kamykkamyk2 08.11.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No to czego szukasz w tym wątku :D:D Wszystko z nudów !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A to zimno, że zapytam, ile wynosi w stopniach Celsjusza musiało być ciut powyżej +20, bo Chef jak nie ma na termometrze dwójki z przodu to nosa z domu nie wychyla, a gałąź uciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.11.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 musiało być ciut powyżej +20, bo Chef jak nie ma na termometrze dwójki z przodu to nosa z domu nie wychyla, a gałąź uciął Oj, chciałabym, żeby u mnie było właśnie "tak zimno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.11.2010 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ... o żesz Wy, jajca se robicie ... ocieplenie klimatyczne ... a ja ... zajarać do garażu biegałem, bo na tarasie zimnica ... i ... cygar w garażu się nie da palić ... na szczęście już od jutra wszystko wraca prawie do normy (czyli wieczorem "dwójka" z przodu) pozdróweczki cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Chef, nie podoba mi się ten przepis na przetrwanie oziębienia powinien się kończyć na ...... mocna kawa z rumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.11.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Chef, nie podoba mi się ten przepis na przetrwanie oziębienia powinien się kończyć na ...... mocna kawa z rumem ... nioooo ... on się "zaczyna" i "kończy" na: "mocna kawa z rumem, śmietanką i miętą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ten to chyba powinien być dożywotnim Prezesem Klubu Ciemięzonych: Żyję. Wciąż żyję. Mój lekarz mówi, że to cud. Wczoraj pokłóciłem się z żoną. Smęciła mi i smęciła to jej powiedziałem w końcu: - Gadaj sobie do woli. Mnie to i tak lewym uchem wpada, a prawym wypada -. Dziś lekarz założył mi opatrunek na prawe, a żona powiedziała, że mi już teraz nic nie wypadnie. Do lekarza ze mną poszła cholera jedna. Przy okazji tego ucha o niestrawności mojej żeśmy gadali i lekarz mnie pyta: - A zgagę Pan ma? - No to mu mówię: - A co nie widać? - Tylko po cholerę się na nią patrzyłem? Tym razem unik się nie udał i dodatkowo szycie brwi miałem. Szczerość jest przereklamowana. Z babami nie ma co szczerze w ogóle gadać. Wczoraj mojej żonie przyszło na jakieś czułości. Leżymy sobie, a ona do mnie z tekstem: - Ty w ogóle nie jesteś o mnie zazdrosny! - Jestem.... - Ciekawe, a co byś pomyślał, jakbyś się dowiedział, że cię zdradziłam z twoim najlepszym przyjacielem?! - Że jesteś lesbijką... Brew nie zdążyła się zagoić. Miałem drugie szycie i o dwa szwy więcej. Do trzech razy sztuka? Facet to nie powinien okazywać swojej radości. Byłem na imprezie z kolegami. Impreza jak impreza. Trochę popiliśmy, rozochocony wróciłem do domu. Trochę nawalony i radosny. Chciałem się podzielić tą radością więc klepię starą w dupsko z uśmiechem i wołam: - Ty jesteś następna grubasku ... Nie zdążyłem dokończyć zdania, a ze szpitala dopiero dziś mnie wypisali. Idę do dentysty zobaczyć, czy implant jedynki mi się będzie trzymał. A wszystko przez te perwersje. Że też ludziom takie durnoty do głowy przychodzą. Wracam z pracy, żryć się chce, wchodzę do chałupy, a moja stara stoi w drzwiach sypialni, oparta o futrynę, cała w lateksie i kręci pejczem. To się pytam: - Co na obiad Batmanie?!! Obiadu nie było, a przynajmniej ja nie miałem, obudziłem się dopiero dziś po śniadaniu. Czas to ma destrukcyjny wpływ na moją osobę. Dziś dostałem w ryj za spóźniający się zegar. Czy to do cholery moja wina była, że się spóźnił? Wchodzę do domu, a żona mi od drzwi smęci: - Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuż za mną. - Zawsze się spóźniał - odpowiedziałem szybko. Kurde, za szybko. A niby czas to pieniądz. Mnie to kosztowało pięć stów za remont górnej trójki. Czy wszystkie kobiety mają kompleksy na tle cycków? Wczoraj kupiłem parę płyt DVD. Mieliśmy z kumplami wieczorem pooglądać u Zenka. Żona się pyta po cholerę kupiłem płyty skoro DVD nie mam? No to ja się zapytałem po cholerę kupuje staniki? Ta brew to mi się chyba nie zagoi. Ja to kobiet nigdy nie zrozumiem. Na przeprosiny za te staniki kupiłem żonie kwiaty. Wchodzę do domu. Całuję ją w policzek z uśmiechem. Wręczam kwiaty, a ta drze się na mnie: - Tak, Tak! Teraz może będę nogi rozkładać przez tydzień??? Co???!!! Na to ją pytam grzecznie: - A dlaczego? To wazonów już nie mamy?? No i za kwiaty dostałem po ryju. Teraz wiem czemu faceci nie kupują żonom kwiatów. Mają kurde rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.12.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Zapraszam wszystkich do Aukcji na rzecz dzieci z Ogniska Marymont http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170302-Aukcja-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-ozd%C3%B3b-i-kart-zbieramy-na-ferie-dla-dzieci-z-trudno%C5%9Bciami!&p=4454847#post4454847 pamiętajmy ,że dobre uczynki wpisane są w tradycję Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 14.12.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Bez urazy , ale mi rodzice mówili że pomagać słabszym i biedniejszym należy przez cały rok, a nie od święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Bez urazy , ale mi rodzice mówili że pomagać słabszym i biedniejszym należy przez cały rok, a nie od święta. masz bardzo mądrych Rodziców ....i tym bardziej zapraszam do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.12.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Anioł w polu ostro kima, bo za dużo wypił wina, A Mikołaj też nie lepszy pije wódkę i wszystko pieprzy. A choinka w chacie stoi, śmierdzi aż łeb boli. Pod choinką stoi browar no i wódka Luksusowa. Szczęścia, zdrowia, powodzenia z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia… pozdrowienia w uciemiężeniu p.s. niestety zdjęcie mały , ale nawet nie chce mi się tego komentować , ma to coś wspólnego z kosmosem , głupotą ludzką i Einsteinem... Edytowane 23 Grudnia 2010 przez Fenix999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 23.12.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 no Panowie,przed swietami powinniscie byc szczegolnie uciemiezeni,a tu co?cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.12.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 bo... sił... ni... ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.12.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 wszystkich uciemiężonych pozdrawia uciemiężony w duchu... na czas świąt - rozejm !! na znak ugody przełamcie się opłatkiem i zaśpiewajmy wspólnie kilka kolęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 ... no nareszcie się kończy ... oby Nowy był lepszy ... czego Wam i sobie życzę http://www.chefpaul.net/smiles/party12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.12.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://i1107.photobucket.com/albums/h391/Fenix9999/3177.jpg?t=1293804887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.02.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Teraz już wiem, dlaczego to wszystko... to zemsta babska!!! http://rtv.blox.pl/resource/wszyscyswieci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 teraz już wiem jak wyglądała moja żona gdy była malutka ... http://www.youtube.com/watch?v=L4ukkKKF4ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.04.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 teraz już wiem jak wyglądała moja żona gdy była malutka ... http://www.youtube.com/watch?v=L4ukkKKF4ds ... widzę, że się znały z moją i prowadziły już wtedy dyskusję Witaj Bodzio ... może jakaś wiosenna "reaktywacja" KCM by się przydała po długiej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts