Fenix999 07.12.2009 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Skrzydełka , raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.12.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kurna, musiałem dzisiaj gotować obiad! zmuszono mnie! I co ugotowałeś koguta. Czarnego nie, nie, on był chyba z białej rasy... chociaż toto to miał duże! Znaczy grzebień czy był fryzjerem - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.12.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No i mam w domu awanturę z rana. Wiecie dlaczego? BO ZA NIĄ KOT CHODZI I CHWILI SPOKOJU NIE MA!!!! Przeje..ne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 07.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://ls1.demotywatory.pl/uploads/1259867473_by_Bloody91_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2009 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 11.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 panowie kot na pewno już skruszał :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 12.12.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Skoro aaggaa to dżempel to kto mówi? Kat czy ofiara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... To ten rower musiał być ogromnym stalowym rumakiem skoro dzika wypatroszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.12.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... Cieszka ... my juz dzikie som Retro ... mam nadzieję, że jelitka ładnie oczyszczone a kiełbaska suszy się już pod powałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... Cieszka ... my juz dzikie som Retro ... mam nadzieję, że jelitka ładnie oczyszczone a kiełbaska suszy się już pod powałą Udomowi się Was, dajcie tylko szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 13.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Skoro aaggaa to dżempel to kto mówi? Kat czy ofiara?kat mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... To ten rower musiał być ogromnym stalowym rumakiem skoro dzika wypatroszył sołtys .... duże chłopisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... To ten rower musiał być ogromnym stalowym rumakiem skoro dzika wypatroszył sołtys .... duże chłopisko noooooo... to był rover land! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... Cieszka ... my juz dzikie som Retro ... mam nadzieję, że jelitka ładnie oczyszczone a kiełbaska suszy się już pod powałą a juści! Święta dyć za pasem... a jak się wsiowa sklepowa ucieszyła, co wreście słoninę z jej sklepu wykupili i nie zjełczała tym razem... sołtys powiedział, że mrozy idą i dla sikorek mu 5 kilo potrza... gupio baba, uwierzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ugotuj kota - podobno smakuje jak królik ... tylko przedtem zamarynuj go "na dziko" Kurna, nie doczytałem dobrze, bo na wsi u sołtysa internat coś nie chodzil i zamarynowalim dzika... dobra bestyja była... ale się skończyła Żeby się Wam ta dzikość nie udzieliła Się obaczy! Biedny źwierzak, wpadł sołtysowi pod rower i mu jelita wypruło... nawet się nie męczył... To ten rower musiał być ogromnym stalowym rumakiem skoro dzika wypatroszył sołtys .... duże chłopisko noooooo... to był rover land! No to rzeczywiście wielki stalowy rumak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 14.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no panowie podnieśliście się już po stanie wojennym bo przed swiąteczny czas to najgorszy czas prawda............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts