cieszynianka 14.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ... Teraz to "zaprzestań natychmiast", a jak Ty mnie kiedyś na głodno dręczyłeś wędlinami prosto z wędzarni, to może było w porządku, co JA ... no coś Ty ... przeca ja każdego głodnego zaraz karmię ... wyznając zresztą znaną zasadę: "... lepiej Gościa zamordować niż nie nakarmić ..." pozdróweńka ps - powyższy cytat to Dziadek Maćka Kuronia No tak, tylko jakoś nie mogłam sięgnąć po te Twoje pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 15.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zajrzałem tu żeby Wam trochę podokuczać - nie mam jeszcze żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zajrzałem tu żeby Wam trochę podokuczać - nie mam jeszcze żony Chwalisz się czy użalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ewidentnie przyszedł się pochwalić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ewidentnie przyszedł się pochwalić..... I jeszcze mu się wydaje, że ma lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 bo ma ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zajrzałem tu żeby Wam trochę podokuczać - nie mam jeszcze żony Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 bo ma ...... Dagulka!!! I ty Brutusie przeciwko nam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 oj boszszsszzz.... no sorry , sorry .... nie poradzę na poglądy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 oj boszszsszzz.... no sorry , sorry .... nie poradzę na poglądy .... Ty koniecznie te poglądy musisz zmienić kochana koniecznie reputacje nam tu psujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jedyne co mogę zrobić w kwestii swoich poglądów to ..... przestać je wyrażać i się stąd czym prędzej stlenić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jedyne co mogę zrobić w kwestii swoich poglądów to ..... przestać je wyrażać i się stąd czym prędzej stlenić .... Daguś ależ wyrażaj, wyrażaj Jak w pracy moje chłopaki narzekają na swoje żony, to zawsze im powtarzam, że ja właśnie dlatego żony nie mam-żeby nie narzekać (Szczególnie takiej jak ja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a coś Ty , Jolka ..... taka jak Ty .... czyli ładna, zaradna , zadbana , inteligentna ... ? taka żona to skarb ...... ja - zołzowata jędza .... to co innego .... i stąd te poglądy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Daga co Ty bierzesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Daga co Ty bierzesz :lol: a z czym sie nie zgadzasz? no bo , że ładna i yntelygentna ... to sie zgadza ... w końcu byle kogo na miss'ke forumową nie wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Daga co Ty bierzesz :lol: a z czym sie nie zgadzasz? no bo , że ładna i yntelygentna ... to sie zgadza ... w końcu byle kogo na miss'ke forumową nie wybieramy Niee nooo oczywiście ze fszyskim się zgadzam ale żeby tak publicznie ps. nie napisałaś jeszcze, że skromna jestem NIE ZGADZAm się natomiast, że jesteś jędza i zołza-za dobre serducho masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Niee nooo oczywiście ze fszyskim się zgadzam ale żeby tak publicznie no bo ja zawsze to co myślę piszę ..... publicznie NIE ZGADZAm się natomiast, że jesteś jędza i zołza-za dobre serducho masz i kto tu komu psuje reputacje .... zmykam ..... to nie wątek dla mnie .... ja jestem po drugiej stronie barykady z moimi poglądami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Daga co Ty bierzesz :lol: Ostatnio, jak mówiła, bierze Warkę. Pewnie ona daje takie skutki uboczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dobra, żeby nie było, że tu towarzystwo wzajemnej adoracji... ŚLUB - Ślepy Lezie Urzeczony Babą... Mąż zaczytany w Playboyu mówi: - Wiesz... piszą, że każdy mężczyzna zasługuje na taką kobietę, co potrafi i lubi gotować, sprzątać, zna się na miłości francuskiej i odzywa się tylko wtedy jak się ją o to prosi (szyderczy uśmiech). - A przeczytaj do końca artykuł. Piszą, że do tego potrzebny jest merc, złota karta kredytowa i willa, baranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 15.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dobra, żeby nie było, że tu towarzystwo wzajemnej adoracji... ŚLUB - Ślepy Lezie Urzeczony Babą... Mąż zaczytany w Playboyu mówi: - Wiesz... piszą, że każdy mężczyzna zasługuje na taką kobietę, co potrafi i lubi gotować, sprzątać, zna się na miłości francuskiej i odzywa się tylko wtedy jak się ją o to prosi (szyderczy uśmiech). - A przeczytaj do końca artykuł. Piszą, że do tego potrzebny jest merc, złota karta kredytowa i willa, baranie...bo im się do końca nie chce czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts