anetina 09.01.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 .. z tym bezpłatnym etatem to ci różnie ... wydaje mnie się, że: miesięcznie abonament płacim + 'napiwki' na szmatki, kosmetyczki różne różniste, torebki, buciki i inne takie a ja się nie zgodzę na swoje wydaję swoje, ale jakoś tego swojego jest mało, bo więcej idzie na dzieciowe i małżowe to już i dla mnie zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A, przypomiało mi się ! Swego czasu tak z pół roku temu codziennie słyszałam nie wal tak w tą klawiaturę !!! Doprowadzalo mnie to do szału, bo przeciez normalnie piszę ! W końcu wywrzeszczałam a własnie, że będe i .... nastał spokój. ja to codziennie słyszę krzyki nie pomagają jestem ciemiężona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.01.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety ja tu piszę w imieniu męża on pisze pod moim loginem jest z tych ciemiężonych przez własną żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.01.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety ja tu piszę w imieniu męża on pisze pod moim loginem jest z tych ciemiężonych przez własną żonę nie wątpię że jest ciemiężony, jak już nawet kobieta się za niego podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety wszędzie i zawsze - muszą - muszą bo by były chore inaczej...... No i wypominałaja potem co chwila, prawda? I PŁACZĄ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 o ja przed chwilą usłyszałam, ze źle znowu postawiłam odkurzacz w schowku.........cytuję " bo wybuloną rurą ma by do ściany..." , a mnie obojętne czy stoi płaską czy wybuloną............. ale po głębszym zastanowieniu może to ma jakiś ukryty sens.....???????? Śliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Miał być KCM Jest KCMiŻ To ja się nie piszę.. najlepiej w pubie zakłada się takie wątki. Przynajmniej jest pewnośc żę "sami swoi" i że bezkrytycznie przyjmuje się. I po plecach klepią co chwila z aprobatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety ja tu piszę w imieniu męża on pisze pod moim loginem jest z tych ciemiężonych przez własną żonę nie wątpię że jest ciemiężony, jak już nawet kobieta się za niego podpisuje hihihi no niestety mąż ma alergie na wszelkie forumy no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eee do bani - niby męski wątek a 90% ruchu generują kobiety wszędzie i zawsze - muszą - muszą bo by były chore inaczej...... No i wypominałaja potem co chwila, prawda? I PŁACZĄ....... z tym płakaniem to jest jakaś przeginka, byle okazja i ryk, ze smutku, wzruszenia, radości, śmiechu, sytuacji gospodarczej w Mozambiku północnym i co tam jeszcze wymyślą już nawet zamieniłem słowo płacz na przeciekanie - brzmi tak bardziej...... znośnie trzeba jakieś hasło na ten wątek założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja wcześniej nie pisałem nawet, bo mi wstyd... ze tak się pozwoliłem uciemiężyć, gorzej niż za caratu...wszyscy wiedzą, że jak człowiek pije piwo, to jest to zbyt powazna sprawa, aby mysleć o głupotach, a mnie wtedy zona zmusza... zmusza... żebym pamiętał deskę sedesową podnieść... Tak mię ciemięży!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Całkowicie się zgadzam.Picie piwa jest u mężczyzn czynnością jedynie intelektualną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wszyscy wiedzą, że jak człowiek pije piwo, to jest to zbyt powazna sprawa, aby mysleć o głupotach, Szanowny panie niestety nie mogę się z tym zdaniem zgodzić. %% to katalizator głupich (w moim mniemaniu genialnych) pomysłów - w przypadku moim i znanych mi osób. Jedyne o czym sensownie mogę myśleć to żeby chwycić właściwy kufel i trafić do ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja wcześniej nie pisałem nawet, bo mi wstyd... ze tak się pozwoliłem uciemiężyć, gorzej niż za caratu... wszyscy wiedzą, że jak człowiek pije piwo, to jest to zbyt powazna sprawa, aby mysleć o głupotach, a mnie wtedy zona zmusza... zmusza... żebym pamiętał deskę sedesową podnieść... Tak mię ciemięży!!! a to Ty jeszcze nie robisz na siedząco?????!!!!!! Oj szczęśliwy i wolny......... Ja po szkoleniu juz dawno nie uchylam deski tylko siadam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a to Ty jeszcze nie robisz na siedząco?????!!!!!! Oj szczęśliwy i wolny......... Ja po szkoleniu juz dawno nie uchylam deski tylko siadam....... ......... oplułam monitor i klawiaturę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Reniu!!!!!Oplułaś z obrzydzenia do faceta siadającego? Na desce? ale zabolało..... ała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 musi siadać..skoro takie szkolenie przeszedł a schylanie sie do desi może byc przyczyna wielu poważnych schorzeń i innej jakowej utraty sdroffia..dysk moze cłekowi wypaść np.. ale zal chłopa..niom...kurce ile sie saras kobiałek nasbierałok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wymyślasz cuda niewiadome - a to zwykła prostat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A, przypomiało mi się ! Swego czasu tak z pół roku temu codziennie słyszałam nie wal tak w tą klawiaturę !!! Doprowadzalo mnie to do szału, bo przeciez normalnie piszę ! W końcu wywrzeszczałam a własnie, że będe i .... nastał spokój. ja to codziennie słyszę krzyki nie pomagają jestem ciemiężona A mnie "nie wolno" jeść przy komputerze! No to kiedy mam forumować, jeżeli nie przy śniadaniu? I tak jem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 U nas to dopiero jest ciemiężenie faceta! Jeden na cztery baby! I suka i dwie kocice... dopiero wśród świniaków morskich może znaleźć bratnie męskie dusze (4), ale co z tego, jeżeli jeszcze są trzy świnki-dziewczynki? Na 10 zwierzaków tylko 4 samce! Wagowo jeszcze mniej, bo psuka ponad 40 kg waży, do tego dwie kocice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts