Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

.. z tym bezpłatnym etatem to ci różnie ... wydaje mnie się, że: miesięcznie abonament płacim + 'napiwki' na szmatki, kosmetyczki różne różniste, torebki, buciki i inne takie

a ja się nie zgodzę :)

na swoje wydaję swoje, ale jakoś tego swojego jest mało, bo więcej idzie na dzieciowe i małżowe :)

to już i dla mnie zagadka :D

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A, przypomiało mi się ! Swego czasu tak z pół roku temu codziennie słyszałam nie wal tak w tą klawiaturę !!! Doprowadzalo mnie to do szału, bo przeciez normalnie piszę ! :evil:

W końcu wywrzeszczałam a własnie, że będe i .... nastał spokój.

ja to codziennie słyszę :)

krzyki nie pomagają :o

jestem ciemiężona :D

o ja przed chwilą usłyszałam, ze źle znowu postawiłam odkurzacz w schowku.........cytuję " bo wybuloną rurą ma by do ściany..." :o :o :o , a mnie obojętne czy stoi płaską czy wybuloną.............

ale po głębszym zastanowieniu może to ma jakiś ukryty sens.....????????

Śliczne!!! :lol: :lol: :lol:

eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety

ja tu piszę w imieniu męża :)

on pisze pod moim loginem :D

jest z tych ciemiężonych przez własną żonę :D

nie wątpię że jest ciemiężony, jak już nawet kobieta się za niego podpisuje :D :D

hihihi

no niestety mąż ma alergie na wszelkie forumy :)

no i dobrze :D

eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety

wszędzie i zawsze - muszą - muszą bo by były chore inaczej...... :D

No i wypominałaja potem co chwila, prawda?

I PŁACZĄ....... :D

z tym płakaniem to jest jakaś przeginka, byle okazja i ryk, ze smutku, wzruszenia, radości, śmiechu, sytuacji gospodarczej w Mozambiku północnym i co tam jeszcze wymyślą :evil:

już nawet zamieniłem słowo płacz na przeciekanie - brzmi tak bardziej...... znośnie

trzeba jakieś hasło na ten wątek założyć

:wink:

Ja wcześniej nie pisałem nawet, bo mi wstyd... ze tak się pozwoliłem uciemiężyć, gorzej niż za caratu...

wszyscy wiedzą, że jak człowiek pije piwo, to jest to zbyt powazna sprawa, aby mysleć o głupotach, a mnie wtedy zona zmusza... zmusza... żebym pamiętał deskę sedesową podnieść... Tak mię ciemięży!!!

wszyscy wiedzą, że jak człowiek pije piwo, to jest to zbyt powazna sprawa, aby mysleć o głupotach,

Szanowny panie

niestety nie mogę się z tym zdaniem zgodzić. %% to katalizator głupich (w moim mniemaniu genialnych) pomysłów - w przypadku moim i znanych mi osób.

Jedyne o czym sensownie mogę myśleć to żeby chwycić właściwy kufel i trafić do ust

Ja wcześniej nie pisałem nawet, bo mi wstyd... ze tak się pozwoliłem uciemiężyć, gorzej niż za caratu...

wszyscy wiedzą, że jak człowiek pije piwo, to jest to zbyt powazna sprawa, aby mysleć o głupotach, a mnie wtedy zona zmusza... zmusza... żebym pamiętał deskę sedesową podnieść... Tak mię ciemięży!!!

a to Ty jeszcze nie robisz na siedząco?????!!!!!!

Oj szczęśliwy i wolny.........

Ja po szkoleniu juz dawno nie uchylam deski tylko siadam....... :cry:

A, przypomiało mi się ! Swego czasu tak z pół roku temu codziennie słyszałam nie wal tak w tą klawiaturę !!! Doprowadzalo mnie to do szału, bo przeciez normalnie piszę ! :evil:

W końcu wywrzeszczałam a własnie, że będe i .... nastał spokój.

ja to codziennie słyszę :)

krzyki nie pomagają :o

jestem ciemiężona :D

A mnie "nie wolno" jeść przy komputerze! No to kiedy mam forumować, jeżeli nie przy śniadaniu?

I tak jem! :wink:

U nas to dopiero jest ciemiężenie faceta! Jeden na cztery baby!

I suka i dwie kocice... dopiero wśród świniaków morskich może znaleźć bratnie męskie dusze (4), ale co z tego, jeżeli jeszcze są trzy świnki-dziewczynki? Na 10 zwierzaków tylko 4 samce! Wagowo jeszcze mniej, bo psuka ponad 40 kg waży, do tego dwie kocice...