Renia 08.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Niestety muszę się pożegnać aby mojego biedaczka nie obudzić, bo łazienka przy sypialni i będzie niewyspany rano A bylo to łazienke przy sypialni robić ??? Ja nie taka głupia .... żebym potem musiała na palcach i bez kąpieli w pianie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 08.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Chyba się dziś nie pożegnam, a co mi tam niech się obudzi! To, że jestem mała to fakt, ale czy to nie dyskryminacja jak po 24 latach jeżdżenia zapłaciłam 1 (słownie jeden) mandat i bez stłuczki. Kochany natomiast co i rusz ma kontakty z miłymi w niebieskim, a ja też lubię miłych, silnych i inteligentnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 08.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Niestety muszę się pożegnać aby mojego biedaczka nie obudzić, bo łazienka przy sypialni i będzie niewyspany rano A bylo to łazienke przy sypialni robić ??? Ja nie taka głupia .... żebym potem musiała na palcach i bez kąpieli w pianie ... Łazieneczka przy sypialni miła rzecz jak kochany nie śpi po trzech kieliszeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... w kwestii mandatów: Ostatnio przyszedł jeden, pocztą ... milusie zdjątka z foto kamerki: "... mandat dostałeś" powiada patrzę a to jej pierdolniczek na fotkach "przecież to CRV" mówię "ale TY NAPEWNO jechałeś" słyszę ... była godzina i data ... szczęście od Boga, że byłem wtedy w knajpie (w pracy znaczy się) ... ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 08.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... w kwestii mandatów: Ostatnio przyszedł jeden, pocztą ... milusie zdjątka z foto kamerki: "... mandat dostałeś" powiada patrzę a to jej pierdolniczek na fotkach "przecież to CRV" mówię "ale TY NAPEWNO jechałeś" słyszę ... była godzina i data ... szczęście od Boga, że byłem wtedy w knajpie (w pracy znaczy się) ... ufff To u was i tak łatwiej, ja to muszę śledztwo przeprowadzać bo 2 auta i 3 kierowców. Nigdy mandacik nie tego z którym rozmawiam. Czyli to ja jestem ta wredna i czepiam się moich biedaczków. Potem nie chcę ich wozić jak mają dużo punkcików więc znowu ich dyskryminuję. Czyli zawsze ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Czyli uciemiężona jezdeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 08.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Zdecydowanie uciemiężona i zdecydowanie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dobranoc, ja musze skończyc schab smażyć ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja mojego 3/4 nie uciemiężam nie musi gotować ani odgrzewać, nie musi prać sobie skarpet i prasować koszul , może chodzić głodny w pomiętej koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dobranoc, ja musze skończyc schab smażyć ..... znaczy to schab jest ciemięzony. ty to najwyżej ciemiężycielka, wot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 hmmmmm .... młody sie wyrwał spod ciemiężcy - to co ze mnie za ciemięzycielka ? Chodzi gdzie chce, wraca kiedy chce, jak nie chce to sie nie uczy, a ja nie moge nic ! Stary czyta ile chce, słucha ile chce, oglada ile chce, śpi ile chce - a ja nie mówie nic ! A ciemiężca to taki co gnębi. To może ja tylko to mięso ..... dokończe gnębić/ciemiężyć i pójde spać. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a ja nocna porą wklejam Wam stary kawałek, 1992 rok , posłuchajcie chłopaki i powiedzcie że nie dla nas http://pl.youtube.com/watch?v=FUIsSRjw7Fc się laski które tu bezpodstawnie zaglądają - bójcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 czyli chyba zapiszę tu i mego męża 1. biedak nie może palić w domu 2. biedak robi codziennie mi kanapki do pracy i ... w zimie skrobie samochód - póki mieszkamy w blokach 3. a ja nawet w domu samemu nie pozwalam mu pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Zagadka na dziś: jak to się dzieje, że wrzucamy brudną bieliznę do pralki lub kosza a potem ona leży równiótko ułożona w naszej szafie? jak to się dzieje ??? hmmmmmmm to może ... krasnoludek trochę większy, co się zwie żona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ps - nie próbujcie zrozumieć kobiety, (nikomu się to jeszcze nie udało, nawet kobietom ) zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jak to jest, że moja żona od 3 dni nie może zapamiętać, że co dzień proszę ją aby kupiła mi serek smakowy w kiosku (ja nie wychodzę jeszcze po chorobie), a doskonale pamięta co moja siostra powiedziała jej 26 lat temu. Za cholerę tego nie rozumiem. a bo widzisz, my tak mamy po co zrobić przyjemność, jeśli jakis czas temu przykrość była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja przyszłam ponownie glowę popiołem posypać Otóż wyszłam z domu i wracam a tu......czeka na mnie prezent - mop z wiadrem Vieleda Expert W opakowaniu był jeszcze grzaniec galicyjski Ja tu takie rzeczy wypisuje na forum a mąż takie prezenty mi robi!!! W ciagu miesiąca dostałam patelnię, opiekacz do kanapek i mopa Znam powod tego dzisiejszego zakupu Ale sie nie wydam przed nim Podjełam noworoczną decyzje, że odpuszczam sobie sprzątanie w domu. Mąż 2 razy umył podłogę w salonie zwykłym mopem i...... mam teraz tego wynik w postaci wózka Kurde, rok o niego prosiłam Faceci sa jednak kofffffffffani i to w jak slodki sposób oj tak zgadzam się nie chce jakiś udogodnień małż kupić, wystarczy, zeby on wykonał, a zaraz zakup będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 chciałem nieskromnie zauważyć, że to menski wewontek, kobity paszły, ja chcę tu być w imieniu męża może się naprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Miał być KCM Jest KCMiŻ To ja się nie piszę.. a dlaczego? przeszkadzamy? to lepiej, żebyśmy czytała bez wypowiadania się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ale nigdy nie potrafiłam mu wyjaśnić tajemnicy zaginionych w pralce skarpetek, nigdy. Naukowcy amerykańscy twierdzą że 14 procent wszystkich skarpet ginie w niewyjaśnionych okolicznościach... czarne dziury??? zmarszczenia czasoprzestrzeni??? (cokolwiek to oznacza) i u mnie ta zagadka nierozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts