hamulec ! I prawo jazdy mam nieważne ! I przy kazdej okazji mlody i stary sie ze mnie nabijaja jak to mam prawo jazdy nieważne ! I co, to nie jest uciemieżenie ? To nie tylko uciemiężenie, to dyskryminacja jest ! Mojej osoby ! Że niby taka niezguła jezdem, roztrzepana, niekumata. A mlody to nawet mi powiedział, że tata to ci nie pozwala jeździć bo to dla twojego dobra jest, bo jakbys miała wypadek... to co ? A tak to se zyjesz spokojnie ..... I tera ja już nic nie wiem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 08.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Niestety muszę się pożegnać aby mojego biedaczka nie obudzić, bo łazienka przy sypialni i będzie niewyspany rano i jeszcze zechce się wypowiedzieć w kwestii uciemiężenia i niezrozumienia jego podstawowych potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale Renia nie ma trzeciego telewizora!!! A ja nie mam laptopa!!! Renia nie ma psa, a ja nie mam kota!!! Jesteśmy uciemiężone!!!! Wot!!!! Ja to nawet mam gorszy samochód od ukochanego, a o kocie lub innym przyjacielu nie marzę A ja w domu siedze, a Szanowny po Europie jeździ i jeszcze Mu za to płacą ... to co mam powiedzieć, twierdza ich oblężona mać Czy ktoś jeszcze ma coś przeciwko koedukacyjnemu stowarzyszeniu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 jasne, ale ... przeca w zupie ich nie trzymałem ... a opuchlizna od tego schodzi Łod czego schodzi .... ? Nic juz nie kumam Za duzo tych kieliszeczków chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... Ja to nawet mam gorszy samochód od ukochanego, a o kocie lub innym przyjacielu nie marzę Pewnie stwierdził, że gorzej kręcisz kierownicą, to masz gorszy Moja małżka ma mniejszy, ponieważ jest mniejsza (posturą oczywiście) ... a tak pozatem to nie próbujcie NAS tutaj zagadać i czapką (pewnie lisią) nakryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 jasne, ale ... przeca w zupie ich nie trzymałem ... a opuchlizna od tego schodzi Łod czego schodzi .... ? Nic juz nie kumam Za duzo tych kieliszeczków chyba .... Chyba od zupy ... ja kieliszeczków nie używałam, ale też nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... Ja to nawet mam gorszy samochód od ukochanego, a o kocie lub innym przyjacielu nie marzę Pewnie stwierdził, że gorzej kręcisz kierownicą, to masz gorszy Moja małżka ma mniejszy, ponieważ jest mniejsza (posturą oczywiście) ... a tak pozatem to nie próbujcie NAS tutaj zagadać i czapką (pewnie lisią) nakryć Sprzeciw w kwestii lisich czapek!!!! Jeno sztucznych futer używam!!!!! Do pozostałej kwestii ustosunkuję się później!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts