Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czyli jednak troszkę sumienie ja gryzie .

Tak a propos ubrań . Zróbmy małą ankietę . Ilu z was ma osobne szafy/garderoby ? Jeśli macie osobne to napiszcie ile razy kobita zarwała słupek na wieszaki w swojej szafie/garderobie .

U mnie już dwa razy . A potem jeszcze słyszę - "w czym ja pójdę , nic nie mam" - Argghhhhhhhhhhhhhh................

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A potem jeszcze słyszę - "w czym ja pójdę , nic nie mam" -

Podobno ten gatunek ma to w genach i to są te same geny, które warunkują życie. Jak wprowadzisz zmiany, żeby nie pyskowały - to się kładą do trumny.

Gdzies o tym czytałem, że na razie nie ma na to lekarstwa. Ale naukowcy wciąż szukają... może dozyjemy???

Przychodze ja dzisiaj z pracy a na stole leży coś przypominającego koszulę w kolorze śniętego mięsa łososia .

"Podoba ci się , prawda że ładna?"

" Ni ch.ja w tym na chrzciny nie pójde , koniec kropka !" :evil:

"Ale dlaczego ci się nie podoba"

"Bo brzydka jak KUPA" :evil:

Tup tup tup , za chwilę przylatuje z następną szmatą w kolorze wyblakłago różu :

"To wymienię ci na taka w tym kolorze "

:o :evil: http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_202.gif

"Ostatni raz mówie , NI CH.JA w czymś takim nie wyleze"

w końcu przytargała białą (no kremową dokładnie) . :-?

...

Tak a propos ubrań . Zróbmy małą ankietę . Ilu z was ma osobne szafy/garderoby ? Jeśli macie osobne to napiszcie ile razy kobita zarwała słupek na wieszaki w swojej szafie/garderobie .

...

Stwórcy dziękować, mam osobną :) ... ciemiężycielka już do swojej wleźć nie może - a mała nie jest (garderoba) :lol: ... co jakiś czas pakuje szmatki w walizki i muszę to na strych wynosić :evil: ... narazie jeszcze nic nie zarwała ... właśnie pojechała po jakieś sweterki (obniżka cen "szmatek zimowych") :roll: :) :wink:

Fenix999, Ty co, kupa Ci się nie podoba??? :o :o :o

...

... kupa, "kupie" nie równa :roll: 8) :) :wink:

...

Stwórcy dziękować, mam osobną :) ... ciemiężycielka już do swojej wleźć nie może - a mała nie jest (garderoba) :lol: ... co jakiś czas pakuje szmatki w walizki i muszę to na strych wynosić :evil: ... narazie jeszcze nic nie zarwała ... właśnie pojechała po jakieś sweterki (obniżka cen "szmatek zimowych") :roll: :) :wink:

A strop wytrzyma to narastające obciążenie :o

...

... wrazie czegu sie podstempluje :roll: :evil: ... lepsze to niż stawianie przybudówki :roll: :wink: - choć kilka tygodni temu kartony ze szmatkami zawiozłem na pocztę :lol: :p :p ... (i to jest "najlepszejsze" wyjście) :p

...

... wrazie czegu sie podstempluje :roll: :evil: ... lepsze to niż stawianie przybudówki :roll: :wink:

Albo pod nieobecność szanownej Ciemięzycielki systematycznie, po trosze opróżniać zawartość tegoż "magazynu" :lol:

Może nie zauważy :D

...

... wrazie czegu sie podstempluje :roll: :evil: ... lepsze to niż stawianie przybudówki :roll: :wink:

Albo pod nieobecność szanownej Ciemięzycielki systematycznie, po trosze opróżniać zawartość tegoż "magazynu" :lol:

na 100% by nie zauważyła (niektóre szmatki z "metkam"i jeszcze wiszą) :evil:

...

na 100% by nie zauważyła (niektóre szmatki z "metkam"i jeszcze wiszą) :evil:

Domniemywam, że stemple w części użytkowej domu niezbyt mu uroku nadają :lol:

Fenix999, Ty co, kupa Ci się nie podoba??? :o :o :o

...

... kupa, "kupie" nie równa :roll: 8) :) :wink:

Przeprosiłem! Przecie napisałem, że to nie moje słowa, tylkom pod dyktando pisał... zmusili... taki ci moj los...

Przychodze ja dzisiaj z pracy a na stole leży coś przypominającego koszulę w kolorze śniętego mięsa łososia .

"Podoba ci się , prawda że ładna?"

" Ni ch.ja w tym na chrzciny nie pójde , koniec kropka !" :evil:

"Ale dlaczego ci się nie podoba"

"Bo brzydka jak KUPA" :evil:

Tup tup tup , za chwilę przylatuje z następną szmatą w kolorze wyblakłago różu :

"To wymienię ci na taka w tym kolorze "

:o :evil: http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_202.gif

"Ostatni raz mówie , NI CH.JA w czymś takim nie wyleze"

w końcu przytargała białą (no kremową dokładnie) . :-?

Przyznam, że czasem jesteście w tym zaskakujący. Ostatnio kupiłam sobie sukienkę na wesele. No więc wróciłam, przebieram się i idę się pokazać i się pytam jak kochanie, a on na to:

"Cholera, jak Ty mi do tego krawat dobierzesz??? W różu nigdzie nie pójdę!!! :evil: (zgroza na twarzy i wyraz uciemiężenia)

A przecież dominujący w deseniu był amarantowy! W różu to ja też bym nie poszła!

Przyznam, że czasem jesteście w tym zaskakujący. Ostatnio kupiłam sobie sukienkę na wesele. No więc wróciłam, przebieram się i idę się pokazać i się pytam jak kochanie, a on na to:

"Cholera, jak Ty mi do tego krawat dobierzesz??? W różu nigdzie nie pójdę!!! :evil: (zgroza na twarzy i wyraz uciemiężenia)

A przecież dominujący w deseniu był amarantowy! W różu to ja też bym nie poszła!

Nie ma takiego koloru . żaden chłop nie wie co napisałaś :roll:

Hmmm, a jak w różnych "wyświetlaczach" i innych ekranach sugerują występowanie iluś tysięcy kolorów, to skąd się one biorą :o

Czy może też ich nie ma :roll:

To są, proszę ja Ciebie, jedynie odcienie trzech podstawowych kolorów i ich mieszanek. N.p. czerwony, ciemniejszy czerwony, jeszcze ciemniejszy czerwony, ciemniejszy niż ten ostatni .... i w drugą stronę to samo, jasny czerwony, jaśniejszy czerwony... Z mieszankami identycznie. Po wymamlaniu żółtego niebieskim zawsze otrzymamy zielony, względnie jasnozielony. NIGDY TURKUSOWY.

Alem się rozgadał ...

To są, proszę ja Ciebie, jedynie odcienie trzech podstawowych kolorów i ich mieszanek. N.p. czerwony, ciemniejszy czerwony, jeszcze ciemniejszy czerwony, ciemniejszy niż ten ostatni .... i w drugą stronę to samo, jasny czerwony, jaśniejszy czerwony... Z mieszankami identycznie. Po wymamlaniu żółtego niebieskim zawsze otrzymamy zielony, względnie jasnozielony. NIGDY TURKUSOWY.

Alem się rozgadał ...

Rozumiem :D

To znaczy, że trzeba podać wartość RGB i wszystko jasne :lol:

Kurna, skąd wy te nazwy znacie???? :o :o :o :o :o :o

Ja rozumiem stalowy grafit... metalik... czerwony smok... ale takie jakies????