Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aha, zapowiedziała, że jak ja nie ugotuję, to dziś obiadu nie bedzie.

Niech kot ugotuje :wink:

On jest obrazony i do obiadu śpi.

... a kot czyj ? ... ciemiężycielki ?

w połowie. a druga połowa córki. Ale córki nie ma w domu, bo mieszka w akademiku i przyjeżdza rzadko. Pełnomocnictwa do drugiej połowy kota ma ciemiężycielka.

Ale do głaskania, to do mnie, bestia, przychodzi (bestia - kot, a nie bestia - ciemiężycielka)

obudzisz kłeta wołowiną zes kociołka

http://www.chefpaul.net/food/wolowinaGK07.jpg

wczoraj tak miałem :wink:

Wnoszę oficjalną skargę na posty Chefa Paula - jest to jawne znęcanie się psychiczne. Prawie monitor z głodu pogryzłem. Ja tu chlebek z z jakimś gumowatym serkiem wcinam (własny serek jeszcze dojrzewa), a tu takie zdjęcia. Już lepiej jakiś narząd z samcowego wątku wkleić. Muszę jakoś moją ciemiężycielkę zmotywować żeby coś dobrego na kolację zrobiła. GRRRRRRR GRRRRRR (to nie warczenie - to mój żołądek burczy)

obudzisz kłeta wołowiną zes kociołka

http://www.chefpaul.net/food/wolowinaGK07.jpg

wczoraj tak miałem :wink:

Wnoszę oficjalną skargę na posty Chefa Paula - jest to jawne znęcanie się psychiczne. Prawie monitor z głodu pogryzłem. Ja tu chlebek z z jakimś gumowatym serkiem wcinam (własny serek jeszcze dojrzewa), a tu takie zdjęcia. Już lepiej jakiś narząd z samcowego wątku wkleić. Muszę jakoś moją ciemiężycielkę zmotywować żeby coś dobrego na kolację zrobiła. GRRRRRRR GRRRRRR (to nie warczenie - to mój żołądek burczy)

Cha cha Wam nie trzeba ciemiężycielek, sami się zaciemiężycie :lol:

...

Cha cha Wam nie trzeba ciemiężycielek, sami się zaciemiężycie :lol:

... cichaj Babo :evil: ... a kysz :evil: :oops:

...

chlebek się skończył - to są moje zapasy na czarną godzinę :evil:

Pietrek ... nie becz :) ... przyjeżdżaj ... we dwóch raźniej będzie znosić te zgryzoty :wink: :)

ps ... i nie jedz tego co tam masz przed monitorem, pochorować się możesz ... no w najlepszym wypadku sraki możesz dostać :roll: ... chyba, że żołądek masz ze stali od tego ciemiężenia :roll: :wink:

No fakt , moje to nie jest . Jeszcze mi tak moja opuchlizna głodowa nie porosła, mimo iż włosy rosną mi juz w kilku dziwnych miejscach.

A tak na poważnie to przeczytałem artykuł zgłębiający filozoficzne aspekty naszej codziennej egzystencji , pod jakze inspirującym tytułem :

Skąd się biorą kłaki w pępku?

:wink:

Pietrek ... nie becz :) ... przyjeżdżaj ... we dwóch raźniej będzie znosić te zgryzoty :wink: :)

ps ... i nie jedz tego co tam masz przed monitorem, pochorować się możesz ... no w najlepszym wypadku sraki możesz dostać :roll: ... chyba, że żołądek masz ze stali od tego ciemiężenia :roll: :wink:

na Florydę trochę daleko, ale po Wielkopolsce to motórem śmigam. Mogę przywieść biały ser produkcji mojej rodzicielki z własnej, prywatnej krasuli, albo kiełbasę - też wyrób własny - mięsko świeże - wczoraj jeszcze szczekało

na Florydę trochę daleko, ale po Wielkopolsce to motórem śmigam. Mogę przywieść biały ser produkcji mojej rodzicielki z własnej, prywatnej krasuli, albo kiełbasę - też wyrób własny - mięsko świeże - wczoraj jeszcze szczekało

kiedyś w Moskwie zapytałem jakiegoś skośnookiego, który sprzedawał szaszłyki, czy świeże, znaczy jeszcze wczoraj szczekały?

Odpowiedział mi, że nie, to czysta wieprzowina. Wtedy zapytałem dlaczego mam mu wierzyć. jego odpowiedż mnie powaliła:

Bo gdyby to było mieso z psa, tobym musiał brać trzy razy drożej!!!

No nie wytrzymam , muszę to wkleić . To zdjęcie jest piękne , nieprawdaż drogie panie ? :wink:

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21841/brzuch_470.jpeg

:o

Kwestia gustu :-?

Też mam takie piękno w domu :lol: :lol: :lol:

Jesli wszyscy Panowie w tym wątku tak wyglądają , to proponuję zmienić tytuł z " ciemiężonych " na " zaciążonych " :lol:

Pozdrawiam