e-Mandzia 09.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 W takim razie, musisz coś ugotować, chociażby po to, żeby kot się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.03.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 obudzisz kłeta wołowiną zes kociołka http://www.chefpaul.net/food/wolowinaGK07.jpg wczoraj tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie. Niech kot ugotuje On jest obrazony i do obiadu śpi. ... a kot czyj ? ... ciemiężycielki ? w połowie. a druga połowa córki. Ale córki nie ma w domu, bo mieszka w akademiku i przyjeżdza rzadko. Pełnomocnictwa do drugiej połowy kota ma ciemiężycielka. Ale do głaskania, to do mnie, bestia, przychodzi (bestia - kot, a nie bestia - ciemiężycielka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 gotuję krupnik na kościach. Nie mam nic innego, a deszcz pada. do sklepu nie pójdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 obudzisz kłeta wołowiną zes kociołka http://www.chefpaul.net/food/wolowinaGK07.jpg wczoraj tak miałem Wnoszę oficjalną skargę na posty Chefa Paula - jest to jawne znęcanie się psychiczne. Prawie monitor z głodu pogryzłem. Ja tu chlebek z z jakimś gumowatym serkiem wcinam (własny serek jeszcze dojrzewa), a tu takie zdjęcia. Już lepiej jakiś narząd z samcowego wątku wkleić. Muszę jakoś moją ciemiężycielkę zmotywować żeby coś dobrego na kolację zrobiła. GRRRRRRR GRRRRRR (to nie warczenie - to mój żołądek burczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Też myślę, że w tym wątku to sadyzm (wklejanie takich zdjęć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a ja mam teraz tak http://images40.fotosik.pl/75/4857953d3c72afddmed.jpg chlebek się skończył - to są moje zapasy na czarną godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 obudzisz kłeta wołowiną zes kociołka http://www.chefpaul.net/food/wolowinaGK07.jpg wczoraj tak miałem Wnoszę oficjalną skargę na posty Chefa Paula - jest to jawne znęcanie się psychiczne. Prawie monitor z głodu pogryzłem. Ja tu chlebek z z jakimś gumowatym serkiem wcinam (własny serek jeszcze dojrzewa), a tu takie zdjęcia. Już lepiej jakiś narząd z samcowego wątku wkleić. Muszę jakoś moją ciemiężycielkę zmotywować żeby coś dobrego na kolację zrobiła. GRRRRRRR GRRRRRR (to nie warczenie - to mój żołądek burczy) Cha cha Wam nie trzeba ciemiężycielek, sami się zaciemiężycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No nie wytrzymam , muszę to wkleić . To zdjęcie jest piękne , nieprawdaż drogie panie ? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21841/brzuch_470.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.03.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ... Cha cha Wam nie trzeba ciemiężycielek, sami się zaciemiężycie ... cichaj Babo ... a kysz ... chlebek się skończył - to są moje zapasy na czarną godzinę Pietrek ... nie becz ... przyjeżdżaj ... we dwóch raźniej będzie znosić te zgryzoty ps ... i nie jedz tego co tam masz przed monitorem, pochorować się możesz ... no w najlepszym wypadku sraki możesz dostać ... chyba, że żołądek masz ze stali od tego ciemiężenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No nie wytrzymam , muszę to wkleić . To zdjęcie jest piękne , nieprawdaż drogie panie ? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21841/brzuch_470.jpeg Kwestia gustu Też mam takie piękno w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.03.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ... Wnoszę oficjalną skargę na posty Chefa Paula ... Oficjalnie PRZEPRASZAM Fenix ... skąd masz moje zdjęcie (z przed dwóch lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No fakt , moje to nie jest . Jeszcze mi tak moja opuchlizna głodowa nie porosła, mimo iż włosy rosną mi juz w kilku dziwnych miejscach. A tak na poważnie to przeczytałem artykuł zgłębiający filozoficzne aspekty naszej codziennej egzystencji , pod jakze inspirującym tytułem : Skąd się biorą kłaki w pępku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Skąd się biorą kłaki w pępku? Jak nic tylko jakaś czarownica zamawiała. Moja babcia jakby żyła, toby taką cholerę odnalazła i odczyniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pietrek ... nie becz ... przyjeżdżaj ... we dwóch raźniej będzie znosić te zgryzoty ps ... i nie jedz tego co tam masz przed monitorem, pochorować się możesz ... no w najlepszym wypadku sraki możesz dostać ... chyba, że żołądek masz ze stali od tego ciemiężenia na Florydę trochę daleko, ale po Wielkopolsce to motórem śmigam. Mogę przywieść biały ser produkcji mojej rodzicielki z własnej, prywatnej krasuli, albo kiełbasę - też wyrób własny - mięsko świeże - wczoraj jeszcze szczekało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ... wyrób własny - mięsko świeże - wczoraj jeszcze szczekało Na hot-dogach długo nie pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to taki mój stary żart, gdy znajomi na grilla przychodzą. Mięsko oczywiście robiło hrum hrum - własna hodowla więc wiem co jem, a smakowo nie ma porównania z sklepowym habasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 na Florydę trochę daleko, ale po Wielkopolsce to motórem śmigam. Mogę przywieść biały ser produkcji mojej rodzicielki z własnej, prywatnej krasuli, albo kiełbasę - też wyrób własny - mięsko świeże - wczoraj jeszcze szczekało kiedyś w Moskwie zapytałem jakiegoś skośnookiego, który sprzedawał szaszłyki, czy świeże, znaczy jeszcze wczoraj szczekały? Odpowiedział mi, że nie, to czysta wieprzowina. Wtedy zapytałem dlaczego mam mu wierzyć. jego odpowiedż mnie powaliła: Bo gdyby to było mieso z psa, tobym musiał brać trzy razy drożej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 10.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No nie wytrzymam , muszę to wkleić . To zdjęcie jest piękne , nieprawdaż drogie panie ? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21841/brzuch_470.jpeg Kwestia gustu Też mam takie piękno w domu Jesli wszyscy Panowie w tym wątku tak wyglądają , to proponuję zmienić tytuł z " ciemiężonych " na " zaciążonych " Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to ja zmieniam z ciemiężonego na głodzonego - mam szybką przemianę materii i potrzebuje duuużo pokarmu a ważę 75kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.