Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

Współtowarzysze w uciemiężeniu

... Nowy Rok już u mnie od prawie pół doby ... Ciemiężycielka była pojszła wydawać resztki zeszłorocznej kasy ... a ja

... śniadanko sobie zrobiłem noworoczne ... dietetyczne takie

http://www.chefpaul.net/images/snNR2012.jpg

wef związku zes Rokiem Nowym, życzę WAM, co by WAS Wasze Ciemiężycielki bardziej ciemiężyły i uciskały, a tem samem ... wewontek ten choć w części, powrócił do dawnej formy

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To nie kobiety są za dobre tylko my biedaki za mało się męczymy i trujemy wszelkimi używkami...

Paulku drogi - chętnie pomógłbym Ci w spożywaniu wszelakich trunków, ale ...wątrobę mam już słabawą :oops:

strasznie zmęczony już jestem tym ostatnim miesiącem tamtego roku - same jubileusze i inne uroczystości ... ;)

W tym roku nie tylko ślubna ale też donaldy będą nas ciemiężyć

ojojoj co to będzie ...

• 1 month później...
Bracia w Uciemiężeniu (bo przeca nie Siostry) ... Ciemiężycielka przywlekła dziś do MOJEJ kuchni kuchenkę mikrofalową :mad: ... z uśmiechem mi oznajmiła, że będzie z niej korzystać (po czem oddaliła się w dostojnym milczeniu) ... chyba se q.wa w odwecie motocykiel nabędę :mad: ... jest okazja "pięknym za nadobne" :)

Bracia w Uciemiężeniu (bo przeca nie Siostry) ... Ciemiężycielka przywlekła dziś do MOJEJ kuchni kuchenkę mikrofalową :mad: ... z uśmiechem mi oznajmiła, że będzie z niej korzystać (po czem oddaliła się w dostojnym milczeniu) ... chyba se q.wa w odwecie motocykiel nabędę :mad: ... jest okazja "pięknym za nadobne" :)

Każda okazja jest dobra, ale taki ruch to prawie jak policzek ;)

• 2 months później...
Czytam i czytam i muszę też coś od siebie napisać. Irytuje mnie w mojej żonie to: pytam robiąc sobie kawę, herbatę ... "zrobić Ci też", dostaję odpowiedź: "nie, dzięki". Robię więc sobie, zostawiam na stole, przychodzę za chwile i jest WYPITA... wrrrr

• 2 weeks później...