Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba się dziś nie pożegnam, a co mi tam niech się obudzi! To, że jestem mała to fakt, ale czy to nie dyskryminacja jak po 24 latach jeżdżenia zapłaciłam 1 (słownie jeden) mandat i bez stłuczki. Kochany natomiast co i rusz ma kontakty z miłymi w niebieskim, a ja też lubię miłych, silnych i inteligentnych

Niestety muszę się pożegnać aby mojego biedaczka nie obudzić, bo łazienka przy sypialni i będzie niewyspany rano

A bylo to łazienke przy sypialni robić ??? Ja nie taka głupia .... żebym potem musiała na palcach i bez kąpieli w pianie ...

Łazieneczka przy sypialni miła rzecz jak kochany nie śpi po trzech kieliszeczkach

... w kwestii mandatów:

Ostatnio przyszedł jeden, pocztą ... milusie zdjątka z foto kamerki:

"... mandat dostałeś" powiada patrzę a to jej pierdolniczek na fotkach "przecież to CRV" mówię "ale TY NAPEWNO jechałeś" słyszę

... była godzina i data ... szczęście od Boga, że byłem wtedy w knajpie (w pracy znaczy się) ... ufff :roll: :wink:

... w kwestii mandatów:

Ostatnio przyszedł jeden, pocztą ... milusie zdjątka z foto kamerki:

"... mandat dostałeś" powiada patrzę a to jej pierdolniczek na fotkach "przecież to CRV" mówię "ale TY NAPEWNO jechałeś" słyszę

... była godzina i data ... szczęście od Boga, że byłem wtedy w knajpie (w pracy znaczy się) ... ufff :roll: :wink:

To u was i tak łatwiej, ja to muszę śledztwo przeprowadzać bo 2 auta i 3 kierowców. Nigdy mandacik nie tego z którym rozmawiam. Czyli to ja jestem ta wredna i czepiam się moich biedaczków. Potem nie chcę ich wozić jak mają dużo punkcików więc znowu ich dyskryminuję. Czyli zawsze ja. :oops:

hmmmmm .... młody sie wyrwał spod ciemiężcy - to co ze mnie za ciemięzycielka ?:D

Chodzi gdzie chce, wraca kiedy chce, jak nie chce to sie nie uczy, a ja nie moge nic ! :evil:

Stary czyta ile chce, słucha ile chce, oglada ile chce, śpi ile chce - a ja nie mówie nic !:)

A ciemiężca to taki co gnębi. To może ja tylko to mięso ..... dokończe gnębić/ciemiężyć i pójde spać.

Dobranoc.

Jak to jest, że moja żona od 3 dni nie może zapamiętać, że co dzień proszę ją aby kupiła mi serek smakowy w kiosku (ja nie wychodzę jeszcze po chorobie), a doskonale pamięta co moja siostra powiedziała jej 26 lat temu.

Za cholerę tego nie rozumiem.

a bo widzisz, my tak mamy

po co zrobić przyjemność, jeśli jakis czas temu przykrość była :D

:D :D :D

:lol: :lol:

A ja przyszłam ponownie glowę popiołem posypać :oops: :lol: :lol:

Otóż wyszłam z domu i wracam a tu......czeka na mnie prezent - mop z wiadrem Vieleda Expert :lol: W opakowaniu był jeszcze grzaniec galicyjski :lol: :lol: :lol: Ja tu takie rzeczy wypisuje na forum a mąż takie prezenty mi robi!!! W ciagu miesiąca dostałam patelnię, opiekacz do kanapek i mopa :lol: :lol: :lol: :lol:

Znam powod tego dzisiejszego zakupu :wink: Ale sie nie wydam przed nim :lol: Podjełam noworoczną decyzje, że odpuszczam sobie sprzątanie w domu. Mąż 2 razy umył podłogę w salonie zwykłym mopem i...... mam teraz tego wynik w postaci wózka :lol: :lol: Kurde, rok o niego prosiłam :lol:

Faceci sa jednak kofffffffffani i to w jak slodki sposób :lol: :lol:

oj tak

zgadzam się

nie chce jakiś udogodnień małż kupić, wystarczy, zeby on wykonał, a zaraz zakup będzie :D

Ale nigdy nie potrafiłam mu wyjaśnić tajemnicy zaginionych w pralce skarpetek, nigdy. Naukowcy amerykańscy twierdzą że 14 procent wszystkich skarpet ginie w niewyjaśnionych okolicznościach... czarne dziury??? zmarszczenia czasoprzestrzeni??? (cokolwiek to oznacza)

i u mnie ta zagadka nierozwiązana :(