joola 20.03.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 tylko pkt 1 mnie nie dotyczy ..... palę tylko w kominku i ...... mleko kawy jak se nie zrobię to piłbym raz na .... trzy dni i napewno nie rano z piwem tragedia, zawsze sie ...... podłączy Ja przeciwko? Ja? Kawe robię? Robię? Piwa nie wypijam? Nie wypijam. I ja przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.03.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja przeciwko? Ja? Kawe robię? Robię? Piwa nie wypijam? Nie wypijam. I ja przeciwko niestety nie moge nic znalezc coby upowaznialoby do narzekania to ja za Arturem ............ nie mogę narzekać na j ale i tak jestem ciemiężony przez M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja przeciwko? Ja? Kawe robię? Robię? Piwa nie wypijam? Nie wypijam. I ja przeciwko niestety nie moge nic znalezc coby upowaznialoby do narzekania to ja za Arturem ............ nie mogę narzekać na j ale i tak jestem ciemiężony przez M No! Klaty też golić nie każę, ani sikać na siedząco, ani seriali oglądać...także proszę nie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.03.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 O mamo moja, to już przechodzi ludzkie pojęcie. Ciemięzycielka stwierdziła, że okien myć nie będzie i kazała mi kupić nowe... a za wszy chyba, chociaż nie wiem, czy ostatnie łonegdaj wzięny i zdechnęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 25.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Retro ciesz się, że Tobie nie kazała myć... A jak nie chcesz kupować no to szmatka, płyn, srajtaśma i do przodu - stań do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.03.2010 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ... Ciemięzycielka stwierdziła, że okien myć nie będzie i kazała mi kupić nowe... ... Poszła na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.03.2010 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Retro ciesz się, że Tobie nie kazała myć... A jak nie chcesz kupować no to szmatka, płyn, srajtaśma i do przodu - stań do boju No i pewnie wykonałby robotę z większą starannością i dokładnością , jak to facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 26.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Panowie! Dość ciemiężycieli, dość by arystokratyczne łajno siedziało na zdrowej tkance narodu! Trzeba walczyć z tym, ponieważ za długo trwa niesprawiedliwość dziejowa. Nadejszły dni kiedy mężczyźni zrozumieli swoją pozycję, jęli chycić za kamień, uderzyć i pójść na przód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Panowie! Dość ciemiężycieli, dość by arystokratyczne łajno siedziało na zdrowej tkance narodu! Trzeba walczyć z tym, ponieważ za długo trwa niesprawiedliwość dziejowa. Nadejszły dni kiedy mężczyźni zrozumieli swoją pozycję, jęli chycić za kamień, uderzyć i pójść na przód! I w kogo tym kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 29.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Panowie! Dość ciemiężycieli, dość by arystokratyczne łajno siedziało na zdrowej tkance narodu! Trzeba walczyć z tym, ponieważ za długo trwa niesprawiedliwość dziejowa. Nadejszły dni kiedy mężczyźni zrozumieli swoją pozycję, jęli chycić za kamień, uderzyć i pójść na przód! Rzucał wznosłe hasła niepodległościowe, stanął na czele ciemiężonych powstańców. A przyświecała mu idea powszechnej wolności rodzaju męskiego... ... i zbudził go dźwięk rozbijanego szkła i struchlał od zimnych słów, które cięły jak skalpel jego zaspaną świadomość... "Weź się k..wa do roboty darmozjadzie i piwopijco wstrętny, gary pozmywaj, kibel wyszoruj... Jaki odpoczynek?? Odpoczniesz sobie po śmierci!! ja Ci dam bo zupa za słona!! Popamiętasz mnie ty mamisynku" Wyrwany ze świata marzeń "chycił" narzędzie zbrodni - mopa i ruszył na bój z wrogiem - bakteriami w kibli rodem z reklamy Domestosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wyrwany ze świata marzeń "chycił" narzędzie zbrodni - mopa i ruszył na bój z wrogiem - bakteriami w kibli rodem z reklamy Domestosa... A, to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 29.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Eeeee... wiesz Cieszynianko, bo im tylko marzenia w głowie tzn. 3 x P:-pojeść,- popić,- podupcyć Trzeba męski rodzaj wyprowadzić z błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Eeeee... wiesz Cieszynianko, bo im tylko marzenia w głowie tzn. 3 x P: -pojeść, - popić, - podupcyć Trzeba męski rodzaj wyprowadzić z błędu. Należy dołączyć jeszcze jedno na p: - posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 29.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mój szanowny ze smarkiem na l4 siedzi i łobiady gotuje łod dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Należy dołączyć jeszcze jedno na p: - posprzątać Nie znacie się. Obydwie. Jeśli już dodawać "p' to: - pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Należy dołączyć jeszcze jedno na p: - posprzątać Nie znacie się. Obydwie. Jeśli już dodawać "p' to: - pooglądać Tak, ale pooglądać to na końcu, po posprzątaniu Pooglądać czy się dokładnie posprzątało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 29.03.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cieszynianka masz rację ... i to szybko bo nadzór w postaci żony się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jessuu. Co wyście dziś brały ... ?Bo zmianą czasu wytłumaczyć się tego nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cieszynianka masz rację ... i to szybko bo nadzór w postaci żony się zbliża A teraz idę walczyć z obiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 29.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Tomkwas inhalowałam smarka dzisiaj, ale Berodual skutków ubocznych w psychice chyba nie wywołuje... Zawsze narzekałeś na moje zębiska, a dzisiaj zestresiona gryzę mocno Bo mnie to wsio wkurza! o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts