Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cóż pozwole sobie się nie zgodzić . A zostawienie na siedzeniu torebki wypchanej wszelkiej maści dokumentami uważam za przykład konkursowej wręcz.....

Ja tam nie łomoce , od razu z buta w drzwi albo trzymam palec na dzwonku oczywiście wrzeszcze przy tym jak opętany :lol:

Toś niedostatecznie uciemiężon! Skoro Ci jeszcze palec i but wolne zostały... :p

Chef Paul

to nie przejdzie

w domu u nas, to ja trzymam kasę :D

żona ma "otwarte konto" ...ale co to za frajda, że wróci do mnie coś co już raz ode mnie wyszło :wink:

...

sytuacja wygląda tak (wyjaśnię)

mieszkamy na przedmieściu, sklep z glazurą jest 600 metrów od naszego domu.

Przy głównej trasie krajowej, w ogrodzonym terenie z parkingiem.

Wyjeżdżamy z domu (te 600 metrów w jedną stronę) wyłącznie by upewnić się co do wyboru płytek.

A torebka z nami...

ciągle ma to sens ?

przykładów takich jest mnóstwo...

przy kolejnych okazjach (jako że zmotoryzowani jesteśmy z osobna, rzadko razem jeździmy... ale ) kiedy się nadarzą przytoczę przykłady na bieżąco

:lol:

walkę z tym odpuściłem już dawno ...teraz to tylko jeden z powodów do ubawu :p

ehh te ciemiężycielki...

tak sobie czytam forum, (jako że jesteśmy jak już co poniektórzy zauważyli, na etapie remontu łazienki) .. zagłębiam się w wątek glazury.

Przewija się tu i ówdzie temat polerowanego gresu, jaki to on niebezpieczny po kąpieli...śliski... choć ładny ....

I pierwsze co przychodzi mi do głowy to tylko jedno...

o czym oni/e plotą ..

przecież

po kąpieli nie wolno chodzić boso w łazience .. bo ślady się zostawia !!.

Na nic tłumaczenia, że to ślady czystej wody, które po wytarciu pozostały w porach skórnych... i że to odparuje...

Śladów ma nie być i już ...

no to nauczyłem się kilka lat temu, że "laczki" muszą czekać wiernie przed wanną by czynić po wyjściu od razu swoją powinność...

... masz na myśli "pedałówkę" :o :oops: :roll:

A dlaczego pedałówka ? :o

... a cholera wie 8) ... mój brat coś takiego czasami taszczy jakby kieszeni nie miał i ... tak to nazywa :o :roll:

... zes innej beczki :p ... jak Wam sie podoba ? :lol:

http://www.obrazky.pl/obrazky/a-to-piwko-postaw-mi-tam-667-OBRAZKY.PL.jpg

... fotografkę "zerżnąłem" z komentów DPS-i

CIMIĘZENIE TO:

OGRANICZENIE NASZEJ ENERGI ŻYCIOWEJ, KIEROWANIE JEJ NA PIERDOŁY TYPU brudna szklanka na stole, skarpetka z łużkiem, podniesiona deska sedesu itp.

dokladnie :D :D :D

dlatego ja nie ciemięże

szklanki moga stac brudne stadami

skarpetki moga leżeć bezterminowo

deska może byc olana i smierdziec, ktos w końcu ją umyje :D

zachowuję tę energię na znacznie ważniejsze sprawy

w drugiej połowie życia szkoda każdej minuty na "wypominki"

pasje sie liczą w życiu, pasje ...... zainteresowania (ale nie cudzymi sprawami)

no i dobre jedzenie i dobre napitki :D :D :D

Ja u siebie zauwazylem, ze nie lubie tracic czasu i energii na rzeczy nietrwale takie jak sprzatanie, skoro i tak sie nabrudzi, to po co caly czas sprzatac, mozna raz na jakis czas gdy sie uzbiera ;)

• 2 months później...

... nikt mnie od 5-ciu dni nie ciemięży :roll: :wink:

Ciemiężycielkę teleportowałem do Polski na wakacje :lol: ... Królem i Panem na włościach się zostałem :lol:

... hmmm :-?

- szklanki i kielonki nie stoją brudne stadami (choć używam ich sporo)

- kosze na użyte ciuchy puste (nie ma tam ani jednej skarpetki) ... pranie to "pikuś" - samo pierze, samo suszy, ... wystarczy wrzucić do pralki i szuszarki, dodać stosownej chemii i przycisnąć "guziczek" ... najgorzej z prasowaniem ... przypominają się kawalerskie czasy

- "deski" i sraczyki ... "jak nówki" ... takoż samo wanny i prysznice, że o umywalkach i lustrach nie wspomnę

... chyba nadmiar energii mam :o :lol: :wink: ...

Sielsko i anielsko teraz:

- telewizor w salonie 'zapomniał' "tańce z gwiazdami" i temu podobne :)

- szklaneczkę szkockiej można wychylić za jednym zamachem ... i nikt Tobie nie powie: "nie pij tak szybko" :)

- cygaro można sobie palić powolutku, długo delektując się jego wspaniałym aromatem ... i nikt Tobie nie powie: "dlaczego tak długo smrodzisz" :)

- kolacyjki tylko z grilla lub wędzarki :)

Sielsko i anielsko :lol: :wink:

... no ale ile tak można ? ... toż to rozpusta :o ... niech już powoli myśli o powrocie ... czuję, że niebawem ta "sielskość i anielskość" mnie się znudzi :o :evil: ... niech wraca i niech przywiezie ze sobą i dla mnie Polski "kawałeczek" :oops:

... nikt mnie od 5-ciu dni nie ciemięży :roll: :wink:

Ciemiężycielkę teleportowałem do Polski na wakacje :lol: ... Królem i Panem na włościach się zostałem :lol:

... hmmm :-?

- szklanki i kielonki nie stoją brudne stadami (choć używam ich sporo)

- kosze na użyte ciuchy puste (nie ma tam ani jednej skarpetki) ... pranie to "pikuś" - samo pierze, samo suszy, ... wystarczy wrzucić do pralki i szuszarki, dodać stosownej chemii i przycisnąć "guziczek" ... najgorzej z prasowaniem ... przypominają się kawalerskie czasy

- "deski" i sraczyki ... "jak nówki" ... takoż samo wanny i prysznice, że o umywalkach i lustrach nie wspomnę

... chyba nadmiar energii mam :o :lol: :wink: ...

Sielsko i anielsko teraz:

- telewizor w salonie 'zapomniał' "tańce z gwiazdami" i temu podobne :)

- szklaneczkę szkockiej można wychylić za jednym zamachem ... i nikt Tobie nie powie: "nie pij tak szybko" :)

- cygaro można sobie palić powolutku, długo delektując się jego wspaniałym aromatem ... i nikt Tobie nie powie: "dlaczego tak długo smrodzisz" :)

- kolacyjki tylko z grilla lub wędzarki :)

Sielsko i anielsko :lol: :wink:

... no ale ile tak można ? ... toż to rozpusta :o ... niech już powoli myśli o powrocie ... czuję, że niebawem ta "sielskość i anielskość" mnie się znudzi :o :evil: ... niech wraca i niech przywiezie ze sobą i dla mnie Polski "kawałeczek" :oops:

:o :o :o

No tak, okazuje się, że można również ciemiężyć przez ............

zaniechanie ciemiężenia :lol:

...

Jak najbardziej :lol: to oczywista, oczywistość ... tak się już człowiek do tego ciemiężenia przyzwyczaił, że czegoś brak :wink: ... a jeżeli "brak" jest powodowany przez inną osobę, to ... następuje zjawisko ciemiężenia zwykłego ... jeżeli natomiast "brak" się przedłuża, mamy już do czynienia z ciemiężeniem ze szczególnym okrucieństwem :roll: :wink:

z pozdrówkami

...

Jak najbardziej :lol: to oczywista, oczywistość ... tak się już człowiek do tego ciemiężenia przyzwyczaił, że czegoś brak :wink: ... a jeżeli "brak" jest powodowany przez inną osobę, to ... następuje zjawisko ciemiężenia zwykłego ... jeżeli natomiast "brak" się przedłuża, mamy już do czynienia z ciemiężeniem ze szczególnym okrucieństwem :roll: :wink:

z pozdrówkami

:o

Najgorsze, że masz całkowitą rację :-?

To jest szczególne okrucieństwo :evil:

...

Jak najbardziej :lol: to oczywista, oczywistość ... tak się już człowiek do tego ciemiężenia przyzwyczaił, że czegoś brak :wink: ... a jeżeli "brak" jest powodowany przez inną osobę, to ... następuje zjawisko ciemiężenia zwykłego ... jeżeli natomiast "brak" się przedłuża, mamy już do czynienia z ciemiężeniem ze szczególnym okrucieństwem i

:o

Najgorsze, że masz całkowitą rację :-?

To jest szczególne okrucieństwo

popełnione czynem ciągłym

Kiedy ja to wszystko przeczytam i nauczę się ciemiężyć? Może jakieś warsztaty?

ciemiężenie kobiety mają we krwi :)

Jeśli chodzi o warsztaty to potrzebne będzie podanie z zdjęciem w bikini

Czyli co - ciemiężyć można tylko w odjechanej bieliźnie? To to w sumie nie jest chyba takie złe dla obiektu ucisku?