Chef Paul 01.01.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Współtowarzysze w uciemiężeniu... Nowy Rok już u mnie od prawie pół doby ... Ciemiężycielka była pojszła wydawać resztki zeszłorocznej kasy ... a ja ... śniadanko sobie zrobiłem noworoczne ... dietetyczne takie http://www.chefpaul.net/images/snNR2012.jpg wef związku zes Rokiem Nowym, życzę WAM, co by WAS Wasze Ciemiężycielki bardziej ciemiężyły i uciskały, a tem samem ... wewontek ten choć w części, powrócił do dawnej formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wątek ledwie zipie ,musi kobiety są ZA DOBRE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To nie kobiety są za dobre tylko my biedaki za mało się męczymy i trujemy wszelkimi używkami... Paulku drogi - chętnie pomógłbym Ci w spożywaniu wszelakich trunków, ale ...wątrobę mam już słabawą strasznie zmęczony już jestem tym ostatnim miesiącem tamtego roku - same jubileusze i inne uroczystości ... W tym roku nie tylko ślubna ale też donaldy będą nas ciemiężyć ojojoj co to będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.02.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Bracia w Uciemiężeniu (bo przeca nie Siostry) ... Ciemiężycielka przywlekła dziś do MOJEJ kuchni kuchenkę mikrofalową ... z uśmiechem mi oznajmiła, że będzie z niej korzystać (po czem oddaliła się w dostojnym milczeniu) ... chyba se q.wa w odwecie motocykiel nabędę ... jest okazja "pięknym za nadobne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 27.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Bracia w Uciemiężeniu (bo przeca nie Siostry) ... Ciemiężycielka przywlekła dziś do MOJEJ kuchni kuchenkę mikrofalową ... z uśmiechem mi oznajmiła, że będzie z niej korzystać (po czem oddaliła się w dostojnym milczeniu) ... chyba se q.wa w odwecie motocykiel nabędę ... jest okazja "pięknym za nadobne" Każda okazja jest dobra, ale taki ruch to prawie jak policzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Każda okazja jest dobra, ale taki ruch to prawie jak policzek zakup mikrofalówki dla Chefa to raczej cios poniżej ...... zopaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.02.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzięki za wsparcie ... cieszę się, że jacyś WspółBracia jeszcze tutaj zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.03.2012 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 czasami tu zaglądam... i współdzielę ciemiężenie pijąc napój z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snb 05.05.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Czytam i czytam i muszę też coś od siebie napisać. Irytuje mnie w mojej żonie to: pytam robiąc sobie kawę, herbatę ... "zrobić Ci też", dostaję odpowiedź: "nie, dzięki". Robię więc sobie, zostawiam na stole, przychodzę za chwile i jest WYPITA... wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 05.05.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 jestem całym sercem za ciemiężonymi a to znacie? kabaret Nowaki i "kanapeczki" http://www.youtube.com/watch?v=HMuLvQ2unx0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ... ostatnio to Ciemiężycielka "przeciągnęła" mnie trochę nawet ponad Jej miarkę ... "liftingu" łazienek Jej się zechciało ... padam na ryj ... a Ona w Polsce na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts