retrofood 10.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Prawidłowa pozycja kobiety, kiedy stoi przed mężczyzną: http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/g/g/Fototydzien_3303040.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Niedziela. No i znowu to ja mam gotować obiad... Ją nie obchodzi, że wróciłem późno z grilla u szwagra, ze zrealizowanym w dużej części pomysłem osuszenia mu barku. Nic Jej nie obchodzi. Zabroniła mi nawet głośno chodzić i się odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Niedziela. No i znowu to ja mam gotować obiad... Ją nie obchodzi, że wróciłem późno z grilla u szwagra, ze zrealizowanym w dużej części pomysłem osuszenia mu barku. Nic Jej nie obchodzi. Zabroniła mi nawet głośno chodzić i się odzywać. No tak, a stres ogromnie niszczy wątrobę, rozumiem skąd u Ciebie te dolegliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.05.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Niedziela. No i znowu to ja mam gotować obiad... Ją nie obchodzi, że wróciłem późno z grilla u szwagra, ze zrealizowanym w dużej części pomysłem osuszenia mu barku. Nic Jej nie obchodzi. Zabroniła mi nawet głośno chodzić i się odzywać. ... trza było wczoraj na grillu więcej upiec ... dziś "odgrzał byś" w piekarniku i byłby obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.05.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mężowie mają prawo bić żony, które są rozrzutne. Do takiego wniosku doszli sędziowie z Arabii Saudyjskiej podczas seminarium poświęconego... przemocy domowej - informuje CNN. Anglojęzyczna gazeta saudyjska "Arab News" przytacza interpretację sędziego Hamada Al-Razine. - Jeśli mężczyzna daje kobiecie 320 dolarów, a ona wydaje z tego 240 dolarów na abaya (czarna szata przykrywająca całą kobietą, obowiązkowa w Arabii Saudyjskiej - red.) z markowego sklepu, a potem mąż uderza ją w twarz za to, to kobieta zasługuje na taką karę - oświadczył sędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mężowie mają prawo bić żony, które są rozrzutne. Do takiego wniosku doszli sędziowie z Arabii Saudyjskiej podczas seminarium poświęconego... przemocy domowej - informuje CNN. Anglojęzyczna gazeta saudyjska "Arab News" przytacza interpretację sędziego Hamada Al-Razine. - Jeśli mężczyzna daje kobiecie 320 dolarów, a ona wydaje z tego 240 dolarów na abaya (czarna szata przykrywająca całą kobietą, obowiązkowa w Arabii Saudyjskiej - red.) z markowego sklepu, a potem mąż uderza ją w twarz za to, to kobieta zasługuje na taką karę - oświadczył sędzia. Chwała Bogu nie mieszkamy w Arabii Saudyjskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.05.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Niedziela. No i znowu to ja mam gotować obiad... Ją nie obchodzi, że wróciłem późno z grilla u szwagra, ze zrealizowanym w dużej części pomysłem osuszenia mu barku. Nic Jej nie obchodzi. Zabroniła mi nawet głośno chodzić i się odzywać. ... trza było wczoraj na grillu więcej upiec ... dziś "odgrzał byś" w piekarniku i byłby obiad Grill był u szwagra i on tak zrobił. Ale tylko dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Niedziela. No i znowu to ja mam gotować obiad... Ją nie obchodzi, że wróciłem późno z grilla u szwagra, ze zrealizowanym w dużej części pomysłem osuszenia mu barku. Nic Jej nie obchodzi. Zabroniła mi nawet głośno chodzić i się odzywać. ... trza było wczoraj na grillu więcej upiec ... dziś "odgrzał byś" w piekarniku i byłby obiad Grill był u szwagra i on tak zrobił. Ale tylko dla siebie. Samolub jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Pewien Kenijczyk podał do sądu miejscowe feministki i domaga się od nich odszkodowania za straty, jakie poniósł w wyniku ogłoszonego przez nie w zeszłym tygodniu łóżkowego strajku. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6595611,Pozew_za_brak_seksu_w_Kenii.html Może by go wciągnąć na członka honorowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ... ... ale krwawić hmmm - jakoś nigdy ... aha ... czyli Koleżanka już raczej w tym słusznym wieku pozdróweczka ja jestem w bardzo słusznym wieku aż tak szybko czas leci ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nic z tego nie rozumiem ..... Moj chłop: 1. nie pali 2. nie pije 3. sam se robi kawę (czasem też mi zrobi) 4. koszule rzuca gdzie chce 5. sam se je prasuje 6. szklanek wyjmuje z szafki ile chce 7. wcale nie musi ich myć 8. nie spiewa na imprezach (bo i po czym ?) 9. sam se robi kanapki na śniadanie 10. sam se odgrzewa obiad (bo mnie nie ma) 11. sam sie ubiera, sam sie rozbiera, sam sie myje i czesze 12. sam se ścieli łóżko 13. sam dba o samochód 14. sam obsługuje kuwete kota, pamięta o zakupie piasku 15. pracuje ..... 16. sam robi jedzonko dzieciom 17. sam gotuje obiad, jak nie ma w dodatku: 1. ja nie krzyczę i nie przeganiam go o byle co 2. może se oglądac telewizor, czytac książki i słuchac muzyki bez ograniczeń 3. może se kupowac sprzęt grający 4. może se kupowac książki, albumy, płyty 5. może chodzic na koncerty i do kina 6. może sam chodzic do kolegów 7. może sam wyjeżdżać w góry na piesze wędrówki z kolegami 8. może sam jeździc kilometrami na rowerze 9. może nawet spać do 9.00 rano ! innych grzechów nie pamietam .... i tak sie zastanawiam .... skoro to wszystko jest mozliwe, to może my obydwoje jestesmy nienormalni .... ??? O co Wam chlopy w ogole chodzi, ? chcecie palic niezdrowe papierosy ??? chcecie wódke pic na imprezach ??? chcecie spiewać ??? nie chcecie szklanek myć ??? chcecie, chcecie, chcecie .... ???? nie chcecie, nie chcecie, nie chcecie ... ??? Chcecie zakładac KCM ???? Ja to wyganiam Dużego na piwko z kumplami Historyjka: Jak raz go zastałam w knajpie (wlazłam, bo potrzebowałam klucze do domu) to przez "towarzystwo" przemknął znaczący pomruk typu "ale będziesz miał przechlapane". Mój Ślubny podszedł do mnie i pyta, czy mu piwka nie postawię? A ja na to - może 2? Zapadła cisza, zapłaciłam za piwo i wyszłam. Kiedy Duży wrócił do domu to opowiadał, że chłopakom mało szczęki z zawiasów nie powypadały. A On im na to "jakbym chciał to by mi i flaszkę kupiła" I wiecie co?...........................................Kupiłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zapadła cisza, zapłaciłam za piwo i wyszłam. Kiedy Duży wrócił do domu to opowiadał, że chłopakom mało szczęki z zawiasów nie powypadały. A On im na to "jakbym chciał to by mi i flaszkę kupiła" I wiecie co?...........................................Kupiłabym Jakbyś miała chwilę wolnego, to możesz i mię też... kupić flaszkię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zapadła cisza, zapłaciłam za piwo i wyszłam. Kiedy Duży wrócił do domu to opowiadał, że chłopakom mało szczęki z zawiasów nie powypadały. A On im na to "jakbym chciał to by mi i flaszkę kupiła" I wiecie co?...........................................Kupiłabym Jakbyś miała chwilę wolnego, to możesz i mię też... kupić flaszkię. a wypijemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zapadła cisza, zapłaciłam za piwo i wyszłam. Kiedy Duży wrócił do domu to opowiadał, że chłopakom mało szczęki z zawiasów nie powypadały. A On im na to "jakbym chciał to by mi i flaszkę kupiła" I wiecie co?...........................................Kupiłabym Jakbyś miała chwilę wolnego, to możesz i mię też... kupić flaszkię. a wypijemy razem? oczywizda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zapadła cisza, zapłaciłam za piwo i wyszłam. Kiedy Duży wrócił do domu to opowiadał, że chłopakom mało szczęki z zawiasów nie powypadały. A On im na to "jakbym chciał to by mi i flaszkę kupiła" I wiecie co?...........................................Kupiłabym Jakbyś miała chwilę wolnego, to możesz i mię też... kupić flaszkię. a wypijemy razem? oczywizda! No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.05.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ... O co Wam chlopy w ogole chodzi, ? ... Chcecie zakładac KCM ???? Ja to wyganiam Dużego na piwko z kumplami ... http://www.chefpaul.net/images/ciemiezony.jpg ... i jak tu nie zakładać ? ... ciekawe jak na niego woła ? ... Duży ? pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mój aż taaaaaki duży nie jest, ale ja jestem Mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 26.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tak tu sobie podczytuje różne wątki między innymi o młodych mamach i ile to Forumowiczowych dzieciątek sie na świecie wkrótce zjawi...i czytam nagle temat Klub Ciężarnych Mężów sorry chłopaki...i myslę o co tutaj chodzi.....no już wiem wy tylko ciemiężeni jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 26.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tak tu sobie podczytuje różne wątki między innymi o młodych mamach i ile to Forumowiczowych dzieciątek sie na świecie wkrótce zjawi...i czytam nagle temat Klub Ciężarnych Mężów sorry chłopaki...i myslę o co tutaj chodzi.....no już wiem wy tylko ciemiężeni jesteście No coffee82 teraz to Cię poniosło CIMIĘZENIE TO: STAN BYTU, OSAMOTNIENIA W MĘSKOŚCI, KAJDANY NASZEJ IDEALNEJ OSOBOWOSCI, INGERENCJA KOBIECOŚCI W STWORZONE I OTACZAJACE NAS FENG SHUI, OGRANICZENIE NASZEJ ENERGI ŻYCIOWEJ, KIEROWANIE JEJ NA PIERDOŁY TYPU brudna szklanka na stole, skarpetka z łużkiem, podniesiona deska sedesu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 26.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 CIMIĘZENIE TO: OGRANICZENIE NASZEJ ENERGI ŻYCIOWEJ, KIEROWANIE JEJ NA PIERDOŁY TYPU brudna szklanka na stole, skarpetka z łużkiem, podniesiona deska sedesu itp. dokladnie dlatego ja nie ciemięże szklanki moga stac brudne stadami skarpetki moga leżeć bezterminowo deska może byc olana i smierdziec, ktos w końcu ją umyje zachowuję tę energię na znacznie ważniejsze sprawy w drugiej połowie życia szkoda każdej minuty na "wypominki" pasje sie liczą w życiu, pasje ...... zainteresowania (ale nie cudzymi sprawami) no i dobre jedzenie i dobre napitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts